inoxing Odesláno 30. červen 2024 Odesláno 30. červen 2024 Cau, jestli ti syci od pruduchu topeni, tak to vetsinou je nizzsi tlak v klime. Postupne to takhle zacne a pak to prestane chladit uplne. Jediny co byva spatne, tak je chladic na klimu, vepredu. Kup novej a mas klid, vc. dvou okrouzku. Vymeneny hned. Jo a unik vody muze byt i koleno od chladci kapaliny, ktere je za motorem u rozvodu (slaba konstrukce kolena, revize pak byla vyztuzena). Ja jsem se s tim celkem trapil, protoze uniky nebyly videt a dolival jsem min max jednou za mesic.
VojtouNerCZ Odesláno 30. červen 2024 Autor Odesláno 30. červen 2024 Čau Auto jsme zvedli, únik klimy nikde není (ani barva, ani čuchačka). Chladič je OK, měl jsem dole čumák. Voda se zatím umírnila, aktuálně nemizí, ale auto teď méně jezdí. Takže buď se to už uklidnilo, nebo to ještě začne, tak mrknu na tohle. Je to konec roku 2007. Pro jistotu jsem koupil takovej ten tester co mění barvu, když jdou do chladícího okruhu výfukové plyny, a voda se nezbravila. Tak uvidíme. Jinak už žena auto uloudala a vůbec netáhne Docela se mi to málem vymstilo, když jsem chtěl předjet.
inoxing Odesláno 30. červen 2024 Odesláno 30. červen 2024 Jo, jak si auto zvykne na klidnejsiho ridice, tak se mu pak nechce
VojtouNerCZ Odesláno 2. červenec 2024 Autor Odesláno 2. červenec 2024 Lámaly se na 307 i klapky topení, nebo jen ty kolečka? Měl jsem to teď rozhozený, jediný co, tak je troch u okousaná klapka směrování vzduchu, ale jinak OK. A i když si ručně natočím kolečko klapky řidiče, tak prostě spolujezdec chladí citelně lépe.
VojtouNerCZ Odesláno 10. červenec 2024 Autor Odesláno 10. červenec 2024 Tak zas dorazila nějaká práce. O víkendu se na to snad dostanu. Ještě objednaná sada přípravků na PSA (1.1-2.0 benzín, co se týče starých poctivých motorů, a 1.8-2.5 TD/D/HDi). Kdyby někdo v okolí potřeboval půjčit, není problém pavelu96 a Péťa ohodnotil 2
Roman Bazi Odesláno 10. červenec 2024 Odesláno 10. červenec 2024 (upraveno) Co je v tom červeném kanystru? Chladivo do chladiče? Upraveno 10. červenec 2024 uživatelem Roman Bazi
VojtouNerCZ Odesláno 10. červenec 2024 Autor Odesláno 10. červenec 2024 (upraveno) Volej do motoru. To mám do svý. Divinol Upraveno 10. červenec 2024 uživatelem VojtouNerCZ
VojtouNerCZ Odesláno 10. červenec 2024 Autor Odesláno 10. červenec 2024 (upraveno) Jinak v klimě zbylo 10g chladiva, ale nedaří se lokalizovat únik Tak výparník v kabině. Fučí to z výdechů. Zkusíme tam fouknout lepidlo a uvidíme. Zalepeno, chladí. Uvidíme. Jinak v sobotu jsem vyměnil držák nárazníku a spasoval předek. Manželka před 3 dny trefila šutr a je to vše zas polámaný. Bych se posral. Ani se nepochlubí, já na to teď čumím, že je to zas rozšklebený. Upraveno 10. červenec 2024 uživatelem VojtouNerCZ
VojtouNerCZ Odesláno 11. červenec 2024 Autor Odesláno 11. červenec 2024 @Roman Baziprodejce autodílů kde beru total nemá. Donedávna jsem si ho nechal posílat přes jiný eshopy, ale nebaví mě to čekání, kolikrát se to opozdilo, nebo mi přišla verze energy, i když jsem objednal klasiku. Tohle plní specifikaci ACEA A3/B4, API SP/CF i PSA B71 2296.
ozzy56 Odesláno 11. červenec 2024 Odesláno 11. červenec 2024 před 11 hodinami, VojtouNerCZ napsal: Volej do motoru. zkoušel jsem volat přes nalévací otvor oleje , nic--žádná odpověď Roman Bazi ohodnotil 1
VojtouNerCZ Odesláno 28. červenec 2024 Autor Odesláno 28. červenec 2024 Tak dnes rozvody vč. vodní pumpy. Trochu se mi hla klika, protože se mi nedaří najít aretační otvor u automatu, ale nakonec se povedlo. Auto nastartovalo a motor jede jak má. Vyměněno i čidlo kliky - vyhazovalo nahodilou závadu. Tak uvidíme. pavelu96, regius, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4
VojtouNerCZ Odesláno 22. září 2024 Autor Odesláno 22. září 2024 Dnes výměna klima chladiče, nový valeo. Namontována opravná sada na klapky u dvouzóny. Takže konečně když chci topit, topím, a hlavně na obou stranách. radim.1008 a thorr001 ohodnotil 2
VojtouNerCZ Odesláno 9. říjen 2024 Autor Odesláno 9. říjen 2024 Tak auto má namontovaný plyn... Ale... Teď volali, že se jim za jízdy otevřela haupna a čelní a kapota je na *neumím psát slušně*ku. Takže další komplikace. Manželka dostane náhradní Hyundai i10 v automatu, aby aspoň mohla vozit děti a musíme počkat, než to dají do kupy. No, ještě že to neplatím.
PaKr Odesláno 9. říjen 2024 Odesláno 9. říjen 2024 Jaaj ale to museli vzít pořádně, švagrovi se otevřela v 50 a sklo vydrželo. Ale oba rohy, panty a sloupky....
VojtouNerCZ Odesláno 9. říjen 2024 Autor Odesláno 9. říjen 2024 No nechápu, zámek kapoty byl sice nic moc ale když se to zacvaklo, tak do drželo jak mělo. Asi ji blbě dovřeli. To je taky pěkný, doufám, že sloupky jsou netknutý. Odpoledne se jedeme podívat. Ale facelift má kapotu jinak, tak to možná bude tím.
VojtouNerCZ Odesláno 9. říjen 2024 Autor Odesláno 9. říjen 2024 (upraveno) Hum... Trochu se bojím totálky. Dušují se, že mají šikovného klempíře, že to dají dohromady. Ale průšvih je, že nemají náhradu v automatu. Kapota je ohnutá, nejde zavřít, sklo na kaši. Upraveno 9. říjen 2024 uživatelem VojtouNerCZ
BubakGS Odesláno 9. říjen 2024 Odesláno 9. říjen 2024 ..no tvl ty rozparany A sloupky.... ..asi bych je chtel na miste zabit..... pavelu96, Radek Hurvajz, radim.1008 a 1 další ohodnotil 4
Recommended Posts