Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

POZOR : už jste si všichni v okolí pokoje číslo 5 pořídili kvalitní špunty do uší ??? 😇  Je to prý stále silnější a silnější zážitek (říkal kamarád, co s ním jezdím na hory) :myslim

Odesláno

Má někdo v plánu parkovat rovnou na druhém parkovišti...? Já že by sme si vzali stan a byli tam spolu.. 😂 nebo Péťo..? Nemáš koně...? 😂😂😂

A co Handa...? Ozval se...?

Odesláno (upraveno)

Žádný stan. Chrápače přesuneme na jeden apartmán, ať si tak souzvučí ;)

Chovatelů koní znám několik, ale žádný z nich není ochotný dát koninu. Jen hnůj, toho je nadbytek.

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno
V 17. 5. 2026 at 18:01, Péťa napsal:

EDIT: Tak trochu problém je, teď tam zajet nemůžu a otevíračka je pá, so, ne 17:00 - 19:00 hod.

Ano myslel jsem ten lesní. Ale prosím tě vůbec to neřeš. Já myslel jen kdybys měl cestu. V žádném případě to nějak násilně nenaháněj. Pro mne je podstatné, že uvidím vás a med kolem huby mi může namazat kdokoliv 🙊

Odesláno

Tak to jsem zvědavý v kolik v pátek dorazím . Šéf vypadl na týden mimo práci, takže sedím v kanclu a jen za dnešek a včerejšek se rozsypaly 4 auta (mrazáky, AdBlue) . Teď jsem se vrátil s "Ivetou" ze Strojservisu a hned : " Dej svýho Rencka na rampu, Moravákům nechladí Meďák."  Vrátíš se do kanclu a : Fuj  ty smrdíš naftou . . .  Tak já na to, vždyť taky můžu jít.     No to nééé, kdo by to udělal . . . Do toho dvě lopaty ztratily dodáky a hned máš zase co řešit. Včera 10 hodin, kolik to bude v pátek fakt netuším 🤔

Odesláno

@Klemoň když seš ten velkej šét tak bys mohl rozhodnout o té odměně pro náboráře🤣🤣.  Nebo jsem nedohodil dobře? Já sem Ti to říkal drž se kulaté lopaty ale Tobě se stejskalo po smradu inkoustu a šustění papíru a otlačeném uchu od telefonování a šel jsi kancelářovat tak si to užívej 🤣.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...