VojtouNerCZ Odesláno 25. březen Autor Odesláno 25. březen Tak, levný BT přijímač od Alzy za 400, redukce jack na cinch a nabíječka do zapalovače a hraje to libově, investice za 500... Jen to nějak zakomponuji do palubky. Nejde přepínat skladby, ale co už. Hovory budu přijímat přes RNEG. Takže vyřešeno. Wefa půjde do 807, manželce basy nijak nechybí a bude moct přepínat skladby a přijímat hovory přes BT modul, vč přijímání páčkou pod volantem. Citovat
thorr001 Odesláno 26. březen Odesláno 26. březen hodil bys sem prosím odkaz na ten BT přijímač? Řeším něco podobnýho pro RT4ku v 308ce. Díky Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. březen Autor Odesláno 26. březen @thorr001https://www.alza.cz/ugreen-car-bluetooth-5-0-receiver-d6200925.htm thorr001 ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno 26. březen Odesláno 26. březen (upraveno) Pokud ho chcete někdo objednat za 259,- s dopravou zdarma do Alzaboxů, Alzaprodejen, PPL Parcelshopů, Balíkovny, DPD pickup, Zásilkovny a Z-Boxů, mám možnost. Ale jsem v Egyptě, tak sem nekoukám pořád. Ideál mi napsat na WhatsApp. Upraveno 26. březen uživatelem Péťa VojtouNerCZ a thorr001 ohodnotil 2 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 27. březen Autor Odesláno 27. březen Dnes konečně dorazila zásilka z Ahifi. Tak se šlo na věc. Použil jsem antivibrační a tlumící desky, takže už je to vevnitř super. Světla byly trochu oříšek, při plném výkonu trochu drnčí, a drnčí i střešní nosič. Ale to už vevnitř slyšet nejde, tak asi řešit nebudu. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. duben Autor Odesláno 2. duben @oddieten ořech do kolejnic spolujezdce sedačky jsi mi schoval schválně, co? XD Strašně mě to krkalo, kolega na to dnes přišel, co tam tluče. Péťa, pavelu96 a Milan+ ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben Ty jo, tak to koukám se pro něj budu muset někdy stavit Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. duben Autor Odesláno 2. duben Reálně jsem zvažoval, že to auto kvůli tomu zvuku prodám xD Dveře jsem rozebral, přední i zadní, kryty na sloupku, pod baterkou, všechno z kastliku a šuplíku... Až teď kámoš jak tam seděl tak vypozoroval přesně, odkud to jde. Citovat
oddie Odesláno 2. duben Odesláno 2. duben Sorry, nebylo to schválně Asi stárnu, tuhle jsem u přítelkyně v autě našel pod kapotou dvě očkoploché desítky, a já furt kam se mi ztrácí... Péťa, Vena garážmistr a Hafity ohodnotil 3 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 2. duben Autor Odesláno 2. duben Hele, dostane tu zatím místo čestnýho nasejrače a když pojedeš okolo, tak stačí dát vědět Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. duben Autor Odesláno 9. duben (upraveno) Tak dnes přezuto. Jelikož jsem jednak nesehnal hezký ALU kola a druhak neplánuji s autem velký roční nájezd, koupil jsem celoroční nexen N blue 4 season V2. Uvidíme. Všiml jsem si, že je volant vůči řidiči mimo osu a trochu nakřivo. V P807 takto podle mě není. A já teď přemýšlím, zda je to záměr, protože když si ho představím v ose, neviděl bych na tachometr, nebo je to následek něčeho protože 807 nemá navi a má tacháč uprostřed, tady je vlevo. Upraveno 9. duben uživatelem VojtouNerCZ Citovat
oddie Odesláno 9. duben Odesláno 9. duben Ty jo, tak něčeho takového jsem si teda absolutně nevšiml. To se zítra musím podívat u sebe v autě. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. duben Autor Odesláno 9. duben Já se zítra juknu do 807, dnes jsem přijel z dílny pozdě. Ale tam jsem si toho nevšiml. Upřímně nevím jaká rána by to musela bejt, aby to vybočilo sloupek a zároveň byla geo a zároveň na spodku vše OK. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. duben Autor Odesláno 21. duben (upraveno) Dnes jsem za jízdy registroval syčení. Jde to od brzdového pedálu, při sešlápnutí to přestane. Takže nejspíš posilovač. Jde s tím něco dělat, krom výměny a je moudré s tím jezdit? Ve čtvrtek jedeme na wellness do Harachova, tak zda nejet peugeotem. Akorát OEM 4535 X8 nemůžu nikde najít skladem Upraveno 21. duben uživatelem VojtouNerCZ Citovat
ozzy56 Odesláno 21. duben Odesláno 21. duben jezdit se s tím dá, akorát bude fučet víc a víc, až to vývěva neutáhne a půjde pedál těžko, ale tohle je až krajní možnost, oddalovat výměnu moc nemá smysl Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. duben Autor Odesláno 21. duben (upraveno) Jo, když auto odstavím, před startem je pedál tuhý. průšvih je, že není nový skladem, ani na jiné motorizace. Tak holt budu muset vykuchat z vraku. Pojedem radši 807. Nerad bych to někde vymlel. Upraveno 21. duben uživatelem VojtouNerCZ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 21. duben Odesláno 21. duben To je to tak hrozný? Našel jsem na ebay https://www.ebay.de/itm/406637759132 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. duben Autor Odesláno 21. duben Syčí to poměrně dost, pedál je celej od brzdovky. Takže bych to dlouho nenechával. Objednám ten z ebay a uvidíme. Citovat
oddie Odesláno 21. duben Odesláno 21. duben To je divný, brzdovka je přeci jen v hlavním válci vpředu v motorovém prostoru, v posilovači ne... A pak teda ve spojkovém válci hned vedle, to když už by bylo mokré spíš od toho. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.