Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj, prosím o rady. Načetl jsem, že mohu přejít z W8.1 na W10. Ten pak přenastavit a nainstalovat W11. Vše mám načteno, ale postupně.

Naformátoval jsem HDD interní záložní disk na FAT32 a vytvořil jsem klon SSD disku se systémem pomocí Macrium Reflect. Mělo z něj jít bootovat, ale nejde.

Otázka zní. Jak udělat  klon systému? Máte někdo zkušenost?

Acronic jsem zkoušel a nejde mi udělat záloha. Asi už je neaktuální.

Notebook MSI

Odesláno (upraveno)

Musiš formatovat do NTSF. A začal bych s uplně novymi čistými Win 11, takovyhle přechody nedělaji dobrotu.

A Acronis použivam stary a funguje, musiš mit ale bootovaci medium a nabootovat Acronis

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Asi mu jde o bezplatný přechod :myslim  Bohužel lic.klíče z W7 a 8.1 už od podzimu na aktivaci W10 nefungují. Takže koupit licenci W11 a udělat čistou instalaci.
Jinak klon disku normálně přes Acronis USB disk

Odesláno (upraveno)

Já četl, že musím formátovat do FAT32.

Důležité - Nemám TPM čip, nemohu instalovat W11. Musím W10, nastavit to tak, aby W11 čip nehledal a pak nainstalovat.

Takže aktuálně nejde z W8.1 na W10. Tak to je nepříjemné. Celý můj nastudovaný postup je v háji. 😁

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

Na Upgrade z Win 8 na Win 10 stačí zapnout lupu, tím se prokáže, že jsi postižený, udělat reset a pak UpGrade na W10, alespoň to tak bývalo dřív.

Odesláno (upraveno)

A ještě jedna otázečka, prosím.

Tady je místo na ještě jeden M2 disk. Čistě teoreticky. Musel by se připájet konektor?

IMG_20241226_192340_237_1.jpg

Upraveno uživatelem Roman Bazi
Odesláno

chlapyy, přechod z 8 válce na 10ti válec beru, ale ten 11ti válec mi hlava jaksi nebere 🙈😂

naštěstí mi tohle řeší syn ajťák, naposledy to chtělo i nový NTB  🤠

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...