Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pojedeš, prudce dupneš na brzdu a kola se buď zablokujou, nebo Ti začne kopat pedál (ABS je ten druhý případ)

Zkontroluj si ale nejdřív, že za sebou nikoho nemáš a že na silnici není píseček nebo jiný problém, aby Tě pak netahali z pangejtu nebo aby se Ti někdo nepodíval, co všechno vozíš v kufru

[upravil dne 18/3/2007 Medvěd]

Odesláno

:mad:

tak vas musim jeste jednou poprosit o pomoc mam fotku na HD ale nevim jak to dostat do prispevku. Pres prilohu to nejde a pokud dam IMAGE tak nevim co mam napsat mezi otviraci a zaviraci symbol. dejme tomu ze na disku C mam slozku PEUGEOT a tam je obrazek ABS.JPG

Diky moc

Jinak podle obrazku bych rekl ze to tam nemam, mam ale starsi verzi a tak si nejsem 100% jistej. Kazdopadne v technicaku neni krome barvy cisla, kasle, motoru, paliva a obsahu motoru o aute nic, proste anglani jsou jiny

diky moc

Odesláno
Původně zaslal: lumpma

:mad:

tak vas musim jeste jednou poprosit o pomoc mam fotku na HD ale nevim jak to dostat do prispevku. Pres prilohu to nejde a pokud dam IMAGE tak nevim co mam napsat mezi otviraci a zaviraci symbol. dejme tomu ze na disku C mam slozku PEUGEOT a tam je obrazek ABS.JPG

Diky moc

Jinak podle obrazku bych rekl ze to tam nemam, mam ale starsi verzi a tak si nejsem 100% jistej. Kazdopadne v technicaku neni krome barvy cisla, kasle, motoru, paliva a obsahu motoru o aute nic, proste anglani jsou jiny

diky moc

Co se týče obrázku tak je tu sekce pokusy.

Pokud jde o ABS tak jak uvádí Hurvajz pokud máš ABS tak máš za baterkou ten hliníkovej nesmysl co do něj jdou hadičky od brzd. ;)

[upravil dne 19/3/07 Dave_k]

Odesláno

No ja myslim ze je to jasne proc tam mam kolem ty baterky tolik mista souhruzi tam neco zapomneli dat :D

Kazdopadne mockrat dekuju :super

Ale mel bych jeste jednu otazku (ja proste nedam pokoj) je lepsi koupit novy prasatko na zadni brzdy nebo pretesnit?

Nemam poneti jak narocny bude ho odpojit a napojit novy.

Odesláno

je lepsi koupit novy prasatko na zadni brzdy nebo pretesnit?

Nemam poneti jak narocny bude ho odpojit a napojit novy.

Osobně bych radši koupil nový než se s tim přetěsňovat. Stojí kolem 600 Kč. Největší problém pravděpodobně bude povolit brzdovou trubičku. Já na to použil klíč přímo na to určený (v podstatě vyřízlé očko) a šlo to relativně dobře. Potom samozřejmě musíš brzdy odvzdušnit.

Odesláno

Určitě celej váleček.

Hlavně si zkontroluj co tam máš za závit. Já potřeboval levej na auto bez ABS a v autobennexu mi prodali pravej bez ABS, ale s větším závitem. No přišel jsem na omyl až když bylo auto na zvedáku a špatnej váleček dole. Naštěstí mi ho na prodejně vyměnili a ještě vrátili peníze, protože tam musím dávat váleček pro ABS a ten je lacinější. A špatná strana byla kvůli tomu že v katalogu L a P stranu rozlišujou z pohledu zepředu a ne zezadu.

Jinak ten špatnej stál 729,- a ten správnej 464,-.

Odesláno

diky moc

Presne ty trubycky jsem se obaval tady me valecky nabizi za 3000 Kc a to jeste nejsou ani novy. Asi zaletim do cech :)

Tak jeste jednou diky za rady:super

No a mne sa podarilo zohnať tu po 500SK jeden valček. Akurát som si kúpil pravý a ľavý, len majiteľ predo mnou ten na ľavej strane nahodil pravý a tú trubičku prehol na druhú stranu. :o To by som veru nepovedal, že sa to dá takto prerobiť. :myslim:o

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...