Pepito Odesláno 5. březen Odesláno 5. březen Nějaké společné foto bylo? Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 5. březen Autor Odesláno 5. březen Jsem doma, byl to moc pěkný pokec. Rád jsem vás zase viděl, některé po dlouhých letech. Foto bylo, ale nebylo to tak, jako když je na pokecu Pepito a zařídí, aby jsme byli na fotce všichni. Třeba sem Schreek foto dá. Účast byla dobrá, a to díky převaze zástupců z Prahy. Čtyři z Prahy, jeden z Olomouce, Jeden z Blanska, a jeden z Brna . Děkuji všem že přijeli. Tak zase za měsíc na posledním Brnopokecu. radim.1008, brixtr, ChouLu a 3 další ohodnotil 6 Citovat
BubakGS Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen (upraveno) .... slyset od @ChouLu v pravde legendarni historku o rumove ceste vlakem na pivo do jakehosi Kostelce byla na vymenu trenyrek (smichy) ...a ano .. moje levne momentove klice jsou ganz kaputt ... oba ... .....modri uz vedi.... ..takze zimni kola na aute nemam prisroubovane, ale spis privarene... Upraveno 6. březen uživatelem BubakGS Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Děkuji za super večer Cesta domů byla tak rychlá, jako cesta regionovou z Kameného přívozu ( @BubakGS já ti dám Kostelec! ) ... prostě mrk a byly jsme tam Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
brixtr Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen před 59 minutami, BubakGS napsal: moje levne momentove klice jsou ganz kaputt jak jsem říkal, aspoň máš dvě "nové" ráčny BubakGS, Roman Bazi a ChouLu ohodnotil 3 Citovat
ChouLu Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Jelikož organizátor @Roman Bazi neuvedl seznam účastníků zájezdu, tak to dám dopořádku za něj @Schreek @brixtr @ChouLu @Medvěd @BubakGS @Roman Bazi @JendaB V případě přání, mohu ještě rozepsat hostinu a jednotlivou útratu Pepito, Roman Bazi a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. březen Autor Odesláno 6. březen (upraveno) Ale já mám v prvním příspěvku statistiku všech pokeců. Koukni tam. Pravda, sem jsem to nedal. Kolik jsem platil já? Upraveno 6. březen uživatelem Roman Bazi Citovat
ChouLu Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Dle statistického průměru kolem 500 Kč Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 6. březen Autor Odesláno 6. březen Jo. Je vidět że máš přehled. BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen @BubakGS Kamenný Přívoz. ...a ta částka taky nesouhlasí Roman Bazi a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen @Veverka ... ty jsi v tom pribehu figuroval taky a podle popisu vylitej jak vaza... ... joo a castka nesouhlasi, bo ja tam nechal asi 440? brixtr a Roman Bazi ohodnotil 2 Citovat
Veverka Odesláno 6. březen Odesláno 6. březen Co si nepamatuju, se nestalo BubakGS a Roman Bazi ohodnotil 2 Citovat
Pepito Odesláno 7. březen Odesláno 7. březen před 23 hodinami, ChouLu napsal: Jelikož organizátor @Roman Bazi neuvedl seznam účastníků zájezdu, tak to dám dopořádku za něj @Schreek @brixtr @ChouLu @Medvěd @BubakGS @Roman Bazi @JendaB V případě přání, mohu ještě rozepsat hostinu a jednotlivou útratu A přidejte nějakou fotku. Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 17. březen Odesláno 17. březen Mno, tak 2.4. tesne pred Velikonocema se urcite nestavim.... Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Roman Bazi Odesláno 17. březen Autor Odesláno 17. březen Kruciš, to je zelený čtvrtek. To já také nedám. Citovat
Roman Bazi Odesláno 23. březen Autor Odesláno 23. březen (upraveno) Při plánování Brnopokec 2.4.2026, které proběhlo narychlo 3.12.2025, mě vůbec nenapadlo, že to vychází na zelený čtvrtek. Všem přihlášeným se omlouvám, ale nemohu se zůčastnit, z důvodu rodinné akce. Pokud chcete, stůl vám zamluvím. Upraveno 23. březen uživatelem Roman Bazi Citovat
ChouLu Odesláno 27. březen Odesláno 27. březen Tak to necháme na jindy až bude počasí na pifko na terase Roman Bazi ohodnotil 1 Citovat
Šalda Odesláno 27. březen Odesláno 27. březen Takže počkat, já tam budu sedět sám? Tak to bude super sraz Ne jasný, za měsíc bude určitě líp venku Roman Bazi, Péťa a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.