Pinďa Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Existuje TEMPO na nové laky (možná se to jinak menuje, ale už jsem jej používal) a TEMPO na staré laky (to je to známé). Jinak prupiska šla odstranit lihem. [upravil dne 24/10/06 Pinďa] Citovat
f3Rd@ Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: michal.doubravsky Já dnes přijdu ráno k autu a všechny chromovany čepičky na ventilkách jsou pryč a to sem je měl stáhly klíčem:grr jj, cepicky mi zmizeli behem nedelniho odpoledne. Po obede tam byli a vecer uz ne. Citovat
MPavel Odesláno 24. říjen 2006 Autor Odesláno 24. říjen 2006 Táta měl služební octávku. Funglovka, poklice na kolech vydrželi měsíc, rádio 14 dní. V servisu dali nové poklice a rádio. Poklice vydrželi 14 dní. Rádio ani jeden večer. Pak opět v servisu dali poklice, ale už bez rádia. Poklice druhý den fuč.... Pak už jsme tam nic nedávali a byl klid... Citovat
michal.doubravsky Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Asi člověk na autě nemůže mít nic hezkyho,když to stojí na ulici.Je to smutný,ale je to tak:( Citovat
Driver Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: michal.doubravsky Asi člověk na autě nemůže mít nic hezkyho,když to stojí na ulici.Je to smutný,ale je to tak:( Nejlepší je mít nějakou otřískanou popelnici a máš po starostech. A pokud i na tý ti někdo udělá rejpanec do dveří tak tě to nebude tak s..t. Citovat
Leitlik Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Jo jo,mě je ukradli asi 4x.Sada stojí sice 50 kč,ale nase.e to ! U nás ve Šternberku je to tím,že parta mladých \"smradů\" mezi sebou soutěží,kdo jich ukradne víc !! No ale je to lepší zábava než aby někde za rohem pukali trávu,ne ??! Takže kupujme vesele dál,třeba je to přestane bavit. Jo a s tím lihem a Tempem naprosto souhlasím,je to dobrá věc ! Citovat
Zdeny Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: Leitlik Jo jo,mě je ukradli asi 4x.Sada stojí sice 50 kč,ale nase.e to ! U nás ve Šternberku je to tím,že parta mladých \"smradů\" mezi sebou soutěží,kdo jich ukradne víc !! No ale je to lepší zábava než aby někde za rohem pukali trávu,ne ??! Takže kupujme vesele dál,třeba je to přestane bavit. Jo a s tím lihem a Tempem naprosto souhlasím,je to dobrá věc ! Ahoj,líbí se mi,jak to bereš:superTaky nemám rád,když kdokoliv komukoliv cokoliv bere,ale aspoň,že neničí věci,jako např. MPavlovi. Nesnáším,když se někdo mstí na autu!Nedávno mi někdo stál půlkou auta na označeným vjezdu do baráku a měl jsem co dělat,abych zajel.:grrNaštěstí jsem se udžel a nijak to neřešil(napadlo mě si párkrát kopnout nebo mu nechat nějakej vzkaz na papíře).Stát se to může,ale kdyby se to opakovalo,tak už bych to musel nějak řešit,ale klíčem vojetý auta apod.neuznávám. No nic,to je vše,abych nebyl tak moc:xvul Mějte se a at se Vám nepříjemnosti vyhýbají Citovat
OK406 Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 To je pravda. Měl jsem své autíčko tři dny a už se mi někdo vloupával do kufru. Poškodil mi zámek od kufru, který mám o té doby nefunkční. Na parkovišti mi nějaký šikula pomačkal pravou stranu. Co se týká čepiček, tak mám zkušenosti s našima spoluobčanama. Citovat
vector Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Na Tempo bych se vys... na nové laky to nemá zrovna nejlepší vliv. Propiska pustí technickym benzinem a pak to vem voskem. Citovat
raspa Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: MPavel Táta měl služební octávku. Funglovka, poklice na kolech vydrželi měsíc, rádio 14 dní. V servisu dali nové poklice a rádio. Poklice vydrželi 14 dní. Rádio ani jeden večer. Pak opět v servisu dali poklice, ale už bez rádia. Poklice druhý den fuč.... Pak už jsme tam nic nedávali a byl klid... To je hrozný co lidi dokážou , mě pro změnu zmizí občas anténa nakopat je někam .. Citovat
ajven Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 Původně zaslal: MPavel Dneska ráno přijdu k autu a všimnu si na kapotě nějaká čáranice propiskou....!!! Naštěstí to je jen pár čárek a vypadá to, že to není moc do hloubky ale pěkně mě to na....lo!!!! Jaký svině mají zapotřebí tohle dělat....?!!! Nevíte někdo, jakou chemií bych to sundal...? Díky. Podľa mňa by si mal skúsiť najskôr technický benzín, ten výborne očisťuje všetky povrchy a nepoškodzuje lak ako napríklad acetón. \"Techničák\" nie je tak drahý a nič s ním nepokazíš. Citovat
