Přejít na obsah

argoo

Uživatel
  • Počet příspěvků

    307
  • Registrace

O uživateli argoo

  • Datum narození 3.7.1966

argoo's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

1

Popularita

  1. argoo

    Smrad

    Dik za radu, no v prvom prispevku som pisal, ze som to uz cistil ozonom 3x (vzdy po tyzdni a na 30 min). Dokonca ziadna cinska hracka, ale vykonny od Magneti marelli, do dvoch dni bol zapach v aute znovu. Urobil som uz fakt co sa dalo (vsetko vonku, interier, koberce vytepovane, vysusene. Krasne to vonalo az do chvile, ked sa spustila klima.Asi ostava len vybrat kurenie, no mam obavu, ze pristrojovka nesadne tak ako bola a dalej budem zasa riesit vselijake zvuky odvselikadial...
  2. argoo

    Smrad

    Zdroj zapachu je na 99% vnutri v kureni alebo klimatizacii. Pouzil som spray na dezinfekciu systemu, nepomohlo. Asi bude nutne rozobrat cele kurenie, prip. vytiahnut radiator/vyparnik a mechanicky to cele vycistit. Dufam, ze nebude treba daval dole pristrojovku. Vedeli by ste mi prosim poradit, ako na to? Alebo radsej vymenit auto:)?
  3. argoo

    tempomat

    P207, 1,4HDI, 2009 - po výmene páčky a nakonfigurovaní funguje perfektne! Predtým som použil páčku aj s limiterom, nefungovalo, teraz len s tempomatom a šlape 100%.
  4. argoo

    Diagnostika lexia

    Je tam finta, postup mas v SZ
  5. argoo

    Autoradio USB

    uz ma to preslo a mam display EMF_A ...
  6. argoo

    Autoradio USB

    podla schemy to take jednoduche nebude, treba pridat multimedialny modul, dalej modul s USB a cele to komunikuje cez can bus s mlf displayom, takze na riesenie typu \"niekde si pripojim usb konektor\" mozem zabudnut...
  7. Vybral a vycistil som ich prvy krat ked malo auto 150000km a korekcne davky boli okolo 1,5mg/zdvih na troch a 2,8mg/zdvih na jednom. Teraz hura do dalsich 150000km [upravil dne 6.1.12 22:22 od argoo]
  8. moja vlastna skusenost: P806,2,0HDI, 150000km, povodne korekcne hodnoty pre jednotlive vstreky: 3ks okolo 1,5mg na zdvih, 1ks 2,8mg na zdvih. Vybral som vsetky von, dal spicky do UZ vanicky+dobra chemia, 3 hod. a 80st.C, potom montaz, nove podlozky a hove hodnoty korekcie: 3 vstreky okolo 0,5mg na zdvih a jeden 0,75 mg na zdvih !!! Motor ide pokojne, spotreba primerana a tesim sa na dalsie kilometre. Doporucujem vsetkym.
  9. Covece. Pan se nejak vyzna.......:D:D nechcel som sa nikoho dotknut, ale viem, ze sa to da spravit aj tak, ze sa tato zavada neobjavi. Je pravda, ze su este niektore edc15, 2,0, konkretne hw cisla, kde sa to objavi urcite a vzdy, da sa to vsak da riesit, = nutna rucna uprava.
  10. argoo

    Aditiva do nafty

    Sú na to rôzne názory a tiež rôzna kvalita aditív, určite by som si overil, ako sa pridaním konkrétneho aditíva zmení - zníži oxidačné číslo nafty, prípadne koľko obsahuje zložiek, likvidujúcich FAP. Práve pri common rail motoroch by som bol opatrný. Zatiaľ som do mojich HDI nedával nič a ani sa nechystám, veď je všetko v poriadku, tak načo \"vylepšovať\".
  11. argoo

    egr na peugeot 806 HDI ...

    mam ho zavreny uz 3 roky a je pokoj, na tomto aute by to nemal byt problem zaslepit, aj ked existuje viac variant. uplatnuje sa len pri volnobehu a nizkom zatazeni. Ked sa pri poziadavke na zvysene zatazenie motora dobre nezatvori, sposobuje problemy s vykonom, lebo motor nema dostatok cisteho vzduchu. Jeho vypnutie sposobi mierne zvysenie produkcie NOX a zasvinenie celeho sania karbonom.
  12. argoo

    AIR BAG

    a v tom oranzovom konektore byva veeeeeeeeeeeeelmi casto zly spoj, potom to svieti, hlavne ked sa auto trochu zachveje.
  13. chlapi, na baterke nesetrite, sam som s tym zazil svoje, dajte dobru znacku a dodrzte aspon minimalnu pozadovanu kapacitu a nemusite vozit so sebou kable a zhanat niekoho kto vam na parkoviskach da sosnut z \"vlastnej energie\". Ak je problem, merajte kludovy prud akumulatora - t.j. odber z aku, ked je auto vypnute, dvere zamknute a vsetko povypinane, lebo deju sa veci medzi nebom a zemou..........
  14. Je to klasicka zavada po pokuse o vypnutie kontroly FAP pomocou kreknuteho Ecusafe.......
  15. argoo

    Aditiva do nafty

    pripadne doporucujem precitat predposledne cislo Autoexpert.....
×
×
  • Vytvořit...