Radek Hurvajz Odesláno 13. květen Odesláno 13. květen (upraveno) Kdyby měl v Pátek někdo zájem tak je možno zajet si do Jaroměře - https://www.vytopnajaromer.cz/ Ale pozor na čas podávání zaplacené večeře! Jízdy motoráčku od pátku 22. do neděle 24. května. Upraveno 13. květen uživatelem Radek Hurvajz Klemoň, Péťa, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen POZOR : už jste si všichni v okolí pokoje číslo 5 pořídili kvalitní špunty do uší ??? Je to prý stále silnější a silnější zážitek (říkal kamarád, co s ním jezdím na hory) ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen Tak to se mám na co těšit Se budu muset asi opít. Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen Ja myslim že Klému přehlušíme, takže ostatní ho vlastně vubec neuslyší Péťa, Pepito, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Weri 605 Odesláno Neděle v 08:48 Odesláno Neděle v 08:48 Má někdo v plánu parkovat rovnou na druhém parkovišti...? Já že by sme si vzali stan a byli tam spolu.. nebo Péťo..? Nemáš koně...? A co Handa...? Ozval se...? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno Neděle v 08:58 Odesláno Neděle v 08:58 Koně?? Je nás málo, to nesežereme. ozzy56 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno Neděle v 09:55 Autor Odesláno Neděle v 09:55 (upraveno) Žádný stan. Chrápače přesuneme na jeden apartmán, ať si tak souzvučí Chovatelů koní znám několik, ale žádný z nich není ochotný dát koninu. Jen hnůj, toho je nadbytek. Upraveno Neděle v 09:57 uživatelem Péťa Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno Neděle v 14:39 Odesláno Neděle v 14:39 Jééé, Péťa by mi mohl vzít dva lesní medy od té paní (u něj) Péťa ohodnotil 1 Citovat
Péťa Odesláno Neděle v 16:01 Autor Odesláno Neděle v 16:01 (upraveno) @Klemoň Jasně, ten "klasický"? První v nabídce: https://www.rokytnikvcely.cz/produkty/ EDIT: Tak trochu problém je, teď tam zajet nemůžu a otevíračka je pá, so, ne 17:00 - 19:00 hod. Ale snad se to podaří i v týdnu, oni tam bývají a jsou ochotní. Upraveno Neděle v 16:02 uživatelem Péťa Citovat
Weri 605 Odesláno Neděle v 21:38 Odesláno Neděle v 21:38 Jak hned myslej na žrádlo... já chtěla koně, aby mě dovezl z P2 k hotelu .. a né ho vopíct... Pepito a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno Pondělí v 20:06 Odesláno Pondělí v 20:06 V 17. 5. 2026 at 18:01, Péťa napsal: EDIT: Tak trochu problém je, teď tam zajet nemůžu a otevíračka je pá, so, ne 17:00 - 19:00 hod. Ano myslel jsem ten lesní. Ale prosím tě vůbec to neřeš. Já myslel jen kdybys měl cestu. V žádném případě to nějak násilně nenaháněj. Pro mne je podstatné, že uvidím vás a med kolem huby mi může namazat kdokoliv Péťa ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno Středa v 10:47 Odesláno Středa v 10:47 Tak to jsem zvědavý v kolik v pátek dorazím . Šéf vypadl na týden mimo práci, takže sedím v kanclu a jen za dnešek a včerejšek se rozsypaly 4 auta (mrazáky, AdBlue) . Teď jsem se vrátil s "Ivetou" ze Strojservisu a hned : " Dej svýho Rencka na rampu, Moravákům nechladí Meďák." Vrátíš se do kanclu a : Fuj ty smrdíš naftou . . . Tak já na to, vždyť taky můžu jít. No to nééé, kdo by to udělal . . . Do toho dvě lopaty ztratily dodáky a hned máš zase co řešit. Včera 10 hodin, kolik to bude v pátek fakt netuším Pepito ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno Středa v 12:14 Odesláno Středa v 12:14 @Klemoň když seš ten velkej šét tak bys mohl rozhodnout o té odměně pro náboráře. Nebo jsem nedohodil dobře? Já sem Ti to říkal drž se kulaté lopaty ale Tobě se stejskalo po smradu inkoustu a šustění papíru a otlačeném uchu od telefonování a šel jsi kancelářovat tak si to užívej . Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno Středa v 12:22 Odesláno Středa v 12:22 Něco prý padne. Ale údajně je prý zkušebka 4 měsíce . . . A jinak - moje radost z řízení mne neopustila, ale jak víš to nepravidelné ranní vstávání stařečka ničilo . . . Vena garážmistr a Pepito ohodnotil 2 Citovat
radim.1008 Odesláno Středa v 17:30 Odesláno Středa v 17:30 @Péťa dotaz dá se útrata platit kartou nebo pouze hotovostí? Díky. Citovat
Péťa Odesláno Středa v 17:34 Autor Odesláno Středa v 17:34 Když tam jdu na oběd, normálně platím kartou. Nepředpokládám, že by to bylo jinak. radim.1008 a Radek Hurvajz ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno před 18 hodinami Autor Odesláno před 18 hodinami V 18. 5. 2026 at 22:06, Klemoň napsal: Ano myslel jsem ten lesní. Tak jsem tam před chvílí zajel a mám ho Klemoň, radim.1008, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Klemoň Odesláno před 5 hodinami Odesláno před 5 hodinami No tak @Péťa je zas medový bůh Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Klemoň Odesláno před 4 hodinami Odesláno před 4 hodinami Sice naháním co se dá, ale pokud se dnes nepodělá něco dalšího , tak bych měl dorazit včas . . . Péťa a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.