Vena garážmistr Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 No můžu jet motokárou C2 nebo i 807 já umím jezdit rychle i pomalu a dělat " záda" umím z doprovodů na nadměrech. Citovat
Klemoň Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 (upraveno) Já a Véna sportovně - haha no to asi ne Véno no já také myslel spíš na káru než na bus Upraveno 17. červen 2020 uživatelem Klemoň Citovat
Vena garážmistr Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 (upraveno) No počkej kdysi v dobách když jsem jezdil na citroenclub.eu tak jsem náhodou vyhrál jeden úkol z orientačního závodu tuším že to se to jmenovalo nejpřesnější dodržení rychlosti. A orienťáky nám tehdy taky docela šli ale jak bejvalka odešla tak jsem žádnej takovej nejel bo nemám posádku. Ale jinak máš pravdu že sport je pro mě něco jako vulgární slovo a ty já nepoužívám Upraveno 17. červen 2020 uživatelem Vena garážmistr Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 (upraveno) Tak já se tedy zeptám - kdo by byl ochotný dělat společnost ? @Pe.Tr , @Schreek , @ChouLu , @Scratch , @Vena garážmistr krytí. Ještě nějaký moto nadšenec , kterému nevadí jet i zvolna ? Jsem vyjmenoval jen ty co znám , ale nebráním se i dalším . . . Vím o jednom co má 3 krásné stroje, ale mám okénko Upraveno 17. červen 2020 uživatelem Klemoň Citovat
Guest Espero Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 Tak si pojďme ten orienták udělat, já mám těch soutěží hotových několik. Akorát se to bude muset projet a aktualizovat, jestliže se na trase něco změní. Obvykle se to jede na časovou přesnost příjezdu do cíle, aby se po cestě nezávodilo. Mám jižní Čechy okolo Třeboně, Vysočinou směrem k jihu, pak tu soutěž o které jsem psal a i další, už přesně nepamatuju. Bude jich tak 5 nebo 6. Citovat
Klemoň Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 Espero díky za nemravnou nabídku Ale to můžeme spáchat až bude chuť , ale hlavně autem. Jenže já si chci půjčit (za peníze) Trike , takže bych zaplacený čas rád strávil za řidítky a užíváním si vlastní jízdy. Orienťák je trochu o něčem jiném. Jen jsem požádal @Medvěd zda nemá tip na nějaké podobné kolečko jako mi udělal v okoli Semil. Žádné hlavní silnice se zamindrákovanými magory v autě za zády. A samozřejmě se moto společnost (která mne nepožene 90km/h) vítá !!! Předpokládám, že všichni uvažují o sobotě / neděli , ale jsem ochoten si vzít dovolenou a jet i ve všední den. Hlavně je větší pravděpodobnost , že bude trike volný k zapůjčení. A účast více členů se vítá , abych nakonec nejel sám . Tak se hlašte !!! Citovat
Péťa Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 @Klemoň, umíš počítat? . . . . . . . . . . . Tak se mnou nepočítej Ale užijte si to Jsem zvědavý na klidného @Scratche na motorce Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 Ty jsi .úl No a @Scratch když bude mít za sebou Adélu, tak bude hodný / neškodný . To on mne motivoval na moto skupinu , teď jen aby @Pe.Tr a @Schreek nevycouvali Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 tak těch moto nadšenců v okolí je tady vícero, ale otázkou je ať nás pak není zbytečně moc.... @Schreek @ChouLu @h4wk3y @gronholmm @Jirkap @Scratch @Veverka @Krt€K .... Citovat
Klemoň Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 No toho se nebojím - až padne termín, tak 2/3 řeknou , že se jim to nehodí . . . Takový je život Citovat
Jirkap Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 Já klidně mohu Pe.Tr a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 Předpokládám, že víkend . Všední den chodí ti normální do práce. Pokud se ozve ještě alespoň pár lidí - zjistím volné termíny a hodim to sem . . . Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 (upraveno) když to nebude vikend na prelomu červenec srpen tak jedu Upraveno 17. červen 2020 uživatelem Pe.Tr Citovat
Klemoň Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 (upraveno) Takže zde je seznam oslovených @Schreek @ChouLu @h4wk3y @gronholmm @Jirkap @Scratch @Veverka @Krt€K .... + @Vena garážmistr jako krycí vůz v motokáře. Zde budu aktualizovat - odmazávat / připisovat ty co odmítnou či se přihlásí . Nebo založíme nové téma ??? Takže víkend je volný již jen 11 a 12 července - ostatní je již rozebrané Poprosil bych o potvrzení účasti do konce tohoto týdne / neděle cca do 16 hodin. Zatím tedy potvrzují účast : Klemoň - Trike @Pe.Tr - Bike @Scratch - Bike (+ miss Scratch) @Vena garážmistr - Kára Upraveno 18. červen 2020 uživatelem Klemoň AKTUALIZACE termínu ! Citovat
Schreek Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 U mě hodně záleží na termínu, mám už ty víkendy docela rozebraný, ale pokud to jen trochu půjde, rád se přidám Citovat
Weri 605 Odesláno 17. červen 2020 Odesláno 17. červen 2020 vyzkoušim si bundu na motorku.......... to bude asi základ.... 3 roky byla ve skříni.., ale moly tam nejsou, to vím 100pro... .... pak termín... teé jako trošku průšvih se mnou... a pak doufám, že mi neujedete... (řikám si, jeslti 70 neni až moc rychlý.. na mě... myšleno jako mega upeé nejvíc rychlý..... jinak sjůzn gs500 40km/h a prdelku budu mít staženou, že ani drátek neprojde... ) takže to vlastně jako přejděte... jako bych nic nepsala..... - chápete.... Citovat
Klemoň Odesláno 18. červen 2020 Odesláno 18. červen 2020 (upraveno) @Weri 605 Proč jako ? Ty máš v garáži "naháče" ? To čumím Jestli máš chuť se té akce zúčastnit a máš moto vybavení tak pojeď !!! Tak pojedeš ??? 70 km/h je jen na rovince . . . Copak já to můžu poslat 70tkou do zatáčky ??? Bych vyletěl ze sedačky jak netopýr . . . . Upraveno 18. červen 2020 uživatelem Klemoň Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Guest Scratch Odesláno 18. červen 2020 Odesláno 18. červen 2020 (upraveno) Proberu doma a kdyz budem v praze a bude hlidani tak asi proc ne. Ok, tak muzeme. Akorat nevim zda sam nebo s Adel, to se uvidi i dle pocasi.... Co mam info, tak v praze dost chcije a nevi se kdy to prestane Upraveno 18. červen 2020 uživatelem Scratch Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.