aka Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 spis se rozhodli vscehny polorozpadle a zanedbane casti premenit na drahe nove cosi....tak ve vzdalenosti rekneme tri bloku ode me bych jich takovejch patnact urcite napocitala..... Citovat
jozefsv Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 Původně zaslal: aka spis se rozhodli vscehny polorozpadle a zanedbane casti premenit na drahe nove cosi....tak ve vzdalenosti rekneme tri bloku ode me bych jich takovejch patnact urcite napocitala..... takze tam maju hniezdo.uz je mi to jasne Citovat
jozefsv Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 DUBAI nieco o najvyssom mrakodrape sveta http://www.burjdubai.com/ pozrite si fotky a roky ako to zacali stavat. Citovat
Fusion Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 Původně zaslal: jozefsv DUBAI nieco o najvyssom mrakodrape sveta http://www.burjdubai.com/ pozrite si fotky a roky ako to zacali stavat. Krásná prezentace Citovat
oddie Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 Původně zaslal: jozefsv takze do dubaia az v roku 2009 Asi jsem divnej, ale nějak mě tyhle lokality nelákaj... Citovat
jozefsv Odesláno 31. červenec 2007 Odesláno 31. červenec 2007 Původně zaslal: oddie Původně zaslal: jozefsv takze do dubaia az v roku 2009 Asi jsem divnej, ale nějak mě tyhle lokality nelákaj... hm.tak to mna ano.tam sa raz musim pozriet. kazdeho zaujima nieco ine Citovat
Hhonza Odesláno 1. srpen 2007 Odesláno 1. srpen 2007 V červenci byl Egypt a teď ještě se známýma na menší popití do Chorvatska..... Citovat
bigosak Odesláno 8. srpen 2007 Odesláno 8. srpen 2007 Původně zaslal: Aluška Původně zaslal: janča205 Tak já asi pojedu v neděli do Krkonoš do vesničky Poniklá na chatu.Asi jen na pár dní,ale i tak je to fajn! Krkonoše jsou fajn, už to tam sice znám i poslepu, ale klidně bych tam jela zase, tak třebas příští rok, letos bude po dlouhé době zase moře . Trochu později ale přeci. Já byl týden v Roprachticích (poniklá kousek co??) Krása, krása - trochu prochozené kopce ale opravdu v klidu, jak má na dovolené být. Citovat
fimima Odesláno 10. srpen 2007 Odesláno 10. srpen 2007 My jsme se včera vratili z vychodniho slovenska odkud pochazim. Dva tydny bylo malo,hlavne pro naseho 5mesicniho Filipka. Citovat
Čeněk Odesláno 11. srpen 2007 Odesláno 11. srpen 2007 Hurráá.........., já zítra v 7.50 letím na 14 dní do Bulharska.........:papa [upravil dne 11.8.07 Čeněk] Citovat
P607Olda Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Hezká dovolená. Francie, Franche Comté, Scey sur Saône. Je to technická památka, zdymadla, tunely, táboření, prohlídky měst. Bez řidičského průkazu na loď. Více na www.locaboat.cz, nebo locaboat.com, nebo jestli Vás něco zajímá, tak odpovím. [upravil dne 12.8.2007 P607Olda] Citovat
Driver Odesláno 12. srpen 2007 Odesláno 12. srpen 2007 Korsika, východní pobřeží - slunce, moře, pláže, krávy, kopce.... Citovat
Péťa Odesláno 16. srpen 2007 Odesláno 16. srpen 2007 Původně zaslal: Medvěd Nechci se vnucovat, ale nechceš jet s náma?? Kromě mé maličkosti jede v P-clubu ještě Kurt, pak páreček mých kamarádů a vypadá to ještě na 1 - 2 slečny, které zatím neznám (maximum účastníků je 7) Kdybys třeba zmermomocnila celou partu ze Zastávky a vzali byste své auto, myslím, že by to byl SUPER týden (auto by následně stálo celý týden na místě, dopravu po Banátu mám zařízenou) Tak odjezd se pomalu blíží. Přeji, ať se dovolená vydaří !!! (A žádné záplavy !!!) Citovat
Kurt Odesláno 17. srpen 2007 Odesláno 17. srpen 2007 Původně zaslal: Peta Tak odjezd se pomalu blíží. Přeji, ať se dovolená vydaří !!! (A žádné záplavy !!!) Děkuji za přání, přeji si zhruba to samé. Už mám sbaleno, odjezd se opravdu blíží.... Citovat
Guest DD Odesláno 17. srpen 2007 Odesláno 17. srpen 2007 Korsika, odjezd za 2 tydny! Uz se nemuzu dockat .. 2 tydny more, hor, silnicek a relaxu! Driver> My jedeme zapadni pobrezi (Sagone), pry je to tam hezci Citovat
Driver Odesláno 17. srpen 2007 Odesláno 17. srpen 2007 Původně zaslal: DD Korsika, odjezd za 2 tydny! Uz se nemuzu dockat .. 2 tydny more, hor, silnicek a relaxu! Driver> My jedeme zapadni pobrezi (Sagone), pry je to tam hezci Jo to je pravda, na tom západním pobřeží jsou určitě hezčí pláže, taky jsme to tam trochu projeli. Ale i ten východ se mi líbil Bacha na ty krávy Citovat
ladak Odesláno 19. srpen 2007 Odesláno 19. srpen 2007 Už mám po. 17 dní po Francii z čehož byl týden u St. Tropez a zbytek cestování a poznávání (Carcasson, střed s oblastí sopek, jeskyně, zámky na Loire) s koncem v Mulhouse v automobilním muzeu - špice. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.