nervozita Odesláno 24. únor 2023 Odesláno 24. únor 2023 (upraveno) tak jak to mám to funuje a nebudu s tim už laborovat. Ale k věci pro jsem ji pořídil. Diagbox píše: P 1442 čerpadlo aditivace připojené přez vodiče/místní/trvalá závada/přerušený obvod-asi odpojená aditivace??? F5FF neočekávaná opětná inicializace jednotky BSI/místní/není charakterizováno??? tak asi sem to měl dát jinám, ale už ani nevim kam co napsat tak to nechám tady Jak se toho zbavit? Díky. Upraveno 24. únor 2023 uživatelem nervozita Citovat
Guest LubomírProkop Odesláno 7. květen 2023 Odesláno 7. květen 2023 Ahoj, Mám problem se spuštěním diagnostiky. Mam diagbox 9.91 a Lexia typ C. Software spouštím pres virtual pc. Tzn kompatibilita by problem byt neměla. Pro jistotu jsem vše zkoušel na dvou PC a dokonce dvou autech 308 rv 2010 a 308 rv 2012. V obou pripadech dojde k propojeni Lexie s PC. Nicméně vždy skončím stejnym problémem. Sestava nekomunikuje s aute. Měl někdo podobny problém který se mu podařilo vyřešit? Má někdo funkční sestavu v okolí FM nebo Ostravy? Chtel bych zkusit zapojit mou Lexii do funkcni sestavy. Díky Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. květen 2023 Odesláno 9. květen 2023 Přes interface checker to rozhraní vidíš? Jelikož máš 9.91, nejspíš bude potřeba kartu aktualizovat přes checker. Většinou to z číny dojde s FW kompatibilním max s nějakou verzí 7.X Citovat
Stosun Odesláno 9. květen 2023 Odesláno 9. květen 2023 (upraveno) Diagbox si instaluje firmware podle potřeby sám. Podle verze diagboxu natáhne potřebný firmware při spuštění. Není potřeba aktualizovat přes checker. Upraveno 9. květen 2023 uživatelem Stosun Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 9. květen 2023 Odesláno 9. květen 2023 Takovou zkušenost nemám. Vždy jsem musel instalovat zvlášť. Citovat
dracekvo Odesláno 13. červen 2023 Odesláno 13. červen 2023 Ahoj Jsou přes PP nějak logovat vybrané senzory za jízdy? Díky Citovat
dracekvo Odesláno 13. červen 2023 Odesláno 13. červen 2023 Super. Jsem se raději zeptal, abych tam půl hodiny nehledal něco, co tam není Citovat
dýzl Odesláno 20. červen 2023 Odesláno 20. červen 2023 Prosím pro kolegu-je tu někdo s diagnostikou, kdy by umí nejen vyčíst ale taky smazat chyby na XP 1,8-16V 85kW rv2000 poblíže HK? XP=Xsara Picasso..Ps diag ,ale asi s ní moc nekamarádí a má snad ještě týden do tk (píše mu to prý chyby P0130 ,P105 a snad P0340 ? Citovat
dýzl Odesláno 21. červen 2023 Odesláno 21. červen 2023 Tak už má vyřešeno!! A TK na další dva roky!! Citovat
PaKr Odesláno 29. červen 2023 Odesláno 29. červen 2023 Dá se věřit pouze kódu chyby? Na jedné 206 mi teď PP našel p0336, ale s popisem, že chyba není v poprodejnich službách ( nepamatuju si to přesně, ale něco v tom smyslu) Tak jestli se podle toho můžu orientovat Citovat
VTi46 Odesláno 31. červenec 2023 Odesláno 31. červenec 2023 Zdravím! Mám Lexii z Číny, Diagbox V7.83 Lexia3 PP2000 Firmware 921815C Lexia 3 V9.91 For Citroen For Peugeot Car Diagnostic Tool, instalován Diagbox 7.62, funguje, k autu se připojí, načte VIN, akorát lišta "Měření" je nefunkční, píše "Připojte svojí kartu měření a potvrďte". Jde to prosím nějak vyřešit? Děkuji Citovat
