Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

spis se rozhodli vscehny polorozpadle a zanedbane casti premenit na drahe nove cosi....tak ve vzdalenosti rekneme tri bloku ode me bych jich takovejch patnact urcite napocitala.....

Odesláno
Původně zaslal: aka

spis se rozhodli vscehny polorozpadle a zanedbane casti premenit na drahe nove cosi....tak ve vzdalenosti rekneme tri bloku ode me bych jich takovejch patnact urcite napocitala.....

takze tam maju hniezdo.uz je mi to jasne

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Původně zaslal: jozefsv

takze do dubaia az v roku 2009

Asi jsem divnej, ale nějak mě tyhle lokality nelákaj...

hm.tak to mna ano.tam sa raz musim pozriet.

kazdeho zaujima nieco ine

Odesláno
Původně zaslal: Aluška

Původně zaslal: janča205

Tak já asi pojedu v neděli do Krkonoš do vesničky Poniklá na chatu.Asi jen na pár dní,ale i tak je to fajn!

Krkonoše jsou fajn, už to tam sice znám i poslepu, ale klidně bych tam jela zase, tak třebas příští rok, letos bude po dlouhé době zase moře :mrk .

Trochu později ale přeci. Já byl týden v Roprachticích (poniklá kousek co??) Krása, krása - trochu prochozené kopce ale opravdu v klidu, jak má na dovolené být.

Odesláno

Hezká dovolená. Francie, Franche Comté, Scey sur Saône. Je to technická památka, zdymadla, tunely, táboření, prohlídky měst. Bez řidičského průkazu na loď.

Více na www.locaboat.cz, nebo locaboat.com, nebo jestli Vás něco zajímá, tak odpovím.

[upravil dne 12.8.2007 P607Olda]

post-0-14109596185971_thumb.jpg

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Nechci se vnucovat, ale nechceš jet s náma??

Kromě mé maličkosti jede v P-clubu ještě Kurt, pak páreček mých kamarádů a vypadá to ještě na 1 - 2 slečny, které zatím neznám (maximum účastníků je 7)

Kdybys třeba zmermomocnila celou partu ze Zastávky a vzali byste své auto, myslím, že by to byl SUPER týden

(auto by následně stálo celý týden na místě, dopravu po Banátu mám zařízenou)

Tak odjezd se pomalu blíží. Přeji, ať se dovolená vydaří !!! (A žádné záplavy !!!)

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Tak odjezd se pomalu blíží. Přeji, ať se dovolená vydaří !!! (A žádné záplavy !!!)

Děkuji za přání, přeji si zhruba to samé. ;)

Už mám sbaleno, odjezd se opravdu blíží....

Odesláno

Korsika, odjezd za 2 tydny! Uz se nemuzu dockat .. 2 tydny more, hor, silnicek a relaxu!

Driver> My jedeme zapadni pobrezi (Sagone), pry je to tam hezci ;)

Odesláno
Původně zaslal: DD

Korsika, odjezd za 2 tydny! Uz se nemuzu dockat .. 2 tydny more, hor, silnicek a relaxu!

Driver> My jedeme zapadni pobrezi (Sagone), pry je to tam hezci ;)

Jo to je pravda, na tom západním pobřeží jsou určitě hezčí pláže, taky jsme to tam trochu projeli. Ale i ten východ se mi líbil :super

Bacha na ty krávy :)

Odesláno

Už mám po. 17 dní po Francii z čehož byl týden u St. Tropez a zbytek cestování a poznávání (Carcasson, střed s oblastí sopek, jeskyně, zámky na Loire) s koncem v Mulhouse v automobilním muzeu - špice.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...