Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

dneska jsem byl na výletě se svoji bakalářkou do powerprintu naproti všcht... a kdo to neparkuje akorát před vchodem. Ferry.. tak jsem si říkal, že až půjdu odtama, že mu něco veselého namaluju prstem na čelní sklo a on si do té doby drze ujede :-(

Odesláno
tak jsem si říkal, že až půjdu odtama, že mu něco veselého namaluju prstem na čelní sklo a on si do té doby drze ujede :-(

Nezodpovědnost. |Příště mu vypusť kolo, ať ho zdržíš. ;)

Odesláno

Mně to vysvětlovat nemusíš, já tě nemám na starosti. :)

Ostatně, občas ujedeme všichni - ale ta akčnost, s jakou jsi těch cca 700 metrů zdolal mě prostě překvapila. ;)

Odesláno

Nezodpovědnost. |Příště mu vypusť kolo, ať ho zdržíš. ;)

z jisteho duvodu by mu to slo velmi tezko, jsem si takmer jisty, ze bez pripravy by to nedokazal vubec (pokud by tu gumu nebodnul nozem :D )

Odesláno

Včera jsem kolem půl druhé viděl žlutou 406 coupe, duplex výfuk, jak vyjížděla z vedlejší na šenovských mostech - směr od Vratimova, není to někdo z fora :)?

Odesláno

jj byl jsem to ja ;) cece ale troubeni jsem neslysel, aa uz vim, zkousel jsem novej zesik od JBL, tak proto :D ale mavat jsem te videl ;)

Odesláno

Tak já jsem troubnoul jen lehounce a jen jednou:-) Pak u Hiltonu sem zkusil mávat jestli si všimneš:D

Navíc na tý 70ce jsem před hlavákem jsem se schválně coural, abys mě předjel abych viděl nálepku nebyl jsem si jistej jestli seš to ty:)

[upravil dne 25/6/12 08:57 od Regan]

Odesláno

jj sledoval jsem v zrcatku, co ze se ta 406 tak plouzi :D jsem si pak rikal, jestli to neni nekdo z klubu a kdyz jsme sjeli k semaforum u Hiltonu, tak jsem ve zpetnym videl, ze mavas :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...