Pepito Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor Já bych ho bral hned, kdybych neměl žádné přibližovadlo. Citovat
Hafity Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor No to já bych ho bral taky, ale přibližovadel mám moc.... Citovat
oddie Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor Před hodinou, Hafity napsal: Von to nikdo nechce? Kdyby to místo trojky začínalo osmičkou a jinak bylo všechno stejný, už bych to měl doma Hafity ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 7. únor Odesláno 7. únor Kdyby někdo chtěl s nájezdem 25tis: https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/peugeot-307-premium-automatik-25-tkm-tuev-neu-erste-hand/3319636457-216-8040 Citovat
Charlie 1 Odesláno před 22 hodinami Autor Odesláno před 22 hodinami (upraveno) aktuální dcera udělala papiry popripade jestli nekdo taháte auta zvenku tak něco dotáhnout…. Upraveno před 22 hodinami uživatelem Charlie 1 Citovat
Péťa Odesláno před 22 hodinami Odesláno před 22 hodinami (upraveno) Béčko mám stále na prodej, má čerstvou STK A před prodejem ho i umyju od usazeného prachu Upraveno před 22 hodinami uživatelem Péťa Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 1 Odesláno před 13 hodinami Autor Odesláno před 13 hodinami mno a kolik si za něj představuješ rok, najezd, motor klidně do SZ nebo hod inzerát pokud máš! Citovat
Vena garážmistr Odesláno před 13 hodinami Odesláno před 13 hodinami Jako sorry ale od ledna hledáš auto. Jediný co jsme se dozvěděli je že výš že to musí být benzín ale jakej rozpočet na to je jaká je představa o tom jsme se nedozvěděli nic. Několik nabízených aut jsi nějak přešel nevím no potřebuješ to auto vůbec? Sorry ale v době kdy se všude válí mraky pixel vhodných k účelu který ty popisuješ hledat pixlu půl roku je podle mě zbytečná ztráta času. VojtouNerCZ, Péťa, pavelu96 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.