Charlie 1 Odesláno včera v 16:46 Odesláno včera v 16:46 tak koupeno 1.4 54kw dravec , pojistka na holku 12000kc a víc tak jsem to pojistil na sebe 3500… ozzy56, pavelu96, radim.1008 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
ozzy56 Odesláno včera v 16:53 Odesláno včera v 16:53 tak jsem se trefil , podle mě ideál pro nového řidiče, jak píšu na začátku linku , tak ať dělá jen radost Citovat
Charlie 1 Odesláno před 23 hodinami Autor Odesláno před 23 hodinami rozvody, spojka hotový i faktura a nový kat za 6500, stk na 2 roky ….. klima jde , nějaká kosmetika z parkoviště , prahy zdravý …. jen dutiny udělám potřebuju aby vydržela 6-8 let… Citovat
Péťa Odesláno před 23 hodinami Odesláno před 23 hodinami před 43 minutami, Charlie 1 napsal: pojistka na holku 12000kc a víc tak jsem to pojistil na sebe 3500 Takhle si dcera bonusy nevyjezdí. Ale chápu, já taky první rok pojistil auto na sebe. Pak skuci udělal mladému takovou cenu, že má smysl, aby si ty bonusy vyjížděl. pavelu96, Milan+ a Pepito ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno před 23 hodinami Odesláno před 23 hodinami ta cena pojistky pro nové řidiče je státem podporovaná zlodějina, pochopím malus u řidiče, který je s nehodama na pojištovně furt, ale dopředu chtít tyhle ceny je nesmysl Péťa, Charlie 1 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Charlie 1 Odesláno před 23 hodinami Autor Odesláno před 23 hodinami to máš pravdu ale v květnu jí bylo 18 tak to je masakr příští rok počítáme že už bude mít na sebe nebo až příští rok …. bonusy si vyjezdí dyl a už na ni nebudou pohlížet jako na rizikovou …. to ty ušetřené koruny dám radši na gumy nebo servis .., ozzy56, radim.1008 a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno před 23 hodinami Odesláno před 23 hodinami Pro pojišťovnu je riziková skupina tuším 18-26 samozřejmě že je to ústav od ústavu a taky tam hraje roli i bydliště toho kdo to pojišťuje je tam spousta proměnných ne že bych se pojišťoven zastával ale je to byznys jako každý jiný takže holt je to takhle nastavený a buď to vezmeš nebo to nějakým způsobem očuráš. Citovat
Charlie 1 Odesláno před 22 hodinami Autor Odesláno před 22 hodinami Dobrý pojistka s plnejma 3000 pro lidi bez bonusů 6000 a když udělají nehodu doplatí + 6000 kc nebo zaplatí 12000 a po roce jim pojišťovna 1/2 vrátí tak to bych bral … ale jak píše Ozzy je to nesmysl… ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno před 22 hodinami Odesláno před 22 hodinami před 35 minutami, Vena garážmistr napsal: Pro pojišťovnu je riziková skupina tuším 18-26 samozřejmě že je to ústav od ústavu a taky tam hraje roli i bydliště toho kdo to pojišťuje je tam spousta proměnných ne že bych se pojišťoven zastával ale je to byznys jako každý jiný takže holt je to takhle nastavený a buď to vezmeš nebo to nějakým způsobem očuráš. 18 až 30 Citovat
Dave_k Odesláno před 20 hodinami Odesláno před 20 hodinami (upraveno) před 3 hodinami, Charlie 1 napsal: rozvody, spojka hotový i faktura a nový kat za 6500, stk na 2 roky ….. klima jde , nějaká kosmetika z parkoviště , prahy zdravý …. jen dutiny udělám potřebuju aby vydržela 6-8 let… Novej kat? Kolik to má nalítáno? U kupé (2001) mám stále origo a emise (E2) v pohodě bez známosti. Jinak ať slouží bez starostí. Ad pojistka. Když jsem pojišťoval na sebe (26) 406 sedan v 2002 tak ještě bonusy nebyly, jsem platil kooperativě 7000,-, takže dnešních 12t. je vlastně v poho. Za řidičák (A,B) jsem dal 4500,-. (1997) Dnes jen B je za 20k. Prostě když chceš opičku , musíš mít i na banány. Upraveno před 20 hodinami uživatelem Dave_k Citovat
Charlie 1 Odesláno před 13 hodinami Autor Odesláno před 13 hodinami 136000km podle cebie to sedí , auto neprošlo na dovozový stk emisema. nebo ho někdo vykuchal kvůli prachům a zbyla tam prázdná baňka Citovat
Charlie 1 Odesláno před 10 hodinami Autor Odesláno před 10 hodinami jeste jsem si všiml že motor je docela hlasitý proti mému 16V a dočetl jsem se že se ventilová vůle seřizuje ručně žádný hydrostely kdo z vás má tento motor jak často to necháváte seřizovat? diky Citovat
ozzy56 Odesláno před 9 hodinami Odesláno před 9 hodinami jo, ventily se tam seřizují ručně, je to práce na půlhodinu--nechej to udělat hned, nebo se podívej na videa Youtube a uděláš to sám, potřebuješ jen měrky https://pegasdily.cz/ventilove-sparove-merky-zahnute-0.05-1.0-mm-16-listu-quatros-qs15518?utm_source=zbozi.cz&utm_medium=product&utm_campaign=seznam&utm_content=search&utm_term=merky+na+ventilyVentilove+(sparove)+merky+zahnute,+0.05+-+1.0+mm,+16+listu+-+QUATROS+QS15518&utm_id=7422803 Citovat
MJSytic Odesláno před 9 hodinami Odesláno před 9 hodinami před 10 hodinami, Dave_k napsal: Dnes jen B je za 20k. Možná tak někde na samotě u lesa https://www.autoskolaking.cz/cenik-ridicsky-prukaz-b/ Citovat
Péťa Odesláno před 9 hodinami Odesláno před 9 hodinami (upraveno) před 13 hodinami, Dave_k napsal: Prostě když chceš opičku , musíš mít i na banány. @Dave_k Tohle není úplně přesné. Nikdo nechce platit víc, než musí. Když stejná (podobná) služba jde levněji, proč ji platit dráž. Jen si musí vyvážit, jestli lepší cena teď a nebo bonusy do budoucna. Upraveno před 6 hodinami uživatelem Péťa Citovat
Charlie 1 Odesláno před 8 hodinami Autor Odesláno před 8 hodinami (upraveno) dcera dělala B 18000Kc Ozzy jsem truhlář takže servisak to má tak na hodinku práce ? jak jsou přístupné svíčky ty jsi měl tuhle 1.4? udělají se i svíčky . co doporučíte za olej? 5w-40 nebo 10w-40 nevím na co to teď jezdilo … Upraveno před 7 hodinami uživatelem Charlie 1 Citovat
ozzy56 Odesláno před 7 hodinami Odesláno před 7 hodinami ano, hodinku i se svíčkama, dal bych 5W40 ano, měl jsem P 207 1.4 54kw od nova 3 roky, nenáročné auto pro klidného řidiče se spotřebou do 6 litrů, samozřejmě se s těmi 75 koníky nedá závodit, což je pro začínajícího řidiče i výhoda , v podstatě to opraví Franta v garáži, co je taky výhoda--autorizák není vůbec potřeba, díly levné a na vrakovišti všechno k dispozici, bo ty motory se dávaly i do Citroenů Charlie 1, radim.1008 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.