Přejít na obsah

bagr

Uživatel
  • Počet příspěvků

    647
  • Registrace

Vše od uživatele bagr

  1. Smutné věci se dějí a asi bych to sem nedal nebýt toho že jsem zastavil s tatrovkou za nima tak minutu po nehodě. JEZDĚTE OPATRNĚ
  2. bagr

    historie podle VIN

    Mohu taky požádat ? Pro manželku. vin: VF38BRHZR81461191 Dík.
  3. bagr

    Zila REPASUJE 405 grdt

    Začínám bejt na toho tvýho starouše zvědavej:D.Až budeš mít cestu k nám-se ozvi. A malá prosba- co a jak při vybavování papírú při koupi auta z Čech na Slovač-dyť víš o co mi jde:DKlidně na to založ nový vlákno- určiťě to bude zajímat víc lidí. Pozdrav Erice a dětem.
  4. Neděkuj a napiš jak to dopadlo:D
  5. bagr

    upresneni typu brzd peugeot 406

    Zadní destičky by měly být na všechny modely s bubnokotoučem stejný. [upravil dne 31/10/09 bagr]
  6. bagr

    upresneni typu brzd peugeot 406

    Tady jsou ty větší.
  7. bagr

    upresneni typu brzd peugeot 406

    Na 406ku jsou jen dva typy předních destiček. Nw motor 1,6 a 1,8 jsou trochu menší a ostatní modely mají větší a oblejší.mrkni sem [upravil dne 31/10/09 bagr]
  8. A origo klíč na čep vypadá takhle. Ale nemyslím, že je nutno ho kupovat. Po odjištění se to dá i hasákem.
  9. Ty dva měsíčky pod čepem jsou žlábky a do nich je límeček čepu prohnutej.
  10. Jsi si jistý tím, že jsi ten čep odjistil? V těhlici jsou dva žlábky do kterých se kovový límeček na čepu zaklepává a po jisté době už to není vidět / špína, koroze /. Pokud ten límeček neodjistíš, tak to nepovolíš ani ve svěráku.
  11. bagr

    žárovky do předních světel

    Před rokem jsem dával do světelTYHLE žárovky a měl jsem pocit, že do té doby jsem jezdil potmě. Ať už dáš jakoukoliv značku-tak je to investice do tvé bezpečnosti a ta není k zahození nikdy!!
  12. bagr

    406 - 2,1TD 12V .... 1996

    Ty ceny ber s rezervou, je to jen odhad bohužel ne až tak daleko od pravdy. viz.http://www.peugeot-club.com/topic/45387-spastne-startovani-vysoky-volnobeh-406-21td/
  13. bagr

    406 - 2,1TD 12V .... 1996

    Když to dáš do peugeotu, tak to čerpadlo vyndaj /3000,-/ a pošlou ho do některýho z Delphi servisu. Tam vyměněj/cca3000,-/ solenoid /cca 7000,-/ šoupnou to na stolici na nastavení /asi 15000,-/, pošlou ho zpátky, peugeot servis ho namontuje/cca3000,-/ a kde máš jistotu, že to za rok za dva nezačne zas. Buď si najdi příspěvky Buríska ohledně Lucase a jeho výměny za Bosch,nebo si kup nový solenoid a vyměň si ho sám jako já. Jede mi to i bez nastavování a spotřeba ani emise se nezměnili. Jsou to jen čtyři šrouby a přeletování čtyř drátkú.
  14. bagr

    inzerat 106 1,6xsi automat-váš názor?

    Celkem vzato se skvěle bavím. Manželka opravdu žirafa není a rozpočet je omezen tak na 2500 Eur. Daná 106ka je za ty peníze opravdu moc. Na druhou stranu je docela problém najít přes net v Čechách a na Slovensku 106 nebo 306 s automatem. Fakt jich tam moc není. Možná poradíte /hlavně české /adresy na kterých hledat.
  15. bagr

    inzerat 106 1,6xsi automat-váš názor?

    Ta je zpocená i v naší 406ce s klimou - když má řídit. Kalkulačku už jsem vykuchal i ze svýho. Spíš se mi tam vidí vysoká cena na třináctiletý auto, nemlich trojdveřový. Ale díky za názor.
  16. Ohlížím se po něčem pro manželku, její podmínkou je automatická převodovka.Narazil jsem mimo jiné i na TENTOinzerát. Přivítám jakýkoliv názor na cenu, motor, spotřebu, atd., hlavně od majitelu 106tek.
  17. bagr

    pluje : plava

    Zdvihni si přední kolo, nech si s ním zakývat a sleduj spodní kulový čep. Plavání auta po cestě začíná většinou tam.
  18. bagr

    Ako som ho zhodnotil o 18€

    Taky si rejpnu - foceno v Levoči na jednom Partnerovi.
  19. bagr

    Cabrio z 406 old model

    No jo , tak pardon.
  20. Mám za to, že toto jsem na našem foru ještě neviděl....
  21. bagr

    tyčky stabilizatoru

    S Ferrym absolutně souhlasím, zároveň musím jedním dechem dodat, že Peugeot servis má v technickém manuálu opravdu předepsáno udělat po výměně tyček stabiku kontrolu geometrie. Na kom jiným by měli vydělat, když ne na nás?
  22. bagr

    klepani u predniho kola

    Jestli máš tyčky nový, tak to vem zgruntu. Kontrola vule v čepech řízení, kontrola vule v spodních kulových čepech, kontrola horního uložení tlumiče, gumové špalky na stabilizátoru, homokinetický kloub se kontroluje nejlíp na větším prostranství, když s plně vytočeným rejdem ostře přidáš plyn- pokud je pryč tak rachotí jako kulomet,dál není na škodu zdvihnout auto a zatočit si kolem jestli nejsou boule na pneu nebo zkřivený disk a zustává jen ložisko a brzdy. Mě jemně ťukalo do volantu jen při levé zatáčce a byl to vymlácený čep řízení.
  23. bagr

    ZILA mal dnes s rodinkou autonehodu...

    Jen doplním několik informací. Auto se opravovat nebude, pojišťovna uznala totálku. Další problémy s lízingovkou, pojišťovnou, odtahovkou atd. jsou v řešení. Bohužel situace po této druhé nehodě našich přátel poněkud nabourala jejich rozpočet jsou až do odvolání bez netu. Je to smutný, ale je to tak.Takže jim držme palce a přejme brzké postavení na nohy.
  24. bagr

    problem so servom?

    Zkus se nejprve mrknout, jestli máš v systému dost hydraulického oleje. Při jeho nedostatku to vydává nežádoucí zvuky hlavně při krajních polohách řízení.
  25. bagr

    výmena karosérie

    Dá se to bez problému. Číslo agregátu už se po novém neeviduje. TADY máš podrobnosti.
×
×
  • Vytvořit...