Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Právě teď (sobota 22.2. od osmi hodin) pořad Hyde park civilizace, doporučuji všem skouknout a poslouchat. 

Možná pak i ti co tvrdí, že ČT je zbytečná, budou mluvit jinak.

Moc velká pravda, moc velká.

Odesláno

Zajímavý rozhovor s chytrým chlapem (pustil jsem si ho až dnes, bo včera Mission: Impossible). Ale nijak to nesouvisí s objektivitou ČT, jejich zpravodajstvím,...

ČT má spoustu zajímavých dokumentů z přírody, světa, historie - to asi nikdo nepopírá.

Ale to se už zase rychle blížíme k hranici, za kterou zde na fóru nechceme (a ani nesmíme) jít.

Odesláno

Tohle mi přesně říkal jeden taxikář z Ústí nad Labem a ještě říkal, že se těší až to tu ten náš Putin dá dopořádku. Komu není z hůry dáno v apatyce nekoupí. 

Odesláno

No nevím no.  Bez mučení přiznávám že jsem měl období kdy jsem u televize usínal a kdy tady televize běžela každý den měl jsem svoje pořady které jsem sledoval a od nich sem se nenechal rušit někdy o Covidu jsem si zakázal zpravodajství ale seriály jsem sledoval dál a od doby kdy mám dílnu ve Vinoři tak jsem televizi zapnul jestli 3x tak je to moc. 

Odesláno (upraveno)

Tak u nás doma jede ČT cca z 80% a i třeba do kina chodíme hlavně na české filmy. Seriály jako bylo Vyprávěj, Zrádci nebo Kukačky považuju za velice povedené, ale líbila se mi třeba Volha nebo Devadesátky

Samozřejmě že zdaleka ne všechno se povede (viz. třeba odstřel Marka Volnera nebo podivné zrušení 168ičky, některé filmy a seriály - no je toho určitě hromada). Jsem ale pevně přesvědčený, že hlavně zpravodajství a publicistika má ČT a ČESKÝ ROZHLAS na nejvyšší úrovni ze všech celoplošných médií

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno
před 12 hodinami, MotoMoto napsal:

Tohle mi přesně říkal jeden taxikář z Ústí nad Labem a ještě říkal, že se těší až to tu ten náš Putin dá dopořádku. Komu není z hůry dáno v apatyce nekoupí. 

tohle jsem už zažil a znám osobně--kdo nejde s námi, jde proti nám , nakonec na podzim se rozhodne :myslim

a to přísloví platí i z druhé strany :papa

Odesláno

Já jsem s veřejnoprávní publicistikou i zpravodajstvím vcelku spokojenej a nevidím žádný důvod proč by v těchto médiích měla mít prostor prorusská svoloč. Z některých názorů prezentovaných i zde na fóru se mi reálně zvedá kufr, ale věřím a chci věřit, že tahle uječená skupinka je a i po volbách bude menšinová

Odesláno

No, asi všichni víme co se sem na fórum netahá. I přesto víme kdo koho volil, bude volit a rozhodně se nenechá přemluvit k názoru "těch druhých". Nevidím absolutně žádný důvod zde tato témata otvírat. 

Takže zamykám a s politikou zde prostě končíme. Další pokus o znovu otevření politických debat a přispívání v těchto příspěvcích bude nekompromisně trestáno BANem!

S pozdravem moderátor 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...