Levap Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 Tak jsem taky napsal do VIFu, kde koupit. Odepsali obratem že v Jičíně a dnes jsem zakoupil v Auto Štangl za 167,- Kč. Tak pokud by se to někomu hodilo :-) Citovat
p406b Odesláno 23. srpen 2007 Odesláno 23. srpen 2007 tak to je pekna cena. to aditivum jsem pouzival uz pred lety do tatry na zimu a bylo to znat,ted je to asi uz modernejsi, ale je to proverena kvalita! Citovat
mares Odesláno 26. srpen 2007 Odesláno 26. srpen 2007 Zapomněl jsem doma aditivum, právě když byla potřeba doplnit nádrž.Natankoval jsem naftu u Shelky a to W-Power Diesel.Jaké ale přišlo zklamání po natankování této vylepšené nafty, když motor neměl chuť do života:grr.Dodatečně jsem tuto naftu obohatil aditivem a vše se vrátilo do normálu. Z toho plyne ponaučení, tankovat a sám sobě doplnit aditivum. Citovat
Alek Odesláno 4. září 2007 Odesláno 4. září 2007 Castrol TDA leju pár měsíců do HDi, nijak nic nepociťuju, ale věřím, že to alespoň čistí palivovou soustavu... Někde z prvu jsem četl, že někdo přelil doporučenou dávku na natankované litry paliva....tak nějak si s tim hlavu nelámu, prostě od oka, tam kus naleju k počtu litrů nafty a jedu (teda tak nějak to trefim přibližně).... Stejně píšou při prvním použití či velmi zanesené soustavě, se může dávkovat nad doporučené dávkování až dvojnásobek.... Citovat
ajven Odesláno 14. leden 2008 Odesláno 14. leden 2008 Původně zaslal: Alek Castrol TDA leju pár měsíců do HDi, nijak nic nepociťuju, ale věřím, že to alespoň čistí palivovou soustavu... Někde z prvu jsem četl, že někdo přelil doporučenou dávku na natankované litry paliva....tak nějak si s tim hlavu nelámu, prostě od oka, tam kus naleju k počtu litrů nafty a jedu (teda tak nějak to trefim přibližně).... Stejně píšou při prvním použití či velmi zanesené soustavě, se může dávkovat nad doporučené dávkování až dvojnásobek.... ja som dostal od kamosa 2,5 dL Castrol TDA zadarmo ze on to aj tak neminie lebo kupil 0,5L balenie TDA za cca 300Sk a pomer tam je 1:1000. Az teraz ked citam tu tie prispevky som zistil ze ja som pridaval 2,5mL na 25 litrov nafty co je malo. Sekol som sa v ciarke. Nusim davat az 25mL na 25 litrov nafty. potom dam vediet ako to pojde. LEbo zatial som dal len jednu davku 2,5mL na 25Litrov nafty tak som nemal este nejake velke skusenosti, len sa mi zdalo ze uz mi to po nastartovani ide hladsie ten motor. Citovat
-=Michal=- Odesláno 12. únor 2008 Odesláno 12. únor 2008 Původně zaslal: marshall Chlapi, používáte někdo toto aditivum do nafty?Jede to líp?Díky. Jedině Bishop. Přes rok jsem zvažoval a hledal "ty správné" informace. Teď již leju Bishopa jak do oleje jeden druh a do nafty druhý. Mám již 3tí káru, všechny ošetřené Bishopem. Nikdy jsem s vnitřními, mazanými částmi motoru neměl sebemenší problém. Otázka je samozřejmě, zda je to moje pečlivé zacházení nebo něčím jiným. Každopádně doporučuji Citovat
Leos Odesláno 16. únor 2008 Odesláno 16. únor 2008 Já jsem zkoušel Castrol TDA, a ještě dvě značky na které si teď nevzpomenu a nakonec jsem pocitově zůstal u VIFu. Zdálo se mi při něm pocitově největší zlepšení. Mám HDI2.0/100kW a zdá se mi hodně citlivý na kvalitu nafty, ale když používám aditivum tak tyto nedostatky zmizí. Citovat
domav Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Já taky používám aditivum VIF - Super Diesel Aditiv, a dle testů vychází nejlíp. http://www.petrol.cz/download/Test_aditiv.pdf Citovat
Husky Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Ahoj, mají aditiva nějaký význam u úplně nových motorů(1,6 HDI 66 kW) ? Citovat
domav Odesláno 17. únor 2008 Odesláno 17. únor 2008 Původně zaslal: Husky Ahoj, mají aditiva nějaký význam u úplně nových motorů(1,6 HDI 66 kW) ? Samozřejmě aditiva mají význam u všech notorů. Citovat
ladas307 Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Doporučíte mi nějaké aditivum do 1,6 HDI 80 kw ? Díky:super Citovat
Ferin007 Odesláno 16. červen 2008 Odesláno 16. červen 2008 Sou tady toho mraky, ani není třeba hledat. VIF. Jinak ten Castrol, co máš přímo v názvu vlákna, je taky dobrej. [upravil dne 16.6.08 Ferin007] Citovat
Vulgi.svk_BA Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Ma vobec vyznam davat do hladkeho diesla aditivum? Citovat
Judes Odesláno 10. červen 2013 Odesláno 10. červen 2013 Zbadáš v zimnom období keď sa ti zanesie filter parafínovými vločkami, či to má zmysel. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.