VojtouNerCZ Odesláno 9. říjen 2024 Autor Odesláno 9. říjen 2024 Chtěl jsem, ale už si tím nepomůžu. Naštěstí ty sloupky jsou z asi 10cm od kapoty otevřený a slouží "jen" jako kryt pantů kapoty. Pro mě do budoucna práce navíc a zdroj problémů, protože to budu muset ošetřovat. Do telefonu mi řekli jen kapota a sklo, tohle ani nezmínili, viděl jsem to až když jsem se zastavil. Nakrklej samozřejmě jsem...
sitler Odesláno 9. říjen 2024 Odesláno 9. říjen 2024 asi bych trval na tom, at to na svoje naklady uvedou do origo stavu. Bez ohledu na to, jake ty naklady budou. Totalka to bejt nemuze. Na to se jaksi pojistka na blbost neuplatnuje
ozzy56 Odesláno 9. říjen 2024 Odesláno 9. říjen 2024 do origo stavu ani náhodou, osobně bych požadoval nějaký servis LPG zdarma , nebo se slevou samozřejmě až to opraví...
VojtouNerCZ Odesláno 10. říjen 2024 Autor Odesláno 10. říjen 2024 Dohromady to dají, kapotu seženou buď v laku nebo se bude lakovat. Okno budu trvat na stejném, to jest senzor, automatické zrcátko a modré. Sloupky se dají dohromady, jak jsem psal, naštěstí tahle část je otevřená. Kdy to ovšem bude hotový... To je pro nás největší problém. Manželka s tímhle autem točí 3x denně trasu Starý Kolín - Poděbrady - Starý Kolín, a posadit ji do auta s manuálem je blbost... 5 let jezdí jen v automatu. A náhradní auto v automatu není... No a budu chtít nějakou slevu na montáž za snížení ceny vozu. Staví se k tomu čelem, samozřejmě to naštve, ale naštěstí je to "stará plečka"... Péťa, ozzy56, BubakGS a 2 další ohodnotil 5
PaKr Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 Tak hlavně aby to neodbili nějakýma nejlevnějšíma zmetkama. No kdyby bylo potřeba, tak kapotu ( i s panty) tady mám navíc, ale tmavou. Byl jsem rád, že jsem sehnal aspoň nějakou a pak jsem sehnal v barvě. Ale každopádně má téhle přestavbě asi prodělají, ale to je jejich boj.,.
VojtouNerCZ Odesláno 10. říjen 2024 Autor Odesláno 10. říjen 2024 Tak jde to z pojistky, takže to pro ně rána nebude. Nicméně dnes mile překvapil telefonát. Vezou nám na pobočku Chevrolet v automatu, jelikož to jde z pojistky na blbost, tak není nárok na náhradní vůz z POV, ale půjčí nám auto manželky pana majitele firmy. Hafity, PaKr, Havlicek.Lukas a 3 další ohodnotil 6
Péťa Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 Teprve když je problém poznáš, jaká je firma. Tahle má pavelu96 a ozzy56 ohodnotil 2
Roman Bazi Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 Nechápu, jak se jim to mohlo stát. Kapota má dvojí jištění. Ale s tím náhradním autem je to od majitele velmi pěkné gesto. ozzy56 ohodnotil 1
Havlicek.Lukas Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 stejne jak me pootevrena kapota - nevydrzel ten tahaci curifuk a kapota se pri rychlejsi jizde otevrela a otocila ja teda menil turbo a kapotu sem zbiral v Koline u Letiste
Hafity Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 Jo jo.... Ať hodí kamenem, kdo nikdy nic nezk*rvil.... pavelu96, Péťa a PaKr ohodnotil 3
Koča Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 Takto jsem rozpáral sloupky před 12 lety taky na 307sw. Akorát sklo a kapota přežila. Tehdy jsem doléval vodu do ostřikovačů a zapomněl zavřít pořádně kapotu.