ferinko2 Odesláno 31. červenec 2023 Odesláno 31. červenec 2023 Nijako.....túto funkciu na číne nespustíš. Buď rád,že ti funguje diagnostika. Citovat
VTi46 Odesláno 31. červenec 2023 Odesláno 31. červenec 2023 (upraveno) @ferinko2 No funguje jak funguje, zeptám se tedy jinak. Kupoval jsem to s tím, že na 1.6 VTi 120 ověřím činnost řízení vaček(korekce Vanos, polohy vůči normě, zasunout excentrickou vačku pro měření kompresí, ověřit činnost klapky...). To na Číně lze ověřit, nebo nikoliv? Díky _____ edit Myslel jsem že Live Data budou v tom měření, ale patrně je najdu pod načíst chyby/Expert a jednotlivá zařízení. Kdyby s tím také někdo zápasil, tak mě pomohlo video Upraveno 31. červenec 2023 uživatelem VTi46 vaclavka83 ohodnotil 1 Citovat
GoldZeki Odesláno 1. říjen 2023 Odesláno 1. říjen 2023 Ahoj, byl by mi prosím někdo ochoten pomoc. Jsem už opravdu zoufalý. 3 dny jsem instaloval diagbox, dnes jsem ho konečně nainstaloval, ale když jsem se snažil připojit k autu, tak mi to píše VCI není připojeno… Jsem z toho opravdu už smutný, pomůže mi prosím s tím někdo? Třeba mi poslal odkaz na virtuální operační systém kde by bylo všechno funkční už nachystané? Nejsem nějaký profík přes PC… Win7 32 Moc díky za každou radu Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 1. říjen 2023 Odesláno 1. říjen 2023 Mrkni do správce zařízení jestli to vidíš jako USB actia device nebo tak nějak. Nejspíš nemáš nainstalovaný ovladače. GoldZeki ohodnotil 1 Citovat
GoldZeki Odesláno 1. říjen 2023 Odesláno 1. říjen 2023 @VojtouNerCZ moc děkuji za odpověď! právě USB ACTIA nemám, mám pouze viz. foto. Citovat
Dave_k Odesláno 8. říjen 2023 Odesláno 8. říjen 2023 Měl jsem podobný problém a tuším, že pomohlo ve správci zařízení komplet odinstalovat a pak znovu připojit. Načetl si ovladače a pak to jelo. Taky Win7. Citovat
P607Olda Odesláno 31. prosinec 2023 Odesláno 31. prosinec 2023 Mám velmi naivní dotaz: Lze diagnostiku, která se v dílně připojuje přes BT, nějak "retranslovat (prodloužit)" přes internet, aby se dalo přečíst vzdálené auto? Jedná se mi o toto: jezdí mi asi 24 Peugeotů, hlavně Partner a 308, a na nich vyskakují různé "závady", nejlíp asi 300 km od domova. Takže chlapi mají obavy, aby dojeli, případně se mě ptají, zda pokračovat v pracovní činnosti, anebo se neprodleně vrátit. Pomohlo by mi, kdyby se můj známý servisák mohl dálkově připojit, sdělit, zda závada je zásadní, případně ji dálkově vymazat. Jedná se o servis v Zábřeze, tzn. diagnostiku mají nějakou dobrou (i když asi ne ideální). Typickou závadou byla závada plynového pedálu. Pak už vozili rezervní pedál sebou. Citovat
Ferry Odesláno 3. leden 2024 Odesláno 3. leden 2024 jako ze ty bys strcil do OBD zasuvky nejakej BT modul a data by cetli nekde na PC (diag pristroji) v dilne x kilometru vzdalene ? Nebo nejak tomu asi ne uplne dobre rozumim Jediny, co me napada, je nejaka forma vzdalene plochy, tzn. mit PC s nainstalovanym diagnostickym softwarem, ktery bude fyzicky u auta a bude ve spojeni pres OBD zasuvkou v aute a do toho PC se pres vzdaleny pristup pres internet pripoji diagnostik ze servisu a pripadne s asistenci nekoho u vozidla (zapinani/vypinani klicku zapalovani apod.) pak muze videt, co to ukazuje. pavelu96 a ferinko2 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.