Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Prezouvate uz na letni?  

1. 1. Prezouvate uz na letni?

• Prosím přihlaste se nebo zaregistrujte, abyste mohl hlasovat v této anketě .

Recommended Posts

Odesláno
Původně zaslal: Mišak

Celou zimu byly letní nebyl duvod přezouvat na zimni:super

něco na tom bude přezouval jsem na zimní koncem ledna, napadl sníh na dva dny a prd s toho, letos nebylo žádný blbnutí na sněhu, škoda. vloni jsem tak řádil, že jsem se zimákama vdržel až do další zimy :super:D
Odesláno

Jak už jsem psal jinde -

JSEM JEDNOZNAČNĚ PRO POVINNÉ POUŽÍVÁNÍ ZIMNÍCH PNEU V ZIMNÍM OBDOBÍ (a příspěvky některých přispěvovatelů i v tomto threadu mě o tom znovu přesvědčili).

Je fakt, že letošní zima nebyla z nejtužších, ale nebudeme si tu přece namlouvat, že bylo trvale nad +7 a že absolutně nesněžilo. Těch karambolů, které prvoplánově zavinilo blbě zvolené obutí auta, jsem i letos viděl dost a dost (vyznavači letních gum, fakt běháte celoročně v plážovkách???)

[upravil dne 9/3/2007 Medvěd]

Odesláno
Původně zaslal: kovi

Původně zaslal: Mišak

.......... vloni jsem tak řádil, že jsem se zimákama vdržel až do další zimy :super:D

Taky super postoj, zimáky ve 30 C létě - jeden z důvodů, proč jsem odešel z mého posledního zaměstnání byl právě ten, že mě zaměstnavatel nutil jezdit celý léto na zimákách (sice v listopadu koupil nový auto, ale na jaře pak šetřil i na tak základní věci, jako jsou gumy.

Odesláno

Musím podotknou že sem vlastně v zimě moc s autem nenajezdil:DNa sněhu sem jel dvakrat.Není to tím že sem měl strach, ale tím že my nejezdilo auto:(A v provozu bylo asi tyden po sněhu:super

Odesláno

dle pocasi to vypada, ze to bude pristi tyden na poradu dne, v patek mi prisly novy litaky :super a ted jeste cekam na gumy, ty budou snad v utery tak jestli pocasi bude jak predpovidaj tak to hned prehodim

[upravil dne 10/3/07 buml]

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

Jak už jsem psal jinde -

JSEM JEDNOZNAČNĚ PRO POVINNÉ POUŽÍVÁNÍ ZIMNÍCH PNEU V ZIMNÍM OBDOBÍ (a příspěvky některých přispěvovatelů i v tomto threadu mě o tom znovu přesvědčili).

Je fakt, že letošní zima nebyla z nejtužších, ale nebudeme si tu přece namlouvat, že bylo trvale nad +7 a že absolutně nesněžilo. Těch karambolů, které prvoplánově zavinilo blbě zvolené obutí auta, jsem i letos viděl dost a dost (vyznavači letních gum, fakt běháte celoročně v plážovkách???)

Naprosto souhlasím!!! Ale Tvá poslední závorka na mě platí - obě auta mám na zimákách a celou zimu jsem chodil v sandálech :-) Tenisky jsem obul maximálně 3x, zimní boty ani jednou :D

Odesláno

Naprosto souhlasím s názorem Medvěda a dalších. V zimní období jednoznačně používat zimní obutí. Já osobně ještě u zimních zůstanu. Přecejen ráno bývá někdy ještě okolo nuly nebo pár stupňů nad.

Zrovna nedávno bylo ve zprávách, jak někde napadlo malinko sněhu. Spousta řidičů měla už přezuto na letní, možná nepřezuli vůbec, a najednou zjištění \"Jejda ono to klouže\". Mnozí z nich se ještě rozčilovali, co je to za bordel, že je neuklizený nebo rozježděný sníh na vozovce a jim to s letníma pneu klouže. :super

Dost mě překvapuje, že tolik lidí už přezouvá. Co vás k tomu vede? To jste si všichni tak jisti, že už nebudou nízké teploty, obzvlášť ráno?

Nebo máte strach, abyste si zbytečně neojeli zimní pneu?

Lidi investují spoustu peněz do věcí, které jsou postradatelné, ale na vlastní bezpečnost moc nemyslí.... :myslim

Toliko můj názor, já na zimních ještě zůstanu. ;)

Odesláno
Původně zaslal: Bici

Naprosto souhlasím s názorem Medvěda a dalších. V zimní období jednoznačně používat zimní obutí. Já osobně ještě u zimních zůstanu. Přecejen ráno bývá někdy ještě okolo nuly nebo pár stupňů nad.

Zrovna nedávno bylo ve zprávách, jak někde napadlo malinko sněhu. Spousta řidičů měla už přezuto na letní, možná nepřezuli vůbec, a najednou zjištění \"Jejda ono to klouže\". Mnozí z nich se ještě rozčilovali, co je to za bordel, že je neuklizený nebo rozježděný sníh na vozovce a jim to s letníma pneu klouže. :super

Dost mě překvapuje, že tolik lidí už přezouvá. Co vás k tomu vede? To jste si všichni tak jisti, že už nebudou nízké teploty, obzvlášť ráno?

Nebo máte strach, abyste si zbytečně neojeli zimní pneu?

Lidi investují spoustu peněz do věcí, které jsou postradatelné, ale na vlastní bezpečnost moc nemyslí.... :myslim

Toliko můj názor, já na zimních ještě zůstanu. ;)

:supersouhlasím :papa

Odesláno

No, tu jistotu nemáš nikdy. Já jsem zažil docela dost sněhu i v srpnu (vloni), když sem prijížděl francouzskýma Alpama! :D

Zíral sem na to jak puk a moc dobře mi v těch serpentýnách nebylo. :nevim

Odesláno
Původně zaslal: Ferin007

No, tu jistotu nemáš nikdy. Já jsem zažil docela dost sněhu i v srpnu (vloni), když sem prijížděl francouzskýma Alpama! :D

Zíral sem na to jak puk a moc dobře mi v těch serpentýnách nebylo. :nevim

No, ja mam na mysli spise mistni podminky :o)

Odesláno

tak ja mam porad zimni..uz asi 3 rok a ty svine ne a ne sundat vzorek :) asi je potrapim trosku i v teple, necham tak do dubna :) I kdyz krasne litaky s peknyma gumama cekaji ve sklepe

Odesláno

Ještě si počkám, jak se bude vyvíjet počasí do změny času na letní a podle toho se zařídim. Běžně se změnou času přezouvám a asi to tak bude i letos...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...