MotoMoto Odesláno 22. únor 2025 Odesláno 22. únor 2025 Právě teď (sobota 22.2. od osmi hodin) pořad Hyde park civilizace, doporučuji všem skouknout a poslouchat. Možná pak i ti co tvrdí, že ČT je zbytečná, budou mluvit jinak. Moc velká pravda, moc velká. Medvěd a ozzy56 ohodnotil 1 1
Péťa Odesláno 23. únor 2025 Odesláno 23. únor 2025 Zajímavý rozhovor s chytrým chlapem (pustil jsem si ho až dnes, bo včera Mission: Impossible). Ale nijak to nesouvisí s objektivitou ČT, jejich zpravodajstvím,... ČT má spoustu zajímavých dokumentů z přírody, světa, historie - to asi nikdo nepopírá. Ale to se už zase rychle blížíme k hranici, za kterou zde na fóru nechceme (a ani nesmíme) jít. Medvěd, Pepito, Dave_k a 1 další ohodnotil 3 1
ozzy56 Odesláno 23. únor 2025 Odesláno 23. únor 2025 já už na ČT rezignoval , nesleduju vůbec, pouštím jen ty dokumenty o přírodě atd., Nova a Prima je spíš pro mladé , ale mám tu základní nabídku, asi 30 programů, něco se najít dá... miroska, Pepito, MotoMoto a 1 další ohodnotil 2 2
MotoMoto Odesláno 23. únor 2025 Autor Odesláno 23. únor 2025 Tohle mi přesně říkal jeden taxikář z Ústí nad Labem a ještě říkal, že se těší až to tu ten náš Putin dá dopořádku. Komu není z hůry dáno v apatyce nekoupí. Medvěd ohodnotil 1
Vena garážmistr Odesláno 23. únor 2025 Odesláno 23. únor 2025 No nevím no. Bez mučení přiznávám že jsem měl období kdy jsem u televize usínal a kdy tady televize běžela každý den měl jsem svoje pořady které jsem sledoval a od nich sem se nenechal rušit někdy o Covidu jsem si zakázal zpravodajství ale seriály jsem sledoval dál a od doby kdy mám dílnu ve Vinoři tak jsem televizi zapnul jestli 3x tak je to moc.
Medvěd Odesláno 24. únor 2025 Odesláno 24. únor 2025 (upraveno) Tak u nás doma jede ČT cca z 80% a i třeba do kina chodíme hlavně na české filmy. Seriály jako bylo Vyprávěj, Zrádci nebo Kukačky považuju za velice povedené, ale líbila se mi třeba Volha nebo Devadesátky Samozřejmě že zdaleka ne všechno se povede (viz. třeba odstřel Marka Volnera nebo podivné zrušení 168ičky, některé filmy a seriály - no je toho určitě hromada). Jsem ale pevně přesvědčený, že hlavně zpravodajství a publicistika má ČT a ČESKÝ ROZHLAS na nejvyšší úrovni ze všech celoplošných médií Upraveno 24. únor 2025 uživatelem Medvěd Hafity, MotoMoto a pavelu96 ohodnotil 3
ozzy56 Odesláno 24. únor 2025 Odesláno 24. únor 2025 před 12 hodinami, MotoMoto napsal: Tohle mi přesně říkal jeden taxikář z Ústí nad Labem a ještě říkal, že se těší až to tu ten náš Putin dá dopořádku. Komu není z hůry dáno v apatyce nekoupí. tohle jsem už zažil a znám osobně--kdo nejde s námi, jde proti nám , nakonec na podzim se rozhodne a to přísloví platí i z druhé strany Pepito ohodnotil 1
Hafity Odesláno 24. únor 2025 Odesláno 24. únor 2025 Pro některé jedince je správné zpravodajství to, které hlásá to, co oni CHTĚJÍ slyšet.... Samozřejmě jde to horizontálně a možná i vertikálně.... ozzy56, Pepito, Medvěd a 1 další ohodnotil 3 1
ozzy56 Odesláno 24. únor 2025 Odesláno 24. únor 2025 zpravodajství by mělo být vyvážené , pokud myslíš že nyní je, žiješ v omylu Pagvelius a Pepito ohodnotil 2
Hafity Odesláno 24. únor 2025 Odesláno 24. únor 2025 Takže aby se všechny kozy nažraly a vlci zůstali celí Myslím, že zpravodajství by mělo být OBJEKTIVNÍ.... Medvěd, ozzy56 a MotoMoto ohodnotil 3
Medvěd Odesláno 24. únor 2025 Odesláno 24. únor 2025 Já jsem s veřejnoprávní publicistikou i zpravodajstvím vcelku spokojenej a nevidím žádný důvod proč by v těchto médiích měla mít prostor prorusská svoloč. Z některých názorů prezentovaných i zde na fóru se mi reálně zvedá kufr, ale věřím a chci věřit, že tahle uječená skupinka je a i po volbách bude menšinová Hafity, MotoMoto, ozzy56 a 1 další ohodnotil 3 1
Hafity Odesláno 24. únor 2025 Odesláno 24. únor 2025 Ale už se asi začínáme motat v zapovězené oblasti.... Medvěd, Péťa a Pepito ohodnotil 3
pavelu96 Odesláno 24. únor 2025 Odesláno 24. únor 2025 No, asi všichni víme co se sem na fórum netahá. I přesto víme kdo koho volil, bude volit a rozhodně se nenechá přemluvit k názoru "těch druhých". Nevidím absolutně žádný důvod zde tato témata otvírat. Takže zamykám a s politikou zde prostě končíme. Další pokus o znovu otevření politických debat a přispívání v těchto příspěvcích bude nekompromisně trestáno BANem! S pozdravem moderátor Hafity, MJSytic, Roman Bazi a 5 další ohodnotil 8
Recommended Posts