Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Já a Véna sportovně - haha no to asi ne 🙊     Véno no já také myslel spíš na káru než na bus

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

No počkej kdysi v dobách když jsem jezdil na citroenclub.eu  tak jsem náhodou vyhrál jeden úkol z orientačního závodu  tuším že to se to jmenovalo nejpřesnější dodržení rychlosti.  A orienťáky nám tehdy taky docela šli ale jak bejvalka odešla tak jsem žádnej takovej nejel bo nemám posádku. Ale jinak máš pravdu že sport je pro mě něco jako vulgární slovo a ty já nepoužívám😀🤣

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno (upraveno)

Tak já se tedy zeptám - kdo by byl ochotný dělat společnost ? @Pe.Tr , @Schreek , @ChouLu , @Scratch  , @Vena garážmistr krytí.

Ještě nějaký moto nadšenec , kterému nevadí jet i zvolna ?   Jsem vyjmenoval jen ty co znám , ale nebráním se i dalším . . .   Vím o jednom co má 3 krásné stroje, ale mám okénko :myslim

Odesláno

Tak si pojďme ten orienták udělat, já mám těch soutěží hotových několik. Akorát se to bude muset projet a aktualizovat, jestliže se na trase něco změní. Obvykle se to jede na časovou přesnost příjezdu do cíle, aby se po cestě nezávodilo. Mám jižní Čechy okolo Třeboně, Vysočinou směrem k jihu, pak tu soutěž o které jsem psal a i další, už přesně nepamatuju. Bude jich tak 5 nebo 6.

Odesláno

Espero díky za nemravnou nabídku :papa   Ale to můžeme spáchat až bude chuť , ale hlavně autem.  :super

Jenže já si chci půjčit (za peníze) Trike , takže bych zaplacený čas rád strávil za řidítky a užíváním si vlastní  jízdy.  :mrk Orienťák je trochu o něčem jiném.  Jen jsem požádal @Medvěd zda nemá tip na nějaké podobné kolečko jako mi udělal v okoli Semil.  :potlesk  Žádné hlavní silnice se zamindrákovanými magory v autě za zády. A samozřejmě se moto společnost  (která mne nepožene 90km/h) vítá !!!

Předpokládám, že všichni uvažují o sobotě / neděli , ale jsem ochoten si vzít dovolenou a jet i ve všední den. Hlavně je větší pravděpodobnost , že bude trike volný k zapůjčení.  A účast více členů se vítá , abych nakonec nejel sám 🥺 .  Tak se hlašte !!!

Odesláno

Předpokládám, že víkend .     Všední den chodí ti normální do práce. Pokud se ozve ještě alespoň pár lidí - zjistím volné termíny a hodim to sem . . .

Odesláno (upraveno)

Takže zde je seznam oslovených @Schreek @ChouLu @h4wk3y @gronholmm @Jirkap @Scratch @Veverka @Krt€K .... + @Vena garážmistr jako krycí vůz v motokáře.

Zde budu aktualizovat - odmazávat / připisovat ty co odmítnou či se přihlásí .  Nebo založíme nové téma ???

Takže víkend je volný již jen 11 a 12 července - ostatní je již rozebrané  😞      Poprosil bych o potvrzení účasti do konce tohoto týdne / neděle cca do 16 hodin.  :papa

Zatím tedy potvrzují účast :

Klemoň - Trike                                         

@Pe.Tr - Bike

@Scratch - Bike    (+ miss Scratch)

@Vena garážmistr - Kára

AKTUALIZACE termínu !
Odesláno

vyzkoušim si bundu na motorku.......... to bude asi základ.... :D 3 roky byla ve skříni.., ale moly tam nejsou, to vím 100pro... :D .... pak termín... teé jako trošku průšvih se mnou... a pak doufám, že mi neujedete... (řikám si, jeslti 70 neni až moc rychlý..:myslim na mě... myšleno jako mega upeé nejvíc rychlý..... jinak sjůzn gs500 40km/h a prdelku budu mít staženou, že ani drátek neprojde... :D)

:D :D :D  takže to vlastně jako přejděte... jako bych nic nepsala..... - chápete.... 😅

Odesláno (upraveno)

@Weri 605      Proč jako ? Ty máš v garáži "naháče" ?  To čumím  :mrk   Jestli máš chuť se té akce zúčastnit a máš moto vybavení tak pojeď !!!  :papa

Tak pojedeš ???   70 km/h je jen na rovince . . .   🏍️   Copak já to můžu poslat 70tkou do zatáčky ???  🧑‍🦽   Bych vyletěl ze sedačky jak netopýr . . . .   🦇

Odesláno (upraveno)

Proberu doma a kdyz budem v praze a bude hlidani tak asi proc ne.

Ok, tak muzeme. Akorat nevim zda sam nebo s Adel, to se uvidi i dle pocasi.... Co mam info, tak v praze dost chcije a nevi se kdy to prestane

Upraveno uživatelem Scratch

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...