Medvěd Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 (upraveno) Tak tohle se na srazu nemá stát A jsem rád, že na srazech P-C se nám nějak povedlo nehodám vyhnout. Výše zmíněný Mustang byl loni i letos vyhodnocen jako nejhezčí auto na srazu, bohužel to už asi znovu jezdit nebude (i když veteránisti jsou kouzelníci, když je chuť a peníze). https://jvpress.cz/2025/06/22/osobni-automobil-se-ctyrmi-cestujicimi-skoncil-v-obci-sec-prevraceny-na-strese/ Upraveno 22. červen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
BubakGS Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 (upraveno) ...auto krasny, klika ze jsou vsichni celi.... ....tyhle stary ameriky jsou na rizeni dost mrchy .... kroutak to ma, vykon to ma, ale podvozek a brzdy jak zebrinak.... ...mozna uhybal ke kraji a strhla ho krajnice? Upraveno 22. červen 2025 uživatelem BubakGS ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 @Medvědví víc, třeba to napiše Citovat
Medvěd Odesláno 22. červen 2025 Autor Odesláno 22. červen 2025 Takhle vypadal ještě dopoledne Jinak vím víc, ale napíšu jen to, že se to stalo při předjíždění, kdy majitel a řidič v jedné osobě stlačil zřejmě plynový pedál víc než bylo zdrávo a auto se tak dostalo do přetáčivýho smyku, který ho poslal do škarpy Jak píšu v úvodu - jsem moc rád, že na našich srazech se podobná nehoda nikdy nestala. S majitelem jsem v pátek večer chvilku pokecal a přišel mi jako fajn kluk, tahle nehoda ho bude mrzet hodně dlouho. Ještě, že všichni vylezli jakž takž ready a že SNAD neměl alkohol (to nevím, po nehodě jsem se s ním už neviděl, ale věřím, že kdyby nadejchal, tak se to v kempu rozneslo) BubakGS, Pepito, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
BubakGS Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 ...nojo... tomuhle kdyz das napit tak to i v kile zacne hrabat a udela burn out.... Pepito ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 No tak to si (tímto tvrzením) nejsem jistý . . .Ve 100 km/h na suchém (a čistém) asfaltu už to jen zrychluje. Při 50 km/h ano, to se mi zadek roztančil nervózně zleva do prava, ale zase stačí ubrat a auto se uklidní, ten těžký motor ho táhne vpřed. Bavíme se o rovince. Zatáčka či dokonce kruhový objezd - to je jiná. Tam se dá jet "dveřmi napřed" , ale já to moc nepokouším. Na kruháči před naším areálem jsem po dupnutí na plyn mohl celý kruháč objet smykem kolem dokola, ale na rovince když už to letí , tak to letí rovně . . . Pepito ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 Tahle generace/verze neni zadnej velkej trhac asfaltu - tohle opravdu v kile nehrabe na pockani. Tahle verze mela nejakych max 200 koni, trhaci byly az GTcka, nebo Boss ci Mach modely. Tohel bylo jeste docela civilni, slusny auto. Citovat
BubakGS Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 ....tenhle unibody entry model mustangu nevim, ten neznam... ale par starsich aut, co jsem kdysi v ameru ridil to dovedla uplne lehce.... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 22. červen 2025 Odesláno 22. červen 2025 (upraveno) Tohle má 4,7 litrový 8 válec (289Cui) s výkonem 200 koní, lehký zadek na listových pérech, ve stovce to asi hrabat nebude, ale v kombinaci se sešlápnutým plynem na podlahu kdy automat podřadí a prudkým stočením volantu se do smyku určitě dostat dá. Upraveno 22. červen 2025 uživatelem Radek Hurvajz BubakGS, Klemoň a Medvěd ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 (upraveno) @Radek Hurvajz ..souhlas... ono se rekne "jen" 200 koni ... ten motor měl od 200 do 271 poniku v A verzi (podle nastaveni)... ale až 414 Nm kroutak. Takze ano, porad si myslim ze (zvlast v automatu) s plynem na podlaze, po kick-downu automatu a na balonovych radialkach to hodis prdeli dopredu relativne snadno - zvlast pri pohotovostni vaze jen cca 1325 kg ...... stejne jako 15tku zigula na mokru... Upraveno 23. červen 2025 uživatelem BubakGS Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
