Ajdamek Odesláno 1. leden Odesláno 1. leden V krkonosich nasnezilo, podminky docela dobre. Vcera ve spindlu pry prervano, ale herlikovice-zaly prazdno. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Ajdamek Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden (upraveno) V ramci panske alpske jizdy jsme objevili stredisko Nauders, je sice mensi, ale ma nadherne siroke skoroprazdne sjezdovky, velke parkoviste, sankarskou drahu a restauraci s burgery a steaky. Skipas stoji 67 a parkovani zdarma. Co vic si prat zalyzovali jsme si tam lepe nez v Ischglu. 6ceffa24-06c2-4820-8591-0f2bc8e918e0.mov e9d85239-1059-44ad-bc08-c2a151aec15d.mov Upraveno 18. leden uživatelem Ajdamek oddie, Péťa, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Veverka Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden My jsme byli klasicky v Bad Gastein, resp. Bad Hofgastein a Dorfgastein-Großarltal. Super jako vždycky. Čtvrtek/pátek poloprázdno, jen ty ceny - celodenní skipas za 78 EUR už není tak veselá písnička. Potom večerní relax v termálech a sauně BubakGS ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 18. leden Odesláno 18. leden Nas ceka za 3 tydnu Zillertal Arena, a taky teda no...skipas na 6 dnu za 384EUR, resp. jeden den za 79EUR ... Snad to bude aspon stat za to Ale dost zvazuju, ze pristi rok se zase vratim do Francie... Citovat
Veverka Odesláno 19. leden Odesláno 19. leden Koncem února na jarňáky chystáme ještě Kaprun/Zell am See/Kitzsteinhorn (a příští rok možná pro změnu zase Itálii) Citovat
Ajdamek Odesláno 19. leden Odesláno 19. leden @sitler Zillertal je super, jezdili jsme tam vzdy na 4dny a projeli Ziller, Kaltenbach, Tux a Mayrhofen. Jedina nevýhoda je, ze tam jezdi hodne lidi. Citovat
sitler Odesláno 19. leden Odesláno 19. leden (upraveno) @Ajdamek jsem zvedavy no, ubytko mame v Hochkrimmlu, takze vlastne na kraji... tzn. do vsech dalsich casti delsi presun, Zell am Ziller bude spis na presun autem uz, nez po lyzich tam a zase zpet... gerlos asi jeste na lyzich, ale uvidime, jak bude vypadat cerna 36a/36 , coz je jedina spojovacka smerem zpatky. Tux i Mayrhofen pro nas asi pada, protoze je to pres hodinu autem a tam asi nepojedeme (ikdyz me ledovec Hintertux laka, ne ze ne) Upraveno 19. leden uživatelem sitler Citovat
ozzy56 Odesláno 19. leden Odesláno 19. leden bohužel jsem se narodil do familie co nelyžovala, takže já taky nic , ale musí to být paráda zajezdit si na lyžích z kopce , trochu závidím brácha se přiženil k fandům lyžování, takže i když začal po 25 tak mu to šlo výborně , sjezdili Itáli, Francii, Rakousko--tam bych mohl lyžovat celou zimu zadarmo, ale už na to nemám věk, bohužel Citovat
oddie Odesláno 19. leden Odesláno 19. leden Já jsem začínal dost po 40. Se sjezdovým, běžky nepočítám. Původně jsem myslel, že ani nikdy lyžovat nebudu, ale když na to člověk postaví děti, tak chce bejt chvilku s nima, brát je na hory... tak jsem si to holt pořídil taky. Paráda to je, když jsou pěkné podmínky, ale moc dlouho mě to nebaví, ideální tak ty 3-4 dny, nebo to případně něčím proložit. Citovat
BubakGS Odesláno 19. leden Odesláno 19. leden ..se to nezda, ale vono to potrebuje i trochu fyzicku, kdyz si to clovek chce uzit a kdyz uz si koupi skipas, tak ten den tam vydrzet... Citovat
sitler Odesláno 19. leden Odesláno 19. leden my jezdime na tyden, bo jarni prazdniny... tzn zpravidla to vychazi na 6 lyzovacich dnu... nedele - patek, ja davam zpravidla utery nebo stredu relax, a patek uz jen polovicni den Zatim to jde dobre obhajit, mame ctyrletyho prcka, kteryho jepotreba pohlidat a cely dny na lyzich neda , takze se jede stridavka a vice-mene se s nim odpociva Citovat
Pepito Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor (upraveno) Dnes jsem byl v Rýmařově a v rámci amatérského desetiboje jsem si splnil účast v disciplíně běžky. Moc mi to nejde, ale aspoň jsem se zúčastnil. Skončil jsem na 6. místě ze 7mi zúčastněných. Beru to jako zábavu a setkání s přáteli. VID-20260207-WA0008(0).mp4 VID-20260207-WA0004(0).mp4 Upraveno 8. únor uživatelem Pepito Úprava textu ozzy56, BubakGS, Péťa a 2 další ohodnotil 5 Citovat
sitler Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor (upraveno) Mám to pěkně začíná... Nádherný počasí dneska a žena si před polednem něco udělala s kolene, takže jsme v mittersilu na emergency a čekáme, co s tím bude... Jestli nebudou třeba ko vazy nebo něco takovýho // Hm, přetržený vnitřní vazy v koleni... Upraveno 8. únor uživatelem sitler Citovat
llug Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor občas s kamarády vyrazíme na nějakou "exotiku" po kyrgu, kazachu letos do gruzie .....a vy ? DJI_20261209155701_0068_D~1.mp4 Ajdamek, Milan+, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
llug Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor (upraveno) ...to přijde.. Upraveno 8. únor uživatelem Péťa Citovat
Medvěd Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor před 4 hodinami, sitler napsal: // Hm, přetržený vnitřní vazy v koleni... Jauvajs Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 8. únor Odesláno 8. únor @Medvěd jo no... Dost přesná definice. Ještě hned první den dopoledne... Citovat
oddie Odesláno 19. únor Odesláno 19. únor (upraveno) Jizerky právě teď Podmínky skvělé, forma mizerná. Vážně uvažuju o zkrácení úvazku v práci, abych mohl vyrážet ven častěji Zvlášť když je to ve všední den prakticky bez lidí... Upraveno 19. únor uživatelem oddie Péťa ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 19. únor Odesláno 19. únor No, mame par dni po navratu, za me to bylo paradni. Cely tyden realne super pocasi, mladej (4r) se tam hezky rozjezdil - na zacatku tydne takovy ty snadny pasy, na konci uz valil pomu na modry sjezdovky. Snad jen to koleno kdyby si zena nezrakvila , ale zas... jeji skipas mi refundovali, takze aspon nejaka fair-play .. a na fotkach je asi to nejhorsi pocasi, co bylo za cely tyden. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.