fastbalu Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Tak by mne lidicky zajimalo kolik z vas ani jednou nemel alkohol v krvi za rizeni vozidla ??????????? Citovat
fastbalu Odesláno 20. červen 2006 Autor Odesláno 20. červen 2006 ja osobne jednou jo no jak jse to veme mel jsem tri piva a ridil jsem po trech hodinach nemel jsem se jak dostat domu ha:grr Citovat
Béďa Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 nevim jestli se ti nekdo prizna ale ja klidne muzu, s alkoholem sem za volant NIKDY nevlezl a nevlezu!! Citovat
Berkoff Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 taky nikdy ... jako ze ani omylem, vono je fakt, ze naposled sem mel alkohol nekdy loni .. Citovat
Dundee Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Já se k tomu přiznám. Byl jsem mladej, čerstvě zamilovanej a naštěstí jsem toho nevypil moc. Navíc bylo naštěstí dost po půlnoci (cca 2 ráno) a nepotkal jsem ani živáčka na těch asi 8 km. Citovat
Proky Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Já taky ještě neřídil s alkoholem v krvi a chci se tomu vyhnout jak čert kříži už pro s vojí bezpečnost a hlavně všech okolo nechci si pak něco vyčítat. Citovat
fastbalu Odesláno 20. červen 2006 Autor Odesláno 20. červen 2006 hm jste super jen tak dal.... jo ono ridit z alkoholem v krvi neni dobre take se toho bojim a snad nikdy...... coz oto znicit si auto je to pruser ale nekoho zabit nooo . Citovat
fastbalu Odesláno 20. červen 2006 Autor Odesláno 20. červen 2006 Původně zaslal: Béďa nevim jestli se ti nekdo prizna ale ja klidne muzu, s alkoholem sem za volant NIKDY nevlezl a nevlezu!! priznavat se nemusite je to na kazdym jake ma svedomi nas okeca ale sebe ne:aut Citovat
Medvěd Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Původně zaslal: fastbalu ja osobne jednou jo no jak jse to veme mel jsem tri piva a ridil jsem po trech hodinach nemel jsem se jak dostat domu ha:grr Nechápu - co takhle Drink SOS, MODRÝ ANDĚL a podobné služby?? Kdyby to napsal někdo z Horní Dolní, napíšu, že nechápu proč jel autem a doporučím chodit příště do knajpy pěšky. Ale v Praze to považuju za hovadinu non plus ultra (kór když jsem v jedné z těchto firem chvilku pracoval a tak vím, jak a kým je tato služba využívaná a jak to celkově funguje - a můžu to s klidným svědomím doporučit. Jinak s alkoholem za volantem problémy nemám, maximálně se zbytkáčem - to je prevít a uvažuju o koupi nějakého osobního ALKOTESTERu, páč se mi o noty fakt přijít nechce. Citovat
fastbalu Odesláno 20. červen 2006 Autor Odesláno 20. červen 2006 Původně zaslal: Medvěd Původně zaslal: fastbalu ja osobne jednou jo no jak jse to veme mel jsem tri piva a ridil jsem po trech hodinach nemel jsem se jak dostat domu ha:grr Nechápu - co takhle Drink SOS, MODRÝ ANDĚL a podobné služby?? Kdyby to napsal někdo z Horní Dolní, napíšu, že nechápu proč jel autem a doporučím chodit příště do knajpy pěšky. Ale v Praze to považuju za hovadinu non plus ultra (kór když jsem v jedné z těchto firem chvilku pracoval a tak vím, jak a kým je tato služba využívaná a jak to celkově funguje - a můžu to s klidným svědomím doporučit. ten testr super ale ja uz ho nepotrebuji stejnak piju jednou za pul roku Jinak s alkoholem za volantem problémy nemám, maximálně se zbytkáčem - to je prevít a uvažuju o koupi nějakého osobního ALKOTESTERu, páč se mi o noty fakt přijít nechce. Citovat
fastbalu Odesláno 20. červen 2006 Autor Odesláno 20. červen 2006 Původně zaslal: fastbalu ja osobne jednou jo no jak jse to veme mel jsem tri piva a ridil jsem po trech hodinach nemel jsem se jak dostat domu ha:grr to uz jsem v sobe nemel nic pri me vaze :D Citovat
