Přejít na obsah

Brandy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    129
  • Registrace

O uživateli Brandy

  • Datum narození 17.11.1981

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 406

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Rostoklaty
  • Stát
    Česká republika

Brandy's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. Brandy

    Demontaz pristrojovky

    Bezva, dekuju moc.
  2. Brandy

    Demontaz pristrojovky

    To by bylo super. Jestli to mas nepopraskane a zavity tam drzi, tak bych to bral. Diky!
  3. Brandy

    Demontaz pristrojovky

    Jj, to jsem uz zkousel. Ventilator jsem vyndal. Jenomze zustane tam takove jakoby potrubi, ktere vede od filtru k tomu ventilatoru a taky dal do auta. A to prave taky potrebuju vyndat. Jenze to vypada ze je to z jednoho kusu a vede to nekam daleko pod pristrojovku .
  4. Brandy

    Demontaz pristrojovky

    Diky za odpovedi. Potrebuju skutecne k tomu kabinovemu filtru. Ale zespodu. Mam totiz vytrzeny zavit, do ktereho je shora nasrouvovane to luzko filtru. Ty zavity jsou nalisovane do plastu, ktery je prave pod pravou stranou pristrojovky (naproti luzku filtru z druhe strany plechu karoserie). Predchozi majitel to asi utahoval hodne fest, az ten zavit projel skrz kastli ven z auta. A kdyz jsem dneska pri vymene filtru zkoumal, jak moc to drzi, tak jsem to uz vyrval uplne. Nejradsi bych vymenil cely ten dil, ke kteremu je pristroubovane luzko kabinoveho filtru, ale vyndavat kvuli tomu celou pristrojovku se mi dvakrat nechce. Ted mi to drzi jenom na jedne strane. Bojim se aby mi pod kabinovym filtrem nezatekala voda do auta. Na te strane bez sroubu to asi moc tesnit nebude.
  5. Brandy

    Demontaz pristrojovky

    Zdravim, mam doplnujici dotaz k demontazi pristrojovky. Da se sundat samotna ta seda plastova cast u spolujezdce, ve ktere je pridelana odkladaci prihradka, nebo musi ven vsechno? Pripadne, jde vyndat ventilator topeni i s tim plastem, ke kteremu je pridelan, aniz by sla pristrojovka ven? Potrebuju se dostat ke kabinovemu filtru zespodu.
  6. Díky! Ale ta cena, to je teda pálka.
  7. Nemohl by mi, prosím, někdo zjistit, jaké číslo je na řemenici na drážkový řemen na klikovce u P406 1,8 16V r.v. 96? Je tam ta s gumou uprostřed. Chci si objednat novou a potřebuju to číslo.
  8. Brandy

    Takova mensi anketka

    196-81-45
  9. Brandy

    Spotřeba 406 2.0 HDI

    Zkus si to po sobe prepocitat . Jestli jsi ujel 850 km na 70ti litrovou nadrz, tak mas spotrebu kolem 8,2 l/100km...
  10. Brandy

    čím převést video do formátu mp4

    Zkus programek Avidemux
  11. Brandy

    Která kola??

    Ty první...
  12. Taky mám NGK V-23 BKR5EK.
  13. Brandy

    Pískající řemen

    Taky mi to píská u studeného motoru při nízkých otáčkách, když zatížím altík (např. vyhřívání zadního okna) nebo servo pumpu (točím volantem na místě). Když přidám plyn, je to ok. Zkoušel jsem měnit řemen, kladku, používal jsem spray. Vždycky to pomohlo maximálně na pár dní. Bojuju s tím už něco přes rok a pomalu se začínám smiřovat s tím, že peugeot prostě píská. Rodiče mají mazdu 626. Tam po nastartování studeného motoru zapnu klidně všechny elektrické spotřebiče a řemen ani nehlesne.
  14. Brandy

    Svíčky NGK BKR5EK V-23

    Zajímalo by mě, v čem se liší svíčky NGK BKR5EK V-23 a NGK BKR5EK. V Elitu mají oba typy (jednou s V-23 a jednou bez). Ten typ bez toho V-23 je o 5 kč dražší. Na pohled jsou oba typy úplně stejné. Jinak co se týče vzdálenosti elektrod, tak taky nevím, jak to změřím. Mám jenom ploché měrky. Pro motor LFY (XU7JP4) se na stránkách NGK i Elitu udává vzdálenost 0,8 mm. Tady na fóru už jsem několikrát viděl 0,9 mm. Jak to tedy je?
  15. Koupil jsem svíčky NGK BKR5EK V-23. Po rozbalení jsem čekal, že jiskřiště bude vypadat jako to na velké obrázku, ale je tam to, co je na obrázku malém. Máte někdo tyhle svíčky? Je to v pořádku nebo mi prodali něco jiného?
×
×
  • Vytvořit...