sitler Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 jako ano, na krajnici, v zatacce se to ukidne urve - to naprosto beze sporu. Ale "v kile" to asfalt na seslapnuti lynu trhat nebude. Ani burnout s tim nebude uplne snadny z vyssi rychlosti. Nicmene, hlavne ze jsou z toho jen lehci zraneni. Auta skoda, ale porad je to jen kupa plechu. BubakGS a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
skuci Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 myslím si, že zrovna my s @radim.1008 máme s nehodama na srazu dobré zkušenosti radim.1008 a Pepito ohodnotil 2 Citovat
Milan+ Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 To bylo na Džbánu? Jestli si vybavuji. Pepito a radim.1008 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2025 Autor Odesláno 23. červen 2025 (upraveno) Před hodinou, skuci napsal: myslím si, že zrovna my s @radim.1008 máme s nehodama na srazu dobré zkušenosti No a já se domnívám, že Vaše "pusinka" na namrzlém parkovišti, popojetá PetaVova 406ka s Lukášem za volantem nebo Johnyho rukou urvanej pravej špígl Garfieldovo 306ky se s Mustangem na střeše nedá srovnat a to ani při nejlepší vůli Možná tak Marlinův vejlet do hnoje v Šebetově, ale ani Nejša tehdá nešla na budku a co vím, tak snad jezdí dodnes Upraveno 23. červen 2025 uživatelem Medvěd BubakGS, radim.1008, Radek Hurvajz a 1 další ohodnotil 4 Citovat
skuci Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 před 6 hodinami, Milan+ napsal: To bylo na Džbánu? Jestli si vybavuji. jj Džbán... před 5 hodinami, Medvěd napsal: No a já se domnívám, že Vaše "pusinka" na namrzlém parkovišti, popojetá PetaVova 406ka s Lukášem za volantem nebo Johnyho rukou urvanej pravej špígl Garfieldovo 306ky se s Mustangem na střeše nedá srovnat a to ani při nejlepší vůli Možná tak Marlinův vejlet do hnoje v Šebetově, ale ani Nejša tehdá nešla na budku a co vím, tak snad jezdí dodnes tak ono když by si sečetl všechny škody tak to byla taky docela pálka. Ale tohohle je větší škoda Pepito ohodnotil 1 Citovat
Medvěd Odesláno 23. červen 2025 Autor Odesláno 23. červen 2025 (upraveno) Někdo na Seči povídal, že si to majitel nechal dovézt "na klíč" od "Veteráni na truc" za 1,5 mega. Káždopádně měl za oknem cedulku, že to auto v Belgii vlastnil od nova jeden člověk a on byl tedy druhý majitel Tak asi 1,5 mega ne .... https://veteraninatruc.cz/veterani/2544/ford-mustang-OA Upraveno 23. červen 2025 uživatelem Medvěd Pepito ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 Hm, ještě k tomu auto po prvnim majiteli, o to větší škoda ... Citovat
Milan+ Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 před 56 minutami, Medvěd napsal: Někdo na Seči povídal, že si to majitel nechal dovézt "na klíč" od "Veteráni na truc" za 1,5 mega. Káždopádně měl za oknem cedulku, že to auto v Belgii vlastnil od nova jeden člověk a on byl tedy druhý majitel Tak asi 1,5 mega ne .... https://veteraninatruc.cz/veterani/2544/ford-mustang-OA U těchto mustafu je cena velmi rozdílná. Citovat
Hafity Odesláno 23. červen 2025 Odesláno 23. červen 2025 před 10 hodinami, BubakGS napsal: stejne jako 15tku zigula na mokru... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.