Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

U nás pršelo dneska :D projedu wapkou někde po cestě zítra :D těsně před cílem, nesnášim ty mušky nalepený na koníkovi (momentálně má přímo na hubě rozpláclý cosi, co vypadá jako vosa a vypadá to, jako by to sežral :D ). Než bych dojela, mohla bych stejně mejt znova :D 

Odesláno

Jdu teprve balit... 😅 tak za 4 hoďky to vidím na postel... Rakvičku umyl déšť a kroupy včera.., to stačí.. znám se a vím kudy pojedu a nedělám si iluze, že tam bude sucho bez bahna a bez fos na masce.. 😂 Takže zbytečnej čas.. 😂 a navíc, mám plán B - vyfotim ňáký jiný naleštěný auto a budu dělat, že je moje.. 😂😂😂

Odesláno

Já teď projel trasu Velký Dřevíč (Hronov) - Trstěnice (Litomyšl) a celou cestu pršelo (cca 140 km).

Na vašem místě bych si poměřoval jiná kritéria než čistotu karosérií.

Ale o víkendu by mělo být krásně, tak si sraz moc užijte :super :papa

Odesláno

@pavelu96 tady taky stále prší/poprchává - prostě je mokro (Krkonoše). Odpo má být ale sluníčko, říkají to Norové, tak to bude pravda! :D Předpokládám, že nějaká wapka bude v Chrudimi.

@Péťa Pindíka si s klukama poměřovat nemůžu, a prsa by taky nebyly fér. Čistota lvíčků a dalších je na poměřování fajne :D 

Odesláno (upraveno)

No já právě teď zabalil, cestou z práce dotankoval i umyl (i když asi zbytečně) pro dobrý pocit . . .  :myslim

Joo ještě oholit, vykoupat, obléknout "firemní" a tak po 18 hodině bych mohl být hotový a vyrazit 🙊

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Křižovatku jsem dal dobře, ani mi na papíře nepřišla složitá. Bludiště jsou vždy jednoduchý, když je kreslíš od cíle ke startu :D

Upraveno uživatelem Péťa
Odesláno (upraveno)

Jestli dobře počítám, tak bylo 16 posádek a křižovatku dalo 6.. 🫣😂 

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno
před 9 hodinami, Weri 605 napsal:

Jestli dobře počítám, tak bylo 15 posádek a křižovatku dalo 6.. 🫣😂 

Problém bude v tom, že zelené auto mohlo jet společně s bílým, ale nemohla jet dvojka. Ten konec už jsem asi jako většina nedočetl :-(. Do teď jsem myslel, že jsem to měl správně. Chyběla tam správná "optimální" odpověď.

Odesláno

No, mě do té křižovatky kecala Danča, která ve stejné minutě dělala obrázek s rozdíly. Označil jsem na konci limitu náhodně odpověď :roll.

Takže v reálu by to bylo vlastně stejné - kdybych seděl v modrém autě (308) - Danča jako spolujezdkyně - věděl bych, že  jedu první, ale ona by se začala bát tramvaje č. 2 a bílého náklaďáku co má čumák v křižovatce a nakonec bych stejně zvolil možnost "rychlejší vyhrává" :aut

Odesláno

Jako je to trapná výmluva, ale já na tu křižovatku - na přečtení odpovědí a srovnání textu s obrázkem a kontrolu - potřebovala prostě jen víc času 🙈 to jsem neměla, tak jsem v poslední vteřině zakroužkovala náhodně vybranou odpověď. 

Ale teda čuměla jsem, že mladá dala obě bludiště během jedné minuty. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...