Fruktis Odesláno 9. květen 2024 Autor Odesláno 9. květen 2024 Boží...ozvali se další postižení co podali oznámení. Tak se přidáme. Pak že to nejde. Péťa, Radek Hurvajz, BubakGS a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 9. květen 2024 Autor Odesláno 9. květen 2024 Tak to nabralo spád...pan začal kolem sebe kopat...vyhrožovat...díky @sitler za odkaz...byl to zásek do živého. Citovat
Fruktis Odesláno 9. květen 2024 Autor Odesláno 9. květen 2024 Prej si nechám to koleno pro korunu vrtat. A zítra mi vrátí peníze...už potřetí...a pak mě zazaluje za pomluvu. Pak zase že ne, pak zase že jo...a právník že mi bude volat...a voni neumí poslat ani odstoupení na spravnej mail...to je komedie. Citovat
Fruktis Odesláno 9. květen 2024 Autor Odesláno 9. květen 2024 Tak pan právník prý bude volat ke mě do práce...pry mu po telefonu řeknou zda jsem zneužil bankovní systém pro svou potřebu...no nic..poslal jsem pánovi kopii výpisu z registru aby věděl že po něm jde exekutor .. A ten pán tomu věří...svým lžím...to je asi už nějaká diagnóza... Péťa, BubakGS a OK406 ohodnotil 3 Citovat
oddie Odesláno 10. květen 2024 Odesláno 10. květen 2024 Vždycky mě rozesměje, když se nějaký takový tragéd ohání právníkem, představuju si úplně v barvách právníka, kterej by se s ním vůbec bavil, natož aby ho chtěl zastupovat OK406 ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 10. květen 2024 Autor Odesláno 10. květen 2024 (upraveno) Ale on má právníka k dispozici nonstop. Tak další info. Mluvil jsem z dalšími poškozenými a mých 15 tisíc je ještě směšná částka. Jsou na to lidi hůře. Třeba zničeny materiál za 100...zničena fasáda... A policajt mě neměl co odmítat,po poradě s právníkem měl mé podání zaprotokolovat a verdikty vynášet až potom. Každopádně na fušera se vaří voda v kotli. Upraveno 10. květen 2024 uživatelem Fruktis OK406 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 10. květen 2024 Odesláno 10. květen 2024 (upraveno) před 2 hodinami, oddie napsal: Vždycky mě rozesměje, když se nějaký takový tragéd ohání právníkem, představuju si úplně v barvách právníka, kterej by se s ním vůbec bavil, natož aby ho chtěl zastupovat Tyhle lidi to mají na salámu. Tchán celý život bral, bral, dluží kam se podívá, pořád si bere, pořád dluží, neplatí satelit, neplatí nájem, důchod nedostal, protože kvůli exekucím dělal brigádně=nemá odpracováno, pobírá 4k dávky a nikdo mu nic nemůže. Přijde exekutor, on mu nic neda, že nemá, nebo jen 500, i to stačí, protože snaha. Teď na nás zkoušel, že my by jsme ho měli správně živit a že to dá k právníkovi, když nebudem. Jsem ho vysmál. Na cigára a chlast peníze jsou, sle žere suchej chleba, nějakou dobu chodil krást jídlo nám, tak dostal do držky, že ani omylem. Věčně mi tu zvoní lidi ze vsi a hledají ho, protože si od nich půjčil na cigára. Tihle si z toho nic nedělají. Vykopnout ho nemůžu, protože nemá kam jít... Jinak ho přivede zpět pčr, že mu bráním v přístupu k bydlišti.... Prostě kocourkov. A slušní pracující lidi, co dřou, aby se měli dobře, na tyhle svině doplácí. Upraveno 10. květen 2024 uživatelem VojtouNerCZ BubakGS, Fruktis, dýzl a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fruktis Odesláno 10. květen 2024 Autor Odesláno 10. květen 2024 Ještě mě napadlo zda jeho vercajk nepochází z nějaký krádeže...když ho nechce... Já se zase nedivím že lidi občas berou spravedlnost do vlastních rukou...včera po návštěvě PČR jsem k tomu měl slušně našlápnuto. Citovat
