Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Pořád si říkám. Lepší vyměnit vstřikovač než nádrž, která mě určitě taky potká. Jakmile vidím kontrolku Adblue, očekávám, že už nadešel  čas a budu muset nádrž vyměnit.

Dřív jsem měl 508 bez Adblue a bylo to zlaté. Je to další kravina, která konkrétně u vozů PSA, není moc spolehlivá. Není otázkou zda se rozbije, ale kdy se rozbije ☹️

Odesláno

Z principu fungování adblue je dlouhodobá pravděpodobnost, že to nebudou schopni SME řešit..
Nikdo ze SME nebude chtít řešit válcovou zkušebnu za 8-10 milionů, aby vyvolali podmínky pro aktivaci adblue systému. 

A když to vezmeme kolem a kolem.. bubu s FAPama se začalo kolem roku 2005-06 a reálně ještě dneska auta procházejí ;) 

Odesláno

Přesně jak píše @ChouLu :super

Nejhorší smrt je z vyplašení. Na emisích nikdo nic nepozná a ani nemá důvod AdBlue nějak cíleně řešit. Taky jsem nádrž a vstřikovač řešil loni a z žádného hlediska mi nepřišlo rozumné financovat výměnu. 

Odesláno
před 31 minutami, ChouLu napsal:

Z principu fungování adblue je dlouhodobá pravděpodobnost, že to nebudou schopni SME řešit..
Nikdo ze SME nebude chtít řešit válcovou zkušebnu za 8-10 milionů, aby vyvolali podmínky pro aktivaci adblue systému. 

A když to vezmeme kolem a kolem.. bubu s FAPama se začalo kolem roku 2005-06 a reálně ještě dneska auta procházejí ;) 

Kde jsi přišel k té částce? To nestojí ani individuální stavba auta,natož nějaké přezkoušení.

Odesláno

Přečti si ještě jednou ;) není to cena za přezkoušení auta, ale za válcovnu na které lze vyvolat podmínky vhodné pro aktivaci adblue (teplota motoru, jizdní profil, vnější teplota atd.. ) 

Odesláno

Vím, že adblue je na autě jen pro zlost, ale mám rád, když vše funguje jak má. Pokud to bude jen o výměně vstřikovače, nechám to opravit. Pokud nastane další problém, budu to řešit dále a nevylučuji, že si začnu zjišťovat informace o vypnutí adblue. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...