Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Sice je to hóóóóódně dopředu (Šebetov je ještě daleko před námi), ale protože se blíží období dovolench, dovoluji si upozornit, že jsem dnes hovořil s p. Hrstkou (majitelem campu Brodský u Červeného Kostelce www.campbrodsky.cz) a PŘEDBĚŽNĚ jsem zamluvil pro náš sraz termín 8. - 10. 9. 2006

Dotaz zní - je o další sraz v Červeném Kostelci zájem nebo to mám VČAS zrušit???

Program by byl podobný jako loni - v pátek sraz, v sobotu dopoledne příjezd opozdilců, pak orientačně-poznávací výlet, večer krůta nebo pašík a v neděli volné rozptýlení účatníků směrem k domovu.

Odesláno

Sice jsem na loňském červeném kostelci nebyl, ale já jsem JEDNOZNAČNĚ PRO (každý sraz z fajn lidma je dobrá věc) - takže nerušit prosím a co největší účast please:papa

Odesláno

no Medvede je to opravdu hoooodne dopredu, mam nekde na prelom srpen/zari naplanovanou jednu akci v Milovicich, takze pokud se to nebude prekryvat tak bych dorazil. Bohuzel jeste neznam definitivni datum. Vic Ti zatim rict nedokazu.

Odesláno
Původně zaslal: Medvěd

dovoluji si upozornit, že jsem dnes hovořil s p. Hrstkou (majitelem campu Brodský u Červeného Kostelce www.campbrodsky.cz) a PŘEDBĚŽNĚ jsem zamluvil pro náš sraz termín 8. - 10. 9. 2006

Méďo, pokud si vzpomínám, byli jsme domluveni, že ten termín zamluvím já. Tak jsem i udělal (neboť své sliby plním).

Teď to vypadá, že se ani neumíme domluvit mezi sebou.

Odesláno
Původně zaslal: Peta

Původně zaslal: Medvěd

dovoluji si upozornit, že jsem dnes hovořil s p. Hrstkou (majitelem campu Brodský u Červeného Kostelce www.campbrodsky.cz) a PŘEDBĚŽNĚ jsem zamluvil pro náš sraz termín 8. - 10. 9. 2006

Méďo, pokud si vzpomínám, byli jsme domluveni, že ten termín zamluvím já. Tak jsem i udělal (neboť své sliby plním).

Teď to vypadá, že se ani neumíme domluvit mezi sebou.

Omlouvám se, náčelníku - šlo o to, že mi pan Hrstka nabídl dva termíny (8. a tuším 22.), že Tobě se líbil víc ten 8., ale abych potvrdil, který že budeme chtít. takže jsem potvrdil 8., který jsi předběžně vybral i Ty.

Neber to tak, že by pravá ruka nevěděla co dělá levá - vše snad pochopitelně uvádím na pravou míru.

Odesláno
Původně zaslal: Sagic

Tak to by bylo bomba, jsem tady dneska novej a hádejte odkud jsem?:D

To je dobře, že jsi se přihlásil k spoluorganizaci :D :D :D

PS: Já jsem původně taky kostelečák...

Odesláno
Původně zaslal: anawarr

no rád se s vámi seznámím, jen doufám, že to nebude trapné, jak na srazech renaultu, kde se sjelo asi 15 lidí, pár R4 a R5 a vrcholem tam byl R19;)

nerad vykukuji pořád z řady:roker

Neboj trapný to nebude, když se mi podaří do té doby trochu zkulturnit 604ku tak by jí tam vzal a můžeme porovnat jak moc technika pokročila kupředu :D

Odesláno

predbezne hlasim ANOOOO :)

Jinak pro novacky:

anawarr: esli jsi jezdil na srazy Renaultu s 607ckou, tak se nediv, ze vycuhuješ :) :) :) - dzast dzouking ;)

sagic: tak to budes mit hooodne daleko ;) jenom jestli se pak vazne ukazes :)

Odesláno
Původně zaslal: Garfield

Já i Odie hlasujeme pro Kostelec ANO.

Máš už nějakej odolnější mobil na shazování ze střechy auta? :D:D:D:D

Odesláno
Původně zaslal: Driver

Původně zaslal: anawarr

no rád se s vámi seznámím, jen doufám, že to nebude trapné, jak na srazech renaultu, kde se sjelo asi 15 lidí, pár R4 a R5 a vrcholem tam byl R19;)

nerad vykukuji pořád z řady:roker

Neboj trapný to nebude, když se mi podaří do té doby trochu zkulturnit 604ku tak by jí tam vzal a můžeme porovnat jak moc technika pokročila kupředu :D

To by bodlo, abychom objevili, co Peugeot u této výsostní vládní řady vylepšil, ponechal či zhoršil...

Medvěde: Ano, přijel bych, ale pokud se na mě nahrne moc úkolů, tak bohužel... :(

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...