Fruktis Odesláno 10. květen 2024 Autor Odesláno 10. květen 2024 Tak jsem si zablokoval jeho komunikační kanál.uze mi maximálně zavolat...ale to nezavolá...nemá totiž na kredit BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 13. květen 2024 Odesláno 13. květen 2024 ..mno, tak k tem svym dverim musim priznat, ze jsem si je "zku.rvil" sam ... nechal jsem si dobre poradit a po probarveni lihovym moridlem na spravny odstin jsem na to slehnul bezbarvou lazuru ... no ... a co myslite, ze se stalo? Je to kua tmavy jak prase .... babicku malem slehlo.. a me taky ... no takze si to kolecko brouseni dame znova od zacatku, a pak na to misto lazury pujde UV odolny polyuretan - ten to snad na finale nedoje.be.... Citovat
Fruktis Odesláno 13. květen 2024 Autor Odesláno 13. květen 2024 @BubakGS tak furt lepší si to z*neumím psát slušně*it sám...aspoň si sám na sebe můžeš zanadávat a začít znovu chybama se člověk učí Péťa a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
BubakGS Odesláno 13. květen 2024 Odesláno 13. květen 2024 (upraveno) @Fruktis ... nojo no, jako truhlar jsem pomerne zacatecnik. Ale jako betonar a dlazdic jsem uz docela dobrej... minimalne umim uz paradne nadavat... Upraveno 13. květen 2024 uživatelem BubakGS jirka307 a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Fruktis Odesláno 5. červen 2024 Autor Odesláno 5. červen 2024 (upraveno) Tak poslední pan co to přijel nacenit si řekl nesmysl. Tak si zmrsim sám. Koupil jsem si v Lidlu Aku úhlovou brusku tě jejich lepší řady,páč to co mám doma,tak stačí jen držet a jsem vyklepanej jak žito. Tohle člověk ani neví že to drží v ruce,nevibruje to, při startu člověk nepotřebuje mít sílu jak bejk... Začal jsem broušením betonu, ale kvůli ptačímu hnízdu to dělám jen omezeně a jen když fouká vítr správným směrem. Na prvního pana se už zabývá podáním policie. Stále stejná pohadka jak mu braním v komunikaci a že se nechci dohodnout a že nejsem doma...atd...přitom mi volal jen jednou...na domluvené časy nedorazil A kdyby náhodou přijel,tak za vrátky mám připraven klacek Edit: Tak události se dali do chodu, policie začala konat a jdu v pondělí doplnit podání. Upraveno 5. červen 2024 uživatelem Fruktis BubakGS ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 5. červen 2024 Odesláno 5. červen 2024 @Fruktis ...ted uz ho nemlat, jak v tom uz jsou namoceni policajti, tak si akorat udelas sam pruser.. .. a to das, udelat ten beton ok fakt neni raketova veda.... Citovat
Fruktis Odesláno 5. červen 2024 Autor Odesláno 5. červen 2024 @BubakGS já ho mlátit nehodlám..ale znáš to...lepší být připraven než překvapen Už jsem kus ubrousil, ale stejně to budu muset ještě vysterkovat do rovinky. Jsou tam lavory a ty neubrousim... BubakGS ohodnotil 1 Citovat
Fruktis Odesláno 15. červen 2024 Autor Odesláno 15. červen 2024 Tak dneska zbroušené nerovnosti na podlaze balkonu a z čela ...byl to boj...padl jeden brusný talíř na beton...na podlaze to ještě vypadalo v pohodě,ale pak u toho čela mizel před očima...tak jsem tomu dal aspoň nějaký tvar a úhel... Bruska z Lidlu se činila... