Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

...vo štvrtok 14.2.2013 som videl na novej štvrti v Hlohovci bielu 207 s čiernym polepom \"207\" a klubovým levom cez celý bok...kto že sa to motal v tých uličkách?...

Guest Scratch
Odesláno

myslim, ze to byl sedan a 4x4 taky nevim, videl jsem ho z boku a potom uz jen za sebou. Ja v podstate docela spechal na jedno setkani, tak jsem nemel cas resit a zastavovat :(

Odesláno
...vo štvrtok 14.2.2013 som videl na novej štvrti v Hlohovci bielu 207 s čiernym polepom \"207\" a klubovým levom cez celý bok...kto že sa to motal v tých uličkách?...

Keď to bol len taký lev po boku, tak to nemusel byť nikto z klubu, niektoré 207-mi boly s tým levom od výroby ;).

Odesláno

Včera v 16:27 hodin se mi zdálo, že jsem zahlédl v Liberci v Globusu Meldika s nějakou blondýnou, ale nejsem si úplně jistej. :myslim

Grim.sk: jak píše judes, ten lev, co mívají některé 207 na boku není oficiálním klubovým lvem. Toho máme my spíš vypůjčeného do našeho loga, než že by to byl \"náš\" vynález, takže jakékoliv auto se lvem na boku nemusí mít s klubem nic společného. ;)

Odesláno

Včera ráno cca v 7:15 hodin se mi zdálo, že jsem na Husově ulici v Liberci zahlédl jet do centra Háčkovu 405ku a nebyl.o by to poprvé v tuhle ranní dobu ve všední den na tomtéž místě, ale na 100 % si nejsem jistej. :myslim

Odesláno

Dneska kolem 13:10 v Chrudimi na křižovatce Tovární a U parku - zpozdilkův stříbrnej kombajn. Ani jsem si nevšiml, kdo seděl za volantem, ale každopádně plus za to, že mě pustil - díky! :super

Odesláno

Svítilo to a jelo to, omyl vylučuju (nad světlem u spolujezdce klubová samolepka a RZ končila 6102).

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...