Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Tady si všichni andělé strážní dali práci přesčas a spálili si křídla při ty makacce..zaplať pánbůh že se to stalo v neděli...být to v týdnu tak tam jsou mraky mrtvých.

Pan projel totiž křižovatkou ve vysoky rychlosti do pěší zóny která vede na náměstí. Je tam škola, spousta dětí...lidí co tam proudí od autobusáku..

https://rakovnicky.denik.cz/nehody/rakovnik-nehoda-auto-lekarna.html

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno (upraveno)

V takových teplech jako bylo tenhle weekend může chvilková indispozice a klidně i třeba infarkt přijít během okamžiku a potkat i člověka, který má pocit, že je ready

Z vlastní zkušenosti mě sice žádný karambol za volantem nepotkal, ale když mi takhle doktorka změřila tlak 198/něco a při tom se otevřeně divila, že jsem normálně došel na kontrolu. Já na sobě vůbec nic nepozoroval.

Pak mi o několik let později našli v krvi 16,5 mmol cukru, přičemž norma je někde kolem 5,5 - já zase žádný problém nevnímal.

Teď  beru X prášků denně a prej jsem kompenzovanej a tudíž z pohledu lékaře a poražmo i mě v poho ...

Tím vším jsem chtěl říct, že řidič vůbec nemusel mít žádný dlouhodobý problém řešený doktory, ale že mohl zkolabovat vyloženě na hned

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

NIKDO neví, kdy se mu ucpe trubka v hlavě, nebo zadře to čerpadlo v hrudi..., jsou příklady 30letých a přirozeně i těch starších..., je to tragedie vždycky a vlastně s posunem věku dožití tohle bude stále častější :myslim, ohledně odevzdání-odebrání řidičáku počkejte až budete v důchodu, názory se pak často mění  🤠

samozřejmě se to netýká tzv. kopanců--jízda v protisměru, drogy, hrubé porušení předpisů atd. 

Odesláno

Přesně tak,už je to skoro dvacet let,šel jsem práci na WC k pisoáru,cejtil jsem píchnutí u krku a během 40minut jsem byl ve vrtulníku směr LBC,praskla mi céva v hlavě.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...