Přejít na obsah

HOFA

Uživatel
  • Počet příspěvků

    268
  • Registrace

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

HOFA's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

0

Popularita

  1. HOFA

    sviečky pre Peugeot 207 SW s LPG

    já se jen v tomto vlákně zeptám,po kolika km je rozumné svíčky měnit ? Mám najeto 40t. zatím necítím potřebu výměny,ale pro jistotu.
  2. HOFA

    Doporučte pneu

    V techničáku 185,ale na autě už třetí sada 195/55
  3. HOFA

    Doporučte pneu

    přemýšlím o 195/55
  4. HOFA

    Doporučte pneu

    No a prej se nedoberu rady vidíš zrovna o těchto gumách bych rozhodně přemýšlel a už přemýšlím i cenově super
  5. HOFA

    Doporučte pneu

    to je asi pravda
  6. Pánové nemám fantazii doporučte nějaké letní pneu na 207 dle svých zkušeností a když poadíte i kde koupit budu rád. děkuji
  7. HOFA

    Spínač brzdového světla

    Ano to chci udělat už jsem ho i vytáhl z držáku ale ješyě jsem neměl čast ho tam dát zpět a vyzkoušek,uvidíme,třeba nebude zapotřebí novej.
  8. Dotázek ,šlápnu na brzdu jednou nesvítí brzdové světla jednou zase ano,moje diagnoza je spínač brzdových světel u pedálu,no raději se ptám co by ještě mohlo být třeba nějaká kostra nebo tak něc,byl jsem v Peugeotu a cena 900kč což se mě zdá docela fest. Tak díky za info,třeba i kde koupit lépe.
  9. HOFA

    Oprava start.klíče

    ano tady se dá taky koupit http://aukro.cz/klic-peugeot-vyklapeci-2-tlacitka-akce-340-i2387504697.html zkusím přes víken pokus o opravu a nějaký slepení a jak se nezadaří objednám. Mám obavy že tu pružinku která řeší vyklápění nezprovozním
  10. HOFA

    Oprava start.klíče

    ne ne já jsem byl včera v Peugeotu udělat náhradní klíč pro klid na duši jen bych potřeboval ten původní origoš dát do pořádku prostě potřebuji jen ten obal aby fungoval i s tím vyklápěním jak má.
  11. Chtěl bych se zeptat,rozpadl se mi start.klíč originál co je z dálkovým ovládáním,nechal jsem si udělat nový klíč jako záložní ,ale bez DO. Starý originál jsem slepil.ale nějak obzvlášt dobře to nedrží a nefunguje pružinka na vystřelování klíče,dá se tohle někde dár opravit ? Nebo sehnat celý jakoby ten obal ,že bych do něj přehodil elektroniku ?
  12. HOFA

    Výměna svíček

    Ok vyměním a nějaké svíčky doporučíš ?
  13. Dobrý den mám dotaz. Vozidlo mám od zakoupeno 17,4,2008 a je na něm najeto cirka 35 000 km.Ještě jsem neměnil svíčky,je už na čase tohle řešit ?,přece už je to tam nějakou dobu. A popřípadě jaké svíčky by jste doporučili. Děkuji.
  14. HOFA

    nový člen klubu 207

    Vítej kamaráde
  15. HOFA

    Model autíčka 207

    Tak to je super to je přesně to co sháním,jaký rozměr tam je ?
×
×
  • Vytvořit...