Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak, levný BT přijímač od Alzy za 400, redukce jack na cinch a nabíječka do zapalovače a hraje to libově, investice za 500... Jen to nějak zakomponuji do palubky. Nejde přepínat skladby, ale co už. Hovory budu přijímat přes RNEG. Takže vyřešeno. Wefa půjde do 807, manželce basy nijak nechybí a bude moct přepínat skladby a přijímat hovory přes BT modul, vč přijímání páčkou pod volantem. 

Odesláno (upraveno)

Pokud ho chcete někdo objednat za 259,- s dopravou zdarma do Alzaboxů, Alzaprodejen, PPL Parcelshopů, Balíkovny, DPD pickup, Zásilkovny a Z-Boxů, mám možnost. Ale jsem v Egyptě, tak sem nekoukám pořád. Ideál mi napsat na WhatsApp.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno

Dnes konečně dorazila zásilka z Ahifi. Tak se šlo na věc. Použil jsem antivibrační a tlumící desky, takže už je to vevnitř super. Světla byly trochu oříšek, při plném výkonu trochu drnčí, a drnčí i střešní nosič. Ale to už vevnitř slyšet nejde, tak asi řešit nebudu. 

Odesláno

Reálně jsem zvažoval, že to auto kvůli tomu zvuku prodám xD Dveře jsem rozebral, přední i zadní, kryty na sloupku, pod baterkou, všechno z kastliku a šuplíku... Až teď kámoš jak tam seděl tak vypozoroval přesně, odkud to jde. 

Odesláno (upraveno)

Tak dnes přezuto. Jelikož jsem jednak nesehnal hezký ALU kola a druhak neplánuji s autem velký roční nájezd, koupil jsem celoroční nexen N blue 4 season V2. Uvidíme. 

Všiml jsem si, že je volant vůči řidiči mimo osu a trochu nakřivo. V P807 takto podle mě není. A já teď přemýšlím, zda je to záměr, protože když si ho představím v ose, neviděl bych na tachometr, nebo je to následek něčeho 🤔 protože 807 nemá navi a má tacháč uprostřed, tady je vlevo. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Já se zítra juknu do 807, dnes jsem přijel z dílny pozdě. Ale tam jsem si toho nevšiml. Upřímně nevím jaká rána by to musela bejt, aby to vybočilo sloupek a zároveň byla geo a zároveň na spodku vše OK. 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Dnes jsem za jízdy registroval syčení. Jde to od brzdového pedálu, při sešlápnutí to přestane. Takže nejspíš posilovač. Jde s tím něco dělat, krom výměny a je moudré s tím jezdit? Ve čtvrtek jedeme na wellness do Harachova, tak zda nejet peugeotem.
Akorát OEM 4535 X8 nemůžu nikde najít skladem 😕

Odesláno

jezdit se s tím dá, akorát bude fučet víc a víc, až to vývěva neutáhne a půjde pedál těžko, ale tohle je až krajní možnost, oddalovat výměnu moc nemá smysl

Odesláno (upraveno)

Jo, když auto odstavím, před startem je pedál tuhý. průšvih je, že není nový skladem, ani na jiné motorizace. Tak holt budu muset vykuchat z vraku. Pojedem radši 807. Nerad bych to někde vymlel. 

Odesláno

To je divný, brzdovka je přeci jen v hlavním válci vpředu v motorovém prostoru, v posilovači ne... A pak teda ve spojkovém válci hned vedle, to když už by bylo mokré spíš od toho. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...