vix Odesláno 24. říjen 2006 Odesláno 24. říjen 2006 S těma puklicema se to má tak - ty je dáš na auto, oni ti zmizí. Pak se někde prodávají za poloviční cenu. Ty je koupíš (samozřejmě bez dokladu). , máš radost, jak jsi ušetřil. Máš je na autě 14 dní a zase je jdeš kupovat a zase máš radost, jak jsi ušetřil... Puklice na autě nemám. A že se vám ztrácej čepičky z ventilků ? Furt lepší, než celý kola Citovat
Marcel505 Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Původně zaslal: Driver Původně zaslal: michal.doubravsky Asi člověk na autě nemůže mít nic hezkyho,když to stojí na ulici.Je to smutný,ale je to tak:( Nejlepší je mít nějakou otřískanou popelnici a máš po starostech. A pokud i na tý ti někdo udělá rejpanec do dveří tak tě to nebude tak s..t. Myslíš tím Drivere něco proti mě? Původně zaslal: vix A že se vám ztrácej čepičky z ventilků ? Furt lepší, než celý kola To mi povídej... Každopádně čmárat propiskou na auto MPavla je fakt moc, technickým benzínem by to mělo jít dolu, já třeba bral lak na autě ředidlem, pak jsem to vzal Tempem a nic se nestalo. Já vidět takový smrady, tak na ně hned vlítnu. Jako nějakej de*il u nás neumí chodit okolo mého auta a už asi třikrát mi narovnal zrcátko, chytit ho u toho, tak ho taky narovnám aby věděl, co to je... Citovat
argoo Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Tak, tak, a bojim sa, ze to bude este horsie, stracaju sa hodnoty, cena ludskeho snazenia a prace, ale to je do ineho fora..... Zatial sa tesme z nasich pezotikov. Citovat
MPavel Odesláno 25. říjen 2006 Autor Odesláno 25. říjen 2006 No koukám, že se tu špatných zkušeností sešlo docela dost.... Jednou se mi podařilo chytit viníky. Zrovna jsem koukal z okna a vidím, jak nějaký děcka se neobvykle pohybují kolem mazdičky. Pak mi došlo, že nám určitě ztrhli odznáčky. Vlítnu dolu a samo, že odznáček byl pryč... Letím za nimi, chytil jsem je a samozřejmě měli odznáček u sebe ale byl zlomený... Koupili pak nový a vše se vyřešilo... Včera se mi to porařilo vyčistit lihem a bez problému. Pak jsem to ještě přeleštil voskem. Šlo to samo a kupodivu tam nejsou moc silný rejhy od té propisky... Citovat
f3Rd@ Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 no jo ty gdyž nevindáš tak to můžeš utahovat jak chceš a stejně je pak povolíš rukou(mám vyzkoušený)gumičky musej ven a pak dotáhnout klíčem-a držej jen aby se pak dotycny nenasral, ze ti nemohl ukrast cepicky, tak ti ze vsteku probodne kolo... :bojim Citovat
michal.doubravsky Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Původně zaslal: f3Rd@ no jo ty gdyž nevindáš tak to můžeš utahovat jak chceš a stejně je pak povolíš rukou(mám vyzkoušený)gumičky musej ven a pak dotáhnout klíčem-a držej jen aby se pak dotycny nenasral, ze ti nemohl ukrast cepicky, tak ti ze vsteku probodne kolo... :bojim To by pak bylo trochu horší Doufám,že se to nestane.Dneska se jedu zeptat do pneuservisu,jestli mi neprodají novy čepičky. Citovat
MPavel Odesláno 25. říjen 2006 Autor Odesláno 25. říjen 2006 Kamarád měl Lancii Delta se kterou nebylo možné jezdit pomalu.. Když měl přes večer zaparkovaný auto mimo garaž někdo se nasral a nařízl mu pneu. Když ráno jel do pracé rupla mu naštěstí jen ve 40km/h... Citovat
vector Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 Původně zaslal: f3Rd@ Původně zaslal: michal.doubravsky Já dnes přijdu ráno k autu a všechny chromovany čepičky na ventilkách jsou pryč a to sem je měl stáhly klíčem:grr jj, cepicky mi zmizeli behem nedelniho odpoledne. Po obede tam byli a vecer uz ne. Vítej do klubu, já o ně přišel v Neděli Citovat
Vvitty Odesláno 25. říjen 2006 Odesláno 25. říjen 2006 hmmm, chromovy, ty jsou aspon hezky.... me ukradli i ty hnusny plastovy, co stoji korunu na cely auto... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.