Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: Radek Hurvajz

Je to 16ti letej Michal .... z Plzně, tak co by jste od něj chtěli;)

Stačil na to Google, píše všude možně, a registruje se taky.

[upravil dne 10/8/07 Radek Hurvajz]

To se celkem dalo předpokládat už z jeho písemného projevu, kolik mu bude. Myslím, že zrovna na to autorevue by mezi ostatní spolupuberťáky mohl zapadnout rychle :)

Svým způsobem mi ale těhle kluků je líto. Dneska maj na internetu takové záplavy informací, že z toho mají hlavu zamotanou, nevědí vůbec co si vybrat, jak ty informace filtrovat, dá se jim nakukat úplně cokoliv, stačí to dobře podat. Pak takhle "zasvěceně" píší ty nesmysly dál... Ono se to pravda týká i staších, ale tihle puberťáci jsou tím zasažitelní téměř 100%. Za nás to byl opačný extrém - informace nebyly, člověk se o ně musel rvát, když už se k něčemu dostal, musel si toho vážit a střežit to jako oko v hlavě. Dnes je to naopak - musí toho umět 95% nemilostrdně vyházet, aby se k něčemu dobral. A hlavně u toho musí MYSLET, což nejen dnes dělá spoustě lidem nemalé problémy. Ve spojitosti s radikálním mládím inklinujícím k černobílému vidění světa to je občas smrtící koktejl, proto taky ty diskuze jako autorevue (a nejen ona, i řada dalších) vypadaj tak jak vypadaj....

No myslím si že se najdou mezi puberťáky vyjímky:D,které nezajíma jen nějaky tunning,jízdní výkony jednotlivých aut a docela zbytečné navyšování výkonů motorů,ale hlavně technická stránka vozu a jeho konstrukce a způsob činnosti jednotlivých agregátů a komponentů...Nebo alespoň mě to strašně bere....roč. 1990

:aut:aut:papa

Odesláno
Původně zaslal: .mycTD

Původně zaslal: Fusion

Tak sem si koupil Logitech VX Revolution a můžu doporučit :super

je pravda, ze pouzivam mysiska od Geniusu a furt mi upadavaji ty kluzny pacicky :grr

To a nějak sem totálně rozdrtil kolečko.

Proto sem koupil myšáka se setrvačníkovým kolečkem :)

Odesláno
Původně zaslal: Saffrin

Neříkám že se mi nelíbí,ale nevím proč na něj všichni nadávají.Jak říkám.Nemám s ním žádnou osobní zkušenost,ale četl jsem statistiky odtahových služeb,tušim v nějakým časopise,a nejčastěji odtahujou právě francouzský auta.

...a i kdyby, tak to by mohlo být i tím, že téměř každé sedmé u nás jezdící auto je francouzského původu :potlesk

Odesláno

Tak k tem mysim, taky mam uz delsi dobu Logitech, konkretne teda MX-1000 a tez muzu doporucit, ted se da sehnat za par kacek (ja za to vyplazl 2 a pul klacku, ale to jsem jeste nemel zadne auto) a nebo zrovna poridit nejaky novy model...

Co se tyka te kritiky peugeotu, tak si myslim, ze je to jedno co koupis, vzdycky se da narazit na zmetek a vzdycky to taky zalezi jak se s tim jezdi a jak se o to stara. Pokud sem 16-ti lety Michal nenapise nejake konkretni veci, tak to nema cenu resit...

Odesláno

Já jezdím s Peugeoty docela dlouho,106,205,306 kombi,auta mě vždy dovezla do cíle,potíže jsou akorát běžné spotřební věci,akorát mám štěstí na zadní nápravy,u každýho auta je musím měnit,ale je to tím,že člověk kupuje ojetiny,na který předchozí majitelé pěkne s...A další auto chci zas Peugeota,hlavně kvůli jejich dieselům,prostě nemaj chybu.Teď si dělám zálusk na 207 SW,tak doufám že taky nezklame.:papa

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

To se celkem dalo předpokládat už z jeho písemného projevu, kolik mu bude. Myslím, že zrovna na to autorevue by mezi ostatní spolupuberťáky mohl zapadnout rychle :)

Svým způsobem mi ale těhle kluků je líto. Dneska maj na internetu takové záplavy informací, že z toho mají hlavu zamotanou, nevědí vůbec co si vybrat, jak ty informace filtrovat, dá se jim nakukat úplně cokoliv, stačí to dobře podat. Pak takhle "zasvěceně" píší ty nesmysly dál... Ono se to pravda týká i staších, ale tihle puberťáci jsou tím zasažitelní téměř 100%. Za nás to byl opačný extrém - informace nebyly, člověk se o ně musel rvát, když už se k něčemu dostal, musel si toho vážit a střežit to jako oko v hlavě. Dnes je to naopak - musí toho umět 95% nemilostrdně vyházet, aby se k něčemu dobral. A hlavně u toho musí MYSLET, což nejen dnes dělá spoustě lidem nemalé problémy. Ve spojitosti s radikálním mládím inklinujícím k černobílému vidění světa to je občas smrtící koktejl, proto taky ty diskuze jako autorevue (a nejen ona, i řada dalších) vypadaj tak jak vypadaj....

