Přejít na obsah

michal.doubravsky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    169
  • Registrace

Vše od uživatele michal.doubravsky

  1. Termostat 87 nebo 89 °C, nejsem si teď jistý. Ručka se drží při běžném provozu asi na 83 °C. Při stání se teplota vyšplhá na 89 °C a spustí se ventilátor, dál už teplota nejde.
  2. To p!nk p!ggy: Tak ty jsi taky na Symbianfóru?
  3. michal.doubravsky

    Čirá optika

    Ty světla mají evropskou homologaci, takže myslím bez problému. Evropska ti v CR moc nepomuze :myslim:myslim Co vím, tak stačí homologace. Na zrcátkách mám taky E3...a stačí to. Pokud by ty světla měly atest jen pro určitý stát, tak samozřejmě platí jen v tom státu, ale jelikož mají homologaci, tak je můžu používat v celé Evropě.
  4. michal.doubravsky

    Čirá optika

    Ty světla mají evropskou homologaci, takže myslím bez problému.
  5. michal.doubravsky

    Čirá optika - levně

    Myslím, že stačí, když mají homologaci.
  6. michal.doubravsky

    spotřeba oleje

    Mám GTI a mezi výměnami taky nedolévám.
  7. michal.doubravsky

    gps modul

    Taky mám LD-3W a naprostá spokojenost. Používám ho se softwarem Smartcomgps na geocaching a v autě s TomTomem. Citlivost parádní, signál chytneš i v budově. Jestli máš N70, tak na tutu verzi symbianu seženeš software pro navigaci úplně v pohodě někde na netu. Jestli ne, tak mi napiš soukromou zprávu.
  8. Tak brzdové hadice dozadu na GTI z Favorita opravdu nepasují, o víkendu jsem se na to díval. Bohužel originál hadice prodávají jen ty delší, ty krátké k třmenu jsem nikde nesehnal.
  9. michal.doubravsky

    zase zadní náprava

    Čepy by měly být stejny, protože jsou prý kotouče a bubny záměnné.
  10. michal.doubravsky

    diagnostika 205 GTi

    Zkus rozdělat palubovku, jestli tam máš tu žárovku. Já když jsem kupoval auto, tak jí radši někdo vytáhl, aby to nesvítilo. Pak můžeš zkusit závadu vyblikat klíčkem. Probíralo se to tady: http://www.peugeot-club.com/topic/13453-205-gti-katalyzator---ano-nebo-ne/ [upravil dne 13/3/07 michal.doubravsky]
  11. Tak jsem se díval pod auto a brzdové hadice na zadní nápravě jsou na každé straně 2. Jedna krátká, která vede do třmenu, potom kus brzdové trubky, která vede do další hadice, která je delší. Byl jsem se ptát v obchodě na zadní hadičky na favorita a donesl mi docela krátky. Jak to teda je? Zadní z favrita pasují k tomu brzdovému třmenu a přední z favorita pasují místo těch delších? Potřeboval bych to vědět, jelikož chci v týdnu měnit zadní nápravu a chtěl bych rovnou udělat i ty hadice.
  12. Jen se chci ujistit, že ty brzdové hadičky z favorita pasují i na zadní kotoučovou nápravu? Mělo by to být stejné, že? A jestli jsou přední i zadní hadičky stejné, nebo musím ty z favorita koupit na zadní nápravu? Díky [upravil dne 12/3/07 michal.doubravsky]
  13. michal.doubravsky

    Dlouha noc...

    To je natáčeny mobilem, ne?
  14. Já jsem dával, když mi tekl chladič přípravek Novastop radiator a taky bez problémů.
  15. michal.doubravsky

    205 Mi-16 na prodej...

    Ale předělávat takovy auto na plyn
  16. michal.doubravsky

    teploměr

    Tak já bych tam dal ještě teploměr ze š 120, aby to bylo stylový
  17. Tak doufám,že mě něco takovyho nepotká taky,zatím se mi v Olomouci na autě nic nestalo,když nepočítam ukradené čepečky z ventilků...
  18. michal.doubravsky

    jak nato

    Začal bych tím,že tam dám motor z Mi 16ky.
  19. michal.doubravsky

    GTI -zapojeni hadic

    Aha.Mám doma i el.schémata,tak jsem se do toho díval,ale vůbec se v tom nevyznám:myslim a scanner taky nemám.
  20. michal.doubravsky

    GTI -zapojeni hadic

    Tak sem se na to díval,čidlo jsem sice viděl,ale kam z něho vedou dráty fakt nevím,není tam vůbec místo,abych tam strčil třeba ruku.
  21. michal.doubravsky

    GTI -zapojeni hadic

    Zítra tam zkusím mrknout,jestli tam něco uvidím,popřípadě kam z něho vedou dráty.
  22. michal.doubravsky

    GTI -zapojeni hadic

    Nechceš nahodit foto,ať vím pšesně,kde je?
  23. michal.doubravsky

    GTI -zapojeni hadic

    Sice tam nebylo moc vidět,ale ten konektor je černej a vedou do něho co sem viděl 2 dráty.Oranžovej a fialovej.
  24. michal.doubravsky

    GTI -zapojeni hadic

    Byl jsem se ještě jednou pořádně podívat na to těleso klapky a ty hadice tam jsou zespodu rozloženy na 99 % takhle: Doufám,že už tam žádny další nejsou:) Konektor se pokusím během dneška zjistit,jestli se tam k tomu dostanu.
  25. michal.doubravsky

    GTI -zapojeni hadic

    Do toho šoupátka přídavnyho vzduchu jde jak říkáš hadice,která je zespodu na \"parohách\" sání a z druhé strany z něho vchází hadice E.Má myslím regulovat obtok vzduchu kolem klapky,když je motor studenej.Já když ho neměl zapojeny,tak to dělalo bordel.Když jsem sešteloval volnoběh za tepla,tak když byl motor studenej,drželo to tak 700 ot. a kolísalo to.Když jsem to seřídil tak,aby i za studena byl vyšší,tak byl zase moc vysokej za tepla.Po zapojení(vypadlej konektor) už je to v pohodě.
×
×
  • Vytvořit...