Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

taaaakkkk.... a je tooooo... uvidíme co nám ještě odpoví pan majitel na dotaz ohledně klasických postelí, ale ubytko máte momentovatelně aktualitovaný.. 

Odesláno

Zatím je tam volno... ;) Radku jak jinak to mám udělat...? Tak mi poraď... 🥹 Ne všichni se projevují tady na fóru a třeba truck prostě poslal objednávku a zaplatil... 

Odesláno

@MilanF1 Milane, klobouk dolů.. i Goldi je někde jinde.., uvidíme jak to dopadne s klasickou postelí.. Radim už jim psal...
Samozřejmě i to je řešení.., chápu to.. a mám radost, že nejsi tak radikální... ! Třeba i @Klemoň by to mohl s hafanem zkusit jinde...? co...?

Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, Weri 605 napsal:

Zatím je tam volno... ;) Radku jak jinak to mám udělat...? Tak mi poraď... 🥹 Ne všichni se projevují tady na fóru a třeba truck prostě poslal objednávku a zaplatil... 

Jo, těžký je úděl organizátora

Ale fandím Ti a držím několik palců, páč vím, že to nakonec dáte a lidi budou happy

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

tak tam máte ty 4 lůžáky v přízemí.. :) do eshopu už je teď nestíhám přidat, musím do práce, ale udělám to u oběda.. :D

EDIT: v eshopu vše nastaveno.. :) 

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno (upraveno)
V 11. 3. 2025 at 22:39, Weri 605 napsal:

Co ti mám radit? Je to stejný jako kdyby jsem si zaplatil ubytko v hotelu bez předchozí rezervace, prostě pošlu tam prachy bez domluvy a budu si řikat mam zaplaceno oni mě ubytují, a recepční si řekne, Hurvajz zaplatil tak mu dáme pokoj a těm Novákovým co mají rezervaci řekneme že mají smůlu. To přeci takhle nejde.

Prostě chyba je že se akceptuje platba pokoje bez rezervace, takhle to nikde nefunguje.

Ale ted už je to fuk

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...