Pepito Odesláno 26. únor Odesláno 26. únor (upraveno) Vyrábím dřevěné Rodinné kalendáře s vámi zvolenými jmenovkami. Rozměr 40x15 cm. Cena pro klub 350,- Kč - 450,- Kč dle počtu a druhu jmenovek. Kalendář se dá přilepit přiloženou oboustrannou lepicí páskou nebo zavěsit na závěsné očka nebo zavěsit na provázek do předem připravených otvorů pro šňůrku. Posílám dle dohody nebo mohu přivézt na sraz. Dále vyrábím pletené košíčky kulaté a oválné 80,- Kč. Dno na pletení košíků kulaté a oválné 35,- Kč Andělíčky 45,- Kč Levandulové polštářky 14x14 cm 70,- Kč Překližkové modely pro sestavení: Slepička 50,- Kč, zajíček 60,- Kč, Airbus A380 80,- Kč, 3D zajíčky v lese 80,- Kč Upraveno 16. březen uživatelem Pepito Úprava textu ozzy56, OK406, KoudaK a 1 další ohodnotil 4 Citovat
KoudaK Odesláno 11. březen Odesláno 11. březen Jeee ty sis koupil lejzr... Taky mám dva.. Tak ať to pálí.. Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 12. březen Autor Odesláno 12. březen @KoudaK Ty máš dva? Mě stačí jeden. Pořídil jsem si ho abych se v důchodu nenudil. Tak ať Ti to také pálí. Charlie 1, Veverka a miroska ohodnotil 3 Citovat
KoudaK Odesláno 12. březen Odesláno 12. březen 100 kusů.. Dárek od paní ředitelky pro žáky do jedné ZŠ... Se mi bude zdát o těch tužkách.. Charlie 1 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
KoudaK Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen A už máš doma podepsané všechny prkénka? Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 16. březen Autor Odesláno 16. březen Také a všechny vařečky a míchačky. miroska, Roman Bazi a KoudaK ohodnotil 3 Citovat
Roman Bazi Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen (upraveno) Jak se podepisuje míchačka? To by mě zajímalo. To ji dostaneš pod ten laser? Jak? Upraveno 16. březen uživatelem Roman Bazi Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 16. březen Autor Odesláno 16. březen Čekal jsem kdo se chytne první. Já s tímto v kuchyni občas něco míchám. Asi do kuchyně moc nechodíš. Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen (upraveno) Máš tam napsáno "Řád zlaté vařečky". Tak je to vařečka. I vařečkou se míchá a není to míchačka. Chci vidět foto tè míchačky pod laserem. Přes kuchyň procházím několikrát denně do obýtáku, dětského pokoje a zimní zahrady. Takže v kuchyni jsem často. Upraveno 16. březen uživatelem Roman Bazi Pepito ohodnotil 1 Citovat
miroska Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen Pepito,máš to pěkné.Uz připravuješ kolo?Na Vysočině se ochladilo,navíc čekám na srdce,tak na něj v garáži zatim jenom koukám.Vloni jsem koupil nové s Boshem Pepito ohodnotil 1 Citovat
KoudaK Odesláno 16. březen Odesláno 16. březen před 2 hodinami, Roman Bazi napsal: Máš tam napsáno "Řád zlaté vařečky". Tak je to vařečka. I vařečkou se míchá a není to míchačka. Chci vidět foto tè míchačky pod laserem. Přes kuchyň procházím několikrát denně do obýtáku, dětského pokoje a zimní zahrady. Takže v kuchyni jsem často. Třeba takhle... Je to krabička 250 x 250 x 250 a tu postavíš kam chceš a nebo podržíš na dřevěné zdi a pálíš... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 16. březen Autor Odesláno 16. březen @miroska děkuji za pochvalu. Tebe čeká transplantace srdce? Tak hlavně aby se pro Tebe našlo a aby operace dopadla dobře aby se na to nové kolo neprášilo. Na kole už jsem byl letos několikrát. miroska a Péťa ohodnotil 2 Citovat
miroska Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen Pepito,děkuju.Je to 17 roků,co jsem dostal,v rámci pokusů jsem dostal třetinu z hovězí tkáně.Bylo mi 41 a tenkrát to bylo ze dne na den.V zimě a nabyly náhradní díly,jak mi řekl ošetřující.Tenkrát mi MUDr říkal,,až řeknete,že máte z býka tak se o Vás ženský porvou'',A když jsem mu řekl,že jsem z vesnice a býk jich sice stihne víc za den,ale trvá to jen pár vteřin, tak jsme se zasmáli.V 2019 mi tmní lékařka řekla,že jsem drahý pro stát,to hovězí bylo počítaný jen na 5-7 let,a ti co tam byli se mnou už jsou v pánu.Jenže jim bylo kolem 70ti.Až po 2 letech se mi to hovězí chytlo a konečně jsem se dostal domů.Postavil barák,vše dobrý.No a asi před rokem jsem chytil nějakou infekci,odešli průdušky a nakonec se srazilo i to hovězí.Ted když vidím schody,nebo kopec,tak už se potím.Navíc mi našli nádor někde v krku,tak si myslím,že to ještě bude hardcore.Měj se hezka a at Ti to dobře šlape.Když to zvládnu,tak bych se i rád setkal.Jsem narozený na výročí atentátu na Heidricha.tak doufám,že ho ještě párkrát oslavím Radek Hurvajz, dýzl, Péťa a 5 další ohodnotil 8 Citovat
Pepito Odesláno 17. březen Autor Odesláno 17. březen @miroska nemáš vůbec jednoduchý život. Jsi určitě bojovník když jsi i s částečně hovězím srdcem postavil dům. Přeji Ti hlavně hóóóódně zdraví a i štěstí je potřeba. Rád Tě někdy na nějakém srazu uvidím. Moderátoři, prosím, můžete tu naši konverzaci přesunout na patřičné místo? Děkuji. Hafity, miroska, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
KoudaK Odesláno 19. březen Odesláno 19. březen V 16. 3. 2026 at 14:40, Roman Bazi napsal: Jak se podepisuje míchačka? To by mě zajímalo. To ji dostaneš pod ten laser? Jak? @Roman Bazi míchačka to sice není ale velký to je taky... Roman Bazi, miroska a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pepito Odesláno 6. duben Autor Odesláno 6. duben Kdyby se někomu líbilo. Dřevěná dárková karta. Rozměr dle vašeho přání. Cena od 60,- Kč do 80,- Kč dle rozměru. Může to být k svátku, k narozeninám nebo z lásky. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 10. duben Autor Odesláno 10. duben Další můj výrobek který by se možná mohl někomu líbit pro své děti. Dřevěná pokladnička rádio. Na zadní straně je motivační tabulka s hodnotami které si mohou děti odškrtávat. Rozměr v. 13 cm, š. 20 cm a h. 8 cm. Cena 250,- Kč miroska, Péťa a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 11. duben Odesláno 11. duben mas spocitano celkovou cenu mysleno na te krabicce ne prodejni cena Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 11. duben Autor Odesláno 11. duben (upraveno) Nemám, jsem to tam jen tak "naplácal". Ale jestli to někdo spočítá.. Upraveno 11. duben uživatelem Pepito Citovat
Pepito Odesláno 11. duben Autor Odesláno 11. duben před 9 hodinami, Havlicek.Lukas napsal: mas spocitano celkovou cenu mysleno na te krabicce ne prodejni cena Tak jsem to spočítal a dělá to 24 640,- Kč Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.