PaKr Odesláno 10. říjen 2024 Odesláno 10. říjen 2024 @Roman Bazi třeba švagr tu kapotu položil tak zlehka, že to nebylo jištěné vůbec. No bylo to drahé namačkání naftového balónku... @Hafity a nejblbější je, když se něco " podaří " na cizím. Když je to pro sebe samého, tak sice budu nadávat, ale říkat někomu jinému, že se mi něco " podařilo", tak se vždycky cítím nějak trapně... Hafity, BubakGS a ozzy56 ohodnotil 3
BubakGS Odesláno 11. říjen 2024 Odesláno 11. říjen 2024 @VojtouNerCZ ...tak to celkem prekvapili, ok, asi bych se je uz nesnazil rovnou zabit... ....
VojtouNerCZ Odesláno 29. říjen 2024 Autor Odesláno 29. říjen 2024 Dnes jsem auto vyzvedl, nic nejde poznat, ale mohli ho trochu umejt od prachu z broušení. Všiml jsem si malé bubliny na čidle stěračů, tak se uvidí, jestli to bude dělat problémy. pavelu96 a Péťa ohodnotil 2
VojtouNerCZ Odesláno 6. listopad 2024 Autor Odesláno 6. listopad 2024 Tak jsem jim právě omlátil o hlavu opravu auta. Ucpaný trysky ostřiku, polámaný spojky, blbne čidlo stěračů a kapota má od sebe odlepený vrch a kostru, takže je jak z papíru. Takže znovu.
VojtouNerCZ Odesláno 18. listopad 2024 Autor Odesláno 18. listopad 2024 Ostřikovače jsem vyřešil, upřímně nevím, co bylo ua problém. Vyměnil jsem trysky, čerpadlo, profoukal hadičky... A furt spolujezdec skoro nestříkal. Nakonec jsem prohodil přívodní hadičky mezi předním a zadním ostřikem (pod blatníkem jsou napojené od motorku, a přední z nějakého důvodu měly poměrně slabý přívod, zadní klasickou gumovou hadici) a už je klid. Spotřeba plynu 11l/100, poměrně dost, uvidím, jestli to ještě nějak seřídí. A trápí mě topení. Mám tam opravnou sadu na klapky ale jednou za čas začne řidič buď jen topit, nebo chladit. Musím vše rozebrat, otočit klapku do správné polohy a zas je chvíli pokoj. Přitom kolečka nejeví známky opotřebení. Nechápu. pavelu96 ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 18. prosinec 2024 Autor Odesláno 18. prosinec 2024 (upraveno) Dnes chyba P1167, nízký tlak oleje. Trvalá závada, převodovka je v limp módu a neřadí čtvrtý stupeň. Takže objednány ventily s olejem a snad to bude jen tím Upraveno 18. prosinec 2024 uživatelem VojtouNerCZ
VojtouNerCZ Odesláno 6. leden 2025 Autor Odesláno 6. leden 2025 Tak auto mi vrátili, kapota je slepená ale čidlo mi dali do ruky se slovy, že jim to nalepit nejde, ať si na to někoho seženu, dali mi podložky a nějakou vodičku a nazdar. nemám na to už ani náladu, takže čidlo teď leží ve sklepě a čekám, až mi dorazí dvousložkový gel ve stříkačce, lepil jsem tím čidlo i na své 307 a šlo to mnohem líp, než přes ty podložky. No, už mě tam neuvidí. Převodovka začla řadit, ventily a olej je doma, až bude chvíle času, tak to kuchnu. Bude nutné aktualizovat SW ŘJ, protože jsou to už ty novější ventily s plastovým jádrem, který by neměly trpět na vybrušování, a mají jinou PWM modulaci.
VojtouNerCZ Odesláno 15. leden 2025 Autor Odesláno 15. leden 2025 Dnes jsem zjistil, že zas mizí voda. Nakonec jsem teď po chvíli sezení v autě zaregistroval poměrně mokrý koberec u řidiče. Tak jsem nabral na prst a ochutnal. Bingo. Chladička. To je dobrá zpráva, trochu jsem se bál, že to žere převodovka přes výměník. radim.1008 a pavelu96 ohodnotil 2
VojtouNerCZ Odesláno 16. leden 2025 Autor Odesláno 16. leden 2025 Nalepil jsem čidlo podle správného postupu. Nejdřív vyrovnat gelem v injekci, pak podložku, aktivační vodičku a na sklo. A nefunguje. Tak jsem pátral a nejspíš je to proto, že mi dali místo modrého skla zelené. Tak je čeká repete.
Recommended Posts