Weri 605 Posted March 30 Posted March 30 (edited) TISKOVÁ KONFERENCE FACELIFT 408 Vážení majitelé vozů Peugeot a čtyřkové řady zejména! Dovolujeme si Vás oslovit s nabídkou spolupráce na tiskové konferenci k faceliftu modelu Peugeot 408, kterou plánujeme na středu 3.6. 2026 v Praze a okolí (lokaci hledáme). Rádi bychom novinářské obci připomněli, z čeho současný model vychází, že se za své předchůdce rozhodně nemusí stydět a zároveň ukázali vývoj řady, který – jak doufáme – drží krok s dobou. Hledáme proto majitelé vozů 401, 402, 403, 404, 405, 406, 406 C a 407 v dobrém stavu, kteří by byli ochotni se s námi (a s novináři) podělit o svůj čas a radost ze svého „kousku“. Uvítali bychom: A) Dojezd vozu na místo akce po ose B) Základní informace pro vytvoření popisky k vozu C) Možnost vůz fotit a fotografie využít na našich sociálních sítích (IG, FB) Samozřejmě nabízíme úhradu cestovních nákladů a PHM, v případě nutnosti u veteránských vozů rádi uhradíme odtah. Majitele vozu srdečně zveme na akci rovněž a snad neurazíme dárkovým balíčkem. Předem Vám děkujeme za zvážení této nabídky a pro případné další dotazy jsem ráda k dispozici na čísle 724 011 964 nebo mailu jana.vlaskova@p-automobil- import.cz Jana Vlášková PEUGEOT events Edited March 30 by Weri 605 pavelu96, bfda5, radim.1008 and 4 others 7 Quote
Weri 605 Posted March 30 Author Posted March 30 Nebojte se vzít svýho miláčka na vejlet.. tahle akce bude spolehlivá...! Pokud se bojíte kontaktovat přímo Janu, klidně se ozvěte a pomůžu vám.. Každopádně budu ráda, když se čtyřkaři sejdete a zase "dokážeme", že NEJSME JEN FÓRUM..! OK406, Veverka and Péťa 3 Quote
MJSytic Posted March 30 Posted March 30 Já bych věděl o 406 Coupe a Breaku, ale nemůžou aktuálně na silnici, takže jedině odtahovka pro neveterány Quote
Weri 605 Posted March 30 Author Posted March 30 (edited) A co tomu chybí krom stk...? Edited March 30 by Weri 605 Quote
MJSytic Posted March 30 Posted March 30 Nic, jen je to v depozitu. Janě to pošleme a uvidíme. Ještě by byla možná i 407 v kombajnu Ale myslím, že budou preferovat sedan a coupe. Tenkrát u 308 chtěli taky jen krátké verze Weri 605 1 Quote
PaKr Posted March 30 Posted March 30 Že bych si zase půjčil mamčin povoz ? už jsem s ním byl na Arkádách. Nebo možná oživím i modrou předface Péťa, Weri 605 and radim.1008 3 Quote
Havlicek.Lukas Posted April 7 Posted April 7 mam 406 pirinfarina jen uz ma trochu sramy z provozu nekde dulek neodborne opraven, popraskany naraznik a interier uz taky zazil nejlepsi leta Quote
PaKr Posted April 7 Posted April 7 @Havlicek.Lukas tak za ty roky to má na nějaký šrám nárok, ani ta mamčina zelená není úplně bez chyb. @Weri 605 bude nějaké přihlašovadlo ? V sobotu jsem psal paní Vláškové mail, který je zatím bez odezvy Quote
Weri 605 Posted April 8 Author Posted April 8 Přihlašovadlo není. Ještě vydrž.. pokud se neozve do týdne, tak jí klidně zavolej.. ona nekouše.. jen toho má asi moc.. PaKr 1 Quote
kupák Posted Thursday at 09:22 AM Posted Thursday at 09:22 AM Co to je za akci? Já bych tam kupátko třeba taky rád provětral. Weri 605 1 Quote
Weri 605 Posted Thursday at 08:34 PM Author Posted Thursday at 08:34 PM No jasný.. napiš rovnou mail Janě Vláškový.. trošku něco málo o autě... Určitě (třeba ne hned) ale dá vědět, jestli kupátko bere.. Je to prostě tiskovka, jde o to, že 408 bude mít facelift a k jejímu uvedeni na trh, by rádi připomněli, a ukázali vývoj čtyřkový řady.. Uhradí benál, dostaneš chlebíček a vyfotí si tvoje auto... Quote
MJSytic Posted Friday at 07:22 PM Posted Friday at 07:22 PM Mám takový pocit, že ještě ani netuší, kde se to bude konat Ale nějaký čas ještě je Quote
Recommended Posts