Bohouš Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Jdu to zkusit v práci......tak doufám, že to vyjde...:mrk Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 20. prosinec 2006 Autor Odesláno 20. prosinec 2006 Původně zaslal: Bohouš Jdu to zkusit v práci......tak doufám, že to vyjde...:mrk Ale dej bacha, pokud to uděláš větší neš 999 GB tak se z toho potom stane velká černá díra. Tak bacha na to.:D:D:D:D Citovat
Dundee Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Teď jsme se u toho s kolegou málem potrhali smíchy, fakt super :D Citovat
Zdeny Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Tak to je fakt výborný!!!!:potleskTo mě málem roztrhalo:D Aka:až se to naučíš s těma žvejkama,tak si Tě pozvu na dodělání vizuálních efektů k mýmu HDD:aut:superMějte se:papa Citovat
Oliver Riedel Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Krásný a nejhorší je,že se tím většina bude řídit. Citovat
Leitlik Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Dost dobrý !!:potlesk Nemám slov kam lidská debilita až sahá !! Citovat
bagr Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Který šroubky??Kterej plech??Nedáte sem někdo fotku- já to zkusím.Moje stará bedna by si to i zasloužila...:D:D Citovat
Mí Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 hehe, ja nerozumim nicemu, takze jdu pro brcko a zvejkacky, to proste pujde!!!:DHele neblbni, zalepiš tu dirku žvejkou a ucpe se odvzdušnění a pak to bude dělat bubliny:D:D:D:D (No pro jistotu jsem tam napsal upozornění) [upravil dne 19/12/06 Radek Hurvajz] Právě o ty bubliny jde, to jste nikdy neslyšeli o bublinkové paměti? Citovat
pavel.happy Odesláno 20. prosinec 2006 Odesláno 20. prosinec 2006 Dost dobrý , bohužel, lidská blbost je neomezená a věčná. Citovat
mifa Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 Moc hezký,před vánocema pro zasmání špička.Jen víc takových příspěvků,těch není nikdy dost.PS:Nepůjčíte někdo šroubovák a kdo daruje žvejku? Citovat
aka Odesláno 21. prosinec 2006 Odesláno 21. prosinec 2006 v jaky barve zvejku, to nejde delat jen tak necim!!! Citovat
HOFA Odesláno 22. prosinec 2006 Odesláno 22. prosinec 2006 To je pánové jako vystřižený z chatu nějakýho ÚSP ale pro takový to domácí žvýkání,proč ne ? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. prosinec 2006 Autor Odesláno 22. prosinec 2006 Původně zaslal: Mí hehe, ja nerozumim nicemu, takze jdu pro brcko a zvejkacky, to proste pujde!!!:D Hele neblbni, zalepiš tu dirku žvejkou a ucpe se odvzdušnění a pak to bude dělat bubliny:D:D:D:D (No pro jistotu jsem tam napsal upozornění) [upravil dne 19/12/06 Radek Hurvajz] Právě o ty bubliny jde, to jste nikdy neslyšeli o bublinkové paměti?Jó bublinková paměť? To mi spíš připomíná že po bublinkách mívám paměť spíš vymazanou:D:D:D:aut Citovat
BobyD Odesláno 22. prosinec 2006 Odesláno 22. prosinec 2006 A ja sem si chtel koupit novej hadr pac uz nemam misto, je to jasny jeste to promaknu a zkusim to kompresorem treba se mi podari tam nafoukat jeste trochu vic:super Citovat
Emiš Odesláno 23. prosinec 2006 Odesláno 23. prosinec 2006 no super je jesta ta diskuze na zive o zensky co si zkopirovala na disketu *.lnk na film na disku a pak se divila ze v jinym pocitaci to nejde a v jejim jo. Ale nemuzu to uz najit Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.