No myslím si že se najdou mezi puberťáky vyjímky:D,které nezajíma jen nějaky tunning,jízdní výkony jednotlivých aut a docela zbytečné navyšování výkonů motorů,ale hlavně technická stránka vozu a jeho konstrukce a způsob činnosti jednotlivých agregátů a komponentů...Nebo alespoň mě to strašně bere....roč. 1990

No ja som tiez rocnik 1990:cool: a som podobny ako ty... sice nemam take moznosti ako ty ale aj tak sa snazim pochytit toho co najviac.Kazdopadne su tu vynimky z pubertakov, ktori sa aspon ciastocne snazia pomoct v danej problematike hoci nie vzdy to vyjde...A podla mna na veku nezalezi ale na vyspelosti daneho "jedinca":roker

[upravil dne 10/8/07 mi16]

Odesláno
Původně zaslal: Pája Rybišár

Ty jsi ale velmi světlá výjímka. Popravdě, když jsem ten příspěvek psal, myslel jsem právě na tebe, že bych tě mohl dát právě jako vzor té opravdu světlé výjímky, jednoho z hodně mála. Ale ne že teď budeš nosit nos nahoru ;)

Odesláno

moje mamka zrovna minule říkala, že nejvíc aut na silnici je peugeotu.a to je ženská u který jsou auta až na posledním místě.a všimněte si říkala na silnici a:super ne vedle silnice:super:D

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Fusion

Tak sem si koupil Logitech VX Revolution a můžu doporučit :super

Touchpad taky neni spatny :D Mohu dopobrucit :D !!!

Na noťasu mám jak touchpad tak trackpoint (poštěvák) ale protože sem prase a kvůli zachování stacu zařízení mám k němu externí klávesnici a myš ;)

Odesláno

Jak již tu někdo napsal, záleží na tom, na jaký kus se narazí.

A pak možná záleží hlavně na tom, co s autem někdo předtím dělal. Co jsem viděl Peugeoty, tak se podělali protože to někdo předtím podělal (zavařený vúfuk jednou upadne, odpojené brzdy nemohou brzdit).

Takže by se dle mě pisálek měl zamyslet nad tím, že za to nemůže Peugeot, ale jeho předchozí majitel.

No a že se nějaké závady objeví - to je snad jasné ne. Už jsme viděli dokonalé auto???

Odesláno

Administrator:

Já si říkal, proč tam jsou ty hvězdičky...

Z prvu jsem si myslel, že jako Peugeot dostal 6 hvězdiček, no jenže na jedné obrazovce je místo těch hvězdiček to slovo, no vždyť víte které...

Odesláno
Původně zaslal: Marcel505

Administrator:

Já si říkal, proč tam jsou ty hvězdičky...

Z prvu jsem si myslel, že jako Peugeot dostal 6 hvězdiček, no jenže na jedné obrazovce je místo těch hvězdiček to slovo, no vždyť víte které...

Tak jsem si to slovo myslel od začátku správně:D Ale že mi chvilku dalo než jsem našel kde se zobrazí.:D
Odesláno

Tak jsem si všiml, že osoba "Saffrin" sem hodila jedovatou slinu a od té doby se neukázala, takže řadu z vás tento "plkal" tady natartoval na první našlápnutí jedním pubertálním blábolem a vlákno utěšeně narůstá.

Tímto veřejně děkuji přispěvatelům Fusion, .mycTD, f3Rd@, kteří se svou myší tématikou snažili téma přesměrovat. Taky bych se byl býval zapojil, ale nestálo mi to za to, až teď, když vidím, že to stále pokračuje a Sračkoffrin se od té doby ani jednou neukázal, zřejmě ho vůbec vaše reakce na svůj blábol nezajímají .... :mrk

Jo a taky by mě zajímalo, jak to, že při psaní odpovědi se mi nahoře objeví celý necenzurovaný název vlákna? Co Kurtíku?

[upravil dne 12.8.07 Mila_S]

Odesláno

mila: jeeee, ja se taky trefila :) tak to panacek moc invence nepredved :D

bych vam taky k mysim neco rekla, ale mame na ne pasticky, takze nic moc.....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...