Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ano,  je super si plnit sny, v tomhle případě to má nějaké to " ale ". Zkusím to nějak nastínit,  co si o tom myslím. 

NENÍ tam napsané "nehavarované ", takže automaticky předpokládám,  že nějakou ránu to zažilo.  Bylo by dobré aby to naživo viděl někdo,  kdo se vyzná a fakt ví. Stejně tak by bylo fajn,  kdyby měl prodávající i fotky případného poškození. Pokud bude i naživo vidět rozdíl v laku a prodávající bude mlžit nebo zatloukat,  tak jít pryč. 

Ano má to poněkud vyšší nájezd,  ale to nemusí být hned špatně.  Fakt záleží jak se kdo staral. Určitě jsou auta se třetinovým nájezdem,  který vypadají hůř už na fotkách. 

Takže,  ideálně jet se podívat s někým nezaujatým a pak se rozhodnout. 

Tak hodně štěstí :papa

Odesláno

tak ty 508 se v první verzi dělaly s 150kW. Nepředpokládám ,že by bylo jiné "železo" pro 120kW a 150kW verzi.
Naopak si myslím ,že manuální verze na tom bude lépe. Přece jen ten automat ,když se něco po.... je to horší.
Tohle nemá adBlue pokud se nemýlím.

To ostatní tady akorát vaříme z vody. Projel bych to registry ,kde sice některé věci ani být nemusí.
No a auto za 4000 je prostě auto za 4000. To už dnes nejsou žádné extra peníze

Odesláno (upraveno)

Spíše tak 3000 Eur.

Co takhle 607? Jsou úplně levné, světlá kůže je hezká a hodně vydrží (měl jsem do 400 t. km a byla jako nová) a opravy budou snad i levnější.

Upraveno uživatelem P607Olda
Odesláno

Tak B6 není špatná. A defacto se dělí jen na 2 skupiny, na ty, co nereznou a na ty, co jsou zrezlý na kaši. Jakmile na B6 uvidíš trochu koroze, ruce pryč. Protože ta už to má za pár. 

Odesláno (upraveno)

Dakujem vam vsetkym za nazory a cenne rady 🙂👍 bola som vcera vyskusat B6-ku a 508-ku.. passat bol krasny,ale na podbehoch uz trochu hrdza,jeden reprak nesiel,tapacirung padal...tak som bola pozriet peugeot...tak to uz bolo uplne nieco ine. Nejde natacanie svetlometov do zakrut,ale inak top stav ,tak som sa pre neho rozhodla a v stredu ho uz beriem domov 🙂 tak drzte palce a kedze vidim,ze sa tu vyznate a ste ochotni poradit,tak este urcite poprosim neskor o nejaku radu 🍀

Upraveno uživatelem Erika 216
Odesláno (upraveno)

Doplním že můžou být vadné tlumiče, pružiny, silenbloky, a taky bude třeba vyměnit chladicí kapalinu a vyčistit okruh nebo brzdy, geometrie a další dražší komponenty tak bych ho nebral

Upraveno uživatelem davidse
Odesláno

to dělává na zadní nápravě nějaký bazmek. Řešilo se to tu někde na fóru. Mě to třeba dělávalo při dešti ,že to zahlásilo chybu a tak za den až dva to zase bylo OK. A teď se mi to už fakt dlouho nestalo aniž bych s tím něco dělal

Odesláno (upraveno)

no mě to vždy skákalo najednou. Tak to beru tak ,že je to "spojená" závada.
Skákalo mi tam:

Fehler *neumím psát slušně*enfahrlicht a Fehler automatische Einstellung der Scheinwerfer

Ten filtr na sprostá slova je zajímavě nastaven 😂

A tady jsem našel taky ,že to je vadný spínač na zadní nápravě.  Tak nevím.

https://www.peugeottalk.de/index.php?thread/1905-fehler-*neumím psát slušně*enlicht/

Upraveno uživatelem rhinos

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...