Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno
kdysi jsme se potkali na nějakém srazu, nepamatuju si kdy a kde ale mám celkem pamatovák na tváře, jen jsme si tě hned nezařadil.. občas tě vidím jet ráno kolem zimáku ale jinak v PCE nás peugeoťáků moc asi nejezdí.. :) budem muset naplánovat nějaký sraz, ať víš koho potkáváš..:D

Nebylo to loni ve Žďáru? Mě v Pcích taky nikdo doposud neviděl, kromě té cílené akce s oddieho židličkou... Jen před nějakou dobou jsem hlásil právě Béďovo pug. Ale nějakej pardubickej resp. VČ sčučment by byl fajn :papa

Odesláno

Jinak dnes odpoledne (asi kolem půl třetí?) jsem viděl cestou s kopce dolů po čtyřproudce před Chomutovem bílou 508 s \"ústeckou\" nálepkou na zadním víku vlevo, nebyla to asi klasická klubová ale patrně Peugeot Sport (nebo tak něco, neviděl jsem dost z blízka), brala nás celkem rychle a spěchala do centra :bacha Byl to někdo odtud? :myslim

Odesláno
kdysi jsme se potkali na nějakém srazu, nepamatuju si kdy a kde ale mám celkem pamatovák na tváře, jen jsme si tě hned nezařadil.. občas tě vidím jet ráno kolem zimáku ale jinak v PCE nás peugeoťáků moc asi nejezdí.. :) budem muset naplánovat nějaký sraz, ať víš koho potkáváš..:D

Nebylo to loni ve Žďáru? Mě v Pcích taky nikdo doposud neviděl, kromě té cílené akce s oddieho židličkou... Jen před nějakou dobou jsem hlásil právě Béďovo pug. Ale nějakej pardubickej resp. VČ sčučment by byl fajn :papa

To je pravda, byl by fajn. ;) Mohlo by to být i u přehrady? Tip bych měl, ale času není nazbyt, když teď předělávám bydlení. :myslim

Odesláno

tak dnes jsem se potkal s Pe.Trem na benzínce u Benátek nad Jizerou,došlo k předání kabelu na DIA(za co mu moc děkuji),chvílí jsme pokecali a pak se rozloučili :papa

[upravil dne 12/5/14 11:31 od Gabriel 307]

Odesláno

OSTRAVA

V pátek na křížovatce ze směru U Cementárny na Štramberská směr Mariánské Hory potkána 406 Combi grafitově šedá s klubovou na kufru. Někdo od nás? Přiznejte se ;)

Dnes na ulici Horymírova 206 3D tmavě modrá s LED zadními světly a klubovkou na nárazníku. Řídila mladá slečna. Kdo to? :myslim

Odesláno

Dneska jsem potkal Vectora na jizni spojce a bylo trosku volneji, a musim rict, ze mu to fakt jede :D

Odesláno
Dneska jsem potkal Vectora na jizni spojce a bylo trosku volneji, a musim rict, ze mu to fakt jede :D

Však ses taky neloudal, alespoň po zimě vyleteli pavouci.

Odesláno

tak tak :D, pak jsem radsi zvolnil, preci jen dost aut se priblizilo a dite v aute :)

jsem te chtel pustit dopredu a ty si odbocis :D

Odesláno

Před chvílí jsme společně s Pepitem a mojí přítelkyní dopili kofolu v Žamberku v Areálu Pod Černým lesem v restauraci Babeta. Tímto děkujeme a těšíme se za měsíc. :papa

Odesláno

Kdo stál v úterý kolem 13.30 na Antala Staška s 306 stříbrnou, klubovou spz a číslem 2S2.... nebo to bylo 2SN. Teď přesně nevím.

Stál mi před domem :papa

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...