Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Včera přesně v 18:09 hodin potkán na Husovce v Liberci Háček se svou 405kou BK. Tentokrát jel z centra a ne jako obvykle od JBC a vezl nějakou spolujezdkyni. :mrk

Odesláno
tak co Krnováci, kdo mě dneska potkal ? Viděl jsem mnoho pežotu ale jaksi se nestíhám dívat po klubových nálepkách. Dnes jsem brázdil Krnov s černou kapotou :roker

No tak já jsem tě určitě neviděl. Příště se budeš muset ohlásit dopředu :mrk.

Odesláno
tak co Krnováci, kdo mě dneska potkal ? Viděl jsem mnoho pežotu ale jaksi se nestíhám dívat po klubových nálepkách. Dnes jsem brázdil Krnov s černou kapotou :roker

A nestavíš se:roker

Odesláno

eltone : stavil bych se ale v rámci vycházek (nemocenské) jezdím za babčou, byla ve špitále, jinak btw máte krásné sestřičky a dokotrky v Krnovském špitále.

Zítra tam okolo 13 hodiny budu opět řádit, (v Krnově a po jeho městě) pak ve 14:45 vyjíždím zpět domu.

Abych to do půl 4 stihnul :aut

[upravil dne 31/1/14 20:16 od Tony Stark]

Odesláno

Dneska jsem v Dejvicích zahlédla vínovou 406, jela směrem ke kulaťáku odshora od ulice M.Horákové asi v 16.15 .. šli jsme pěšo. Clubová stará samolepka na zadním skle :papa

Odesláno

elton : nebudu lhát, nevšiml, měl jsem v hlavě jiné myšlenky, šel jsem na jisto za babčou.

ale pokud máš tmavý odstín alu, tak bych to asi přehlídnul, ve spojení s bílou barvou se mi černé/tmavé alu hnusí.

Zítra pokud-li si vzpomenu, tě zajdu pozdravit.

[upravil dne 31/1/14 21:25 od Tony Stark]

Guest Scratch
Odesláno

dnes na d1 cerna 406 kombi se samolepkou na zadnim okne nad steracem. spz jsem si v tom fofru nevsiml. byl jsem maskovan v octavii s polepy VTS a jesne lehce zatroubil :)

Odesláno
Nejel dneska Míza někde v okolí Hlinska? Mijel jsem ho v protisměru a myslím si ze to byl on :-)

čau čau... včera jsem byl v Louce (Dřevěš- Nasavrky) a dneska jsem jel z Čáslavi do Jihlavy a Výskytný nad Jihlavou...

Odesláno

Dneska jsem pronásledoval zelenou 406ku kombi ze Spojovací až do Strašnic. Byl jsem ale maskovaný v Golfu tak jsem ani neblikal, myslím že to byl Petav.... :super

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...