Fruktis Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 (upraveno) Tady si všichni andělé strážní dali práci přesčas a spálili si křídla při ty makacce..zaplať pánbůh že se to stalo v neděli...být to v týdnu tak tam jsou mraky mrtvých. Pan projel totiž křižovatkou ve vysoky rychlosti do pěší zóny která vede na náměstí. Je tam škola, spousta dětí...lidí co tam proudí od autobusáku.. https://rakovnicky.denik.cz/nehody/rakovnik-nehoda-auto-lekarna.html Upraveno 22. červen 2025 uživatelem Fruktis Milan+ ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 ..takovych tikajicich bomb znam nekolik... ..jednoho i v ramci sirsi rodiny.... ..ale doktor mu papiry proste nevezme... Citovat
Péťa Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 @BubakGS 64 let - to není mnoho. Ještě nebyl ani v penzi. Pokud nebyl chronicky nemocný, neměl doktor důvod mu brát řidičák. toru, Pepito a dýzl ohodnotil 3 Citovat
Medvěd Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 (upraveno) V takových teplech jako bylo tenhle weekend může chvilková indispozice a klidně i třeba infarkt přijít během okamžiku a potkat i člověka, který má pocit, že je ready Z vlastní zkušenosti mě sice žádný karambol za volantem nepotkal, ale když mi takhle doktorka změřila tlak 198/něco a při tom se otevřeně divila, že jsem normálně došel na kontrolu. Já na sobě vůbec nic nepozoroval. Pak mi o několik let později našli v krvi 16,5 mmol cukru, přičemž norma je někde kolem 5,5 - já zase žádný problém nevnímal. Teď beru X prášků denně a prej jsem kompenzovanej a tudíž z pohledu lékaře a poražmo i mě v poho ... Tím vším jsem chtěl říct, že řidič vůbec nemusel mít žádný dlouhodobý problém řešený doktory, ale že mohl zkolabovat vyloženě na hned Upraveno 23. červen 2025 uživatelem Medvěd dýzl, Milan+, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 Ono je jedno, jestli má nebo nemá papíry. U nás tehdy smetl majitele lékárny jedoucího na kole dědula ve felicii, 95 let, bez papírů. Z pána je mrzák na vozíku. A co si na dědkovi vezmeš. Medvěd ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 NIKDO neví, kdy se mu ucpe trubka v hlavě, nebo zadře to čerpadlo v hrudi..., jsou příklady 30letých a přirozeně i těch starších..., je to tragedie vždycky a vlastně s posunem věku dožití tohle bude stále častější , ohledně odevzdání-odebrání řidičáku počkejte až budete v důchodu, názory se pak často mění samozřejmě se to netýká tzv. kopanců--jízda v protisměru, drogy, hrubé porušení předpisů atd. Hafity, Pepito a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 23. červen 2025 Autor Odesláno 23. červen 2025 Jojo nikdo neví dne ani hodiny co mu kdy selže. Vždyť i kolik sportovců padlo k zemi při zápasu a ani přes rychlý lékařský zásah je už nepostavili.. Medvěd, ozzy56, Milan+ a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Milan+ Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 Přesně tak,už je to skoro dvacet let,šel jsem práci na WC k pisoáru,cejtil jsem píchnutí u krku a během 40minut jsem byl ve vrtulníku směr LBC,praskla mi céva v hlavě. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.