Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Tak jsem taky napsal do VIFu, kde koupit. Odepsali obratem že v Jičíně a dnes jsem zakoupil v Auto Štangl za 167,- Kč. Tak pokud by se to někomu hodilo :-)

Odesláno

tak to je pekna cena. to aditivum jsem pouzival uz pred lety do tatry na zimu a bylo to znat,ted je to asi uz modernejsi, ale je to proverena kvalita!:super

Odesláno

Zapomněl jsem doma aditivum, právě když byla potřeba doplnit nádrž.Natankoval jsem naftu u Shelky a to W-Power Diesel.Jaké ale přišlo zklamání po natankování této vylepšené nafty, když motor neměl chuť do života:grr.Dodatečně jsem tuto naftu obohatil aditivem a vše se vrátilo do normálu.

Z toho plyne ponaučení, tankovat a sám sobě doplnit aditivum.:D

• O 2 týdny později...
Odesláno

Castrol TDA leju pár měsíců do HDi, nijak nic nepociťuju, ale věřím, že to alespoň čistí palivovou soustavu...

Někde z prvu jsem četl, že někdo přelil doporučenou dávku na natankované litry paliva....tak nějak si s tim hlavu nelámu, prostě od oka, tam kus naleju k počtu litrů nafty a jedu (teda tak nějak to trefim přibližně)....:mrk

Stejně píšou při prvním použití či velmi zanesené soustavě, se může dávkovat nad doporučené dávkování až dvojnásobek....:papa

• O 4 měsíce později...
Odesláno
Původně zaslal: Alek

Castrol TDA leju pár měsíců do HDi, nijak nic nepociťuju, ale věřím, že to alespoň čistí palivovou soustavu...

Někde z prvu jsem četl, že někdo přelil doporučenou dávku na natankované litry paliva....tak nějak si s tim hlavu nelámu, prostě od oka, tam kus naleju k počtu litrů nafty a jedu (teda tak nějak to trefim přibližně)....:mrk

Stejně píšou při prvním použití či velmi zanesené soustavě, se může dávkovat nad doporučené dávkování až dvojnásobek....:papa

ja som dostal od kamosa 2,5 dL Castrol TDA zadarmo ze on to aj tak neminie lebo kupil 0,5L balenie TDA za cca 300Sk a pomer tam je 1:1000.

Az teraz ked citam tu tie prispevky som zistil ze ja som pridaval 2,5mL na 25 litrov nafty co je malo. Sekol som sa v ciarke. Nusim davat az 25mL na 25 litrov nafty. :D

potom dam vediet ako to pojde. LEbo zatial som dal len jednu davku 2,5mL na 25Litrov nafty tak som nemal este nejake velke skusenosti, len sa mi zdalo ze uz mi to po nastartovani ide hladsie ten motor.

• O 5 týdnů později...
Odesláno
Původně zaslal: marshall

Chlapi, používáte někdo toto aditivum do nafty?Jede to líp?Díky.

Jedině Bishop. Přes rok jsem zvažoval a hledal "ty správné" informace. Teď již leju Bishopa jak do oleje jeden druh a do nafty druhý. Mám již 3tí káru, všechny ošetřené Bishopem. Nikdy jsem s vnitřními, mazanými částmi motoru neměl sebemenší problém. Otázka je samozřejmě, zda je to moje pečlivé zacházení nebo něčím jiným.

Každopádně doporučuji :D

Odesláno

Já jsem zkoušel Castrol TDA, a ještě dvě značky na které si teď nevzpomenu a nakonec jsem pocitově zůstal u VIFu. Zdálo se mi při něm pocitově největší zlepšení. Mám HDI2.0/100kW a zdá se mi hodně citlivý na kvalitu nafty, ale když používám aditivum tak tyto nedostatky zmizí.:super

• O 3 měsíce později...
  • O 4 roky později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...