Vvitty Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 jsou staty, kde jednu sklenicku pri veceri bez problemu toleruji, ale i tam si davam sakra pozor, aby to nebylo vic, spis mene - tak ochutnat symbolicky pul decky tamniho vina. necitim se totiz pak (= vic nez ta jedna sklenicka) za volantem zrovna bezpecne, ani ne tak kvuli sobe, jako kvuli ostatnim. Jinak rozhodne nemam problem nepit, kdyz jedu do hospody autem, tak si dam caj nebo pito... 2Medved: treba to bylo jeste v dobach, kdy tyhle sluzby nebyly... coz neuvadim jako argument na obhajobu proc ridit opily... [upravil dne 20.6.06 Vvitty] Citovat
Petr 406 red Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Já skoro nepiju ale nikdy jsem za volant nevlezl ani s kapkou alkoholu v krvi a nikdy nevlezu. Citovat
Tommy306 Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 já bych za volant nesed ani po malým pivu, ikdybych měl jet 500 metrů...na druhou stranu se musím přiznat, že už parkrát jsem \"musel\" jet se zbytkáčem...někdo může namítat, že je to stejný, jako bych pil...já si to nemyslím, podle mě je rozdíl (alespoň u mě) jestli něco málo vypiju a pak si budu něco dokazovat, nebo si dám do nosu, pak to z větší části vyspím, a pak pojedu opatrně, aby se nic nestalo... ...jinak taky mi nedělá problém jet někam \"zakalit\" na kofolu... [upravil dne 20/6/06 Tommy306] Citovat
rybízek106 Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 docela se podivuju nad těma vašema silnejma řečma,že nikdy za volant s alkoholem nevlezete a jak si tu všichni omlouvaj ty svoje kraťoučký vylety pod vlivem... přiznám se,že jsem jednou jel po dvou plznich,to když si mámá v dřezu rozřízla prst a ja ji odvážel do nemocnice na šití!a neomluvím se za to... a taky neřeknu,že už to nikdy neudělám!stát se něco podobnýho nebo stejnýho,udělal bych to znova... Citovat
Fusion Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Já nadýchal po pařbě druhej den 0,26. Proto by měla být tolerance. Alkohol blbě trávím a bohužel sem neměl snídani. Policajti byli ale celkem v klidu, jen nechtěli věřit, že sem si nedal malý ale měl sem naštěstí sebou svědka. Jinak sem si už zvykl na Radegast Birell a Starobrno Fríí, sou docela dobrý. Ale stejnak to před jídou pak zapiju nějakým čajem abych nesmrděl pivem. Citovat
vector Odesláno 20. červen 2006 Odesláno 20. červen 2006 Původně zaslal: fastbalu Tak by mne lidicky zajimalo kolik z vas ani jednou nemel alkohol v krvi za rizeni vozidla ??????????? Jednou sem řídil totálně zmaštěnej trabanta po fotbalovym hřišti a tahal za nim ty obrovský hrábě. Počítá se to ? Citovat
Blizzard Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 nikdy sem neridil pod vlivem a ani se zbytkovym alkoholem. to sem radsi nekomu druhej den zavolal aby pro me prijel. ale asi jak pise rybizek106... neco se stat muze a pak kdyz jste jediny kdo umi ridit tak nic jinyho nezbyde... myslim ze je dokonce v ohrozeni zivota povoleno ridit opilej ... je to tak, Garfielde? edit: myslim dokonce ze nam ucitel autoskoly rikal, ze napriklad by za vas zazvonila tehotna sousedka na kterou to zrovna prislo, tak se z toho nejde vykecat slovy \"pardon pani, ale mel jsem k veceri 2 plzne\". [upravil dne 21.6.2006 Blizzard] Citovat
MJSytic Odesláno 21. červen 2006 Odesláno 21. červen 2006 Vzhledem k tomu, že alkohol vůbec nepiju. Tak jsem pod vlivem nikdy neřídil a myslím, že ani nikdy nebudu. Od 15nácti mi všichni z mého oklí tvrdí, že časem alkohol pít začnu, a už je to 9let a nic. Prostě mi to nechutá. Jak je tam cítit alkohol, tak to prostě nepozřu - možná alergie? Jednu zkušenost mám z předloňska, kdy jsem musel foukat (jááá, totální abstinent:o) Jeli jsme se známýma ještě mojí starou 125L z Mělnickýho vinobraní a v Mlékojedech nás zastavili Benga boys. Všechno bylo v poho, ale když došlo na alkohol, tak vystrčil z okýnka svojí lehce opitou hlavu kámoš a začal řvát:\"Pane policajt já bych mu nevěřil, že nepil ...\" A bylo vymalováno Tak jsem se zdrželi o dalších 10min. Ale hlavně, že byla sranda:super:D [upravil dne 21.6.06 MJSytic] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.