VojtouNerCZ Odesláno 28. duben Autor Odesláno 28. duben Manželka ručku nepoužívá vůbec. S ručkou jsem si užil svoje na 307, až na to dojde, půjde to komplet. Desky, kotouč, lanovody, třmeny. Nejspíš před další stk. Citovat
oddie Odesláno 28. duben Odesláno 28. duben Já ji v létě používám, ale v zimě mě vypekly právě ty lanovody. Zřejmě do nich nateče voda, jak míří ten konec vzhůru, gumová krytka nepomůže. Co s tím? Naplnit Silkalem, aby tam voda netekla? Omatlat konce vazelínou? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 29. duben Autor Odesláno 29. duben To jsem zkoušel u 307. Bohužel sundat ty špunty se mi bez destrukce lanovodu nepovedlo a nějaký olej nebo něco tam dostat přes ně zrovna dobře nejde. Jen jsem tehdy zjistil, že lanovody za 150 a za 600 vydrží +- stejně, takže jsem po dvou letech koupil znovu nejlevnější táhla a bylo. Citovat
oddie Odesláno 29. duben Odesláno 29. duben Tenhle lanovod byl starý rok. Myslel jsem, že mi jebne... Po zbytek pobytu jsem používal cihlu pod kolo. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. květen Autor Odesláno 15. květen Tak začala akce klima, která stále blbne. Po roce z původních cca 600g odsáto jen 450g. Okruh jsme napustili plynem, ale nedaří se nám čuchačkou zjistit únik. Jediné co jsme zaznamenali je, že když natlakujeme okruh, pár minut počkáme a nadrknu to, z výdechů lze chvíli nečuchat únik, nicméně také to může být LPG, které po startu vždy v autě zasmrdí. Po půl minutě už čuchačka nereaguje. Dorazil nový chladič a tlakové čidlo, vyměněno, napuštěno a snad už klima nebude kravit. Pokud bude, doufám, že to je jen redukčním ventilem, ten vyměnit by nebyl takový opruz, jako výparník. Nicméně chladič nevypadá moc pěkně. Dále auto trápí horší emise a regulace bohatosti směsi. Po vyměně lambda sond už sice nesvítí kontrolka, ale je uložená chyba P0170 o příliš bohaté směsi, na emisích naměřeno CO2 0.2, maximální hodnota je 0.2, na LPG mám 0.01. Vyčistil jsem klapku, přetěsnil sání a vyměnil těsnění pod klapkou. Snad to dá už pokoj. Je pravda, že na benzín auto smrdí. t0m@s ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. květen Autor Odesláno 15. květen Tak to dlouho nevydrželo, rána jak prase a vyleťela spodní trubka z chladiče. Byla nakvašená a ucápla se. Tak ještě objednám trubky, no Citovat
Milan+ Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen Pošli to dál, budeš jen sypat. Takhle zas....chladič jsem dlouho neviděl,ani bych se nedivil, že to ma porci km odmotáno. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 15. květen Autor Odesláno 15. květen (upraveno) Já vím, že to auto má najeto 340k Kupoval jsem ho před rokem a půl s nájezdem 300k. A jaksi eurovan v benzínu, lpg a automatu pořádně neseženu. O 307 mi taky každý říkal prodej to. A hle, co jsem s ní za 10 let najel za nesmysl. Když nepočítám LPG, do oprav a údržby tohohle auta jsem za tu dobu dal cca 8 tisíc. Trubka vyjde na 500, to mě nijak netrápí, a plnění klimy neplatím, mám známosti Upraveno 15. květen uživatelem VojtouNerCZ radim.1008, Charlie 607 a t0m@s ohodnotil 3 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. květen Odesláno 15. květen @Milan+ @VojtouNerCZ to baví se v autech hrabat a troufnu si napsat že v současné době tady na PC je jedním z mála kdo je schopen si na autě udělat i složitější věci sám a má chuť se učit novým věcem a myslím si že @Ferry mu předal spoustu svého umění a vědění a tyhle dva si troufnu prohlásit za " blázny " do peugeotů v dobrém slova smyslu a hlavně za machry na starý automatický převodovky. Tak mu nekaž jeho radost z toho že auto dokáže držet při životě. pavelu96, Milan+, ozzy56 a 5 další ohodnotil 8 Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen Odesláno 16. květen @Vena garážmistr máš pravdu--pokud to vrtání do aut člověka baví, je všechno OK, chlap se nějak zabavit prostě musí , a když to není chlast nebo drogy, nebo něco, co ohrozí rodinu, tak jedině dobře ..., bohužel postupem času nastane zpravidla období, kdy je zatěžko si třeba i vyměnit kola před zimou toru ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 16. květen Odesláno 16. květen Kamarád, co mě do těch aut navezl, vždycky říkal - jakmile jednou začneš, už ti to nedá. I když už to nepotřebuješ, stejně ti to nedá. I kdyby sis měl pořídit něco jen tak. U mě je to teda ještě ten pocit, že to udělám nejlíp sám Citovat
ozzy56 Odesláno 16. květen Odesláno 16. květen že to člověk pro sebe udělá nejlíp je jasné (aspoň si to myslí) a netýká se to jen aut..., asi ještě přiléhavější je to ve stavebnictví , jenže jak ta elektronizace proniká do všeho, tak jednoho dne zjistí, že mu ujíždí vlak a už ho nedohoní, zvlášť, pokud v oboru skončí... dýzl a VojtouNerCZ ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 16. květen Odesláno 16. květen U 806 jsem si říkal, nebudu si pořizovat diagnostiku, kamarádi mají. Pak meli kamarádi dovolenou a ... PP2000 bylo doma. Pak jsem říkal, nebudu pořizovat diagbox, jenže novější auto s PP2000 nekamarádí, a ... Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. květen Autor Odesláno 23. květen Takže, sehnat trubku, to je taky kšeft. Objednal jsem podle OEM 3 druhy nízkotlakého vedení. Ani jedno nepasuje. Buď má jiný systém uchycení na redukční ventil, nebo má dole naruby připojení na chladič. Objednal jsem komplet celé vedení (nízko + vysokotlaké). A co myslíte? Ten kousek, kterej se mi ucáp, není samozřejmě součástí toho vedení. Tak jsem objednal kus z 407 a upravím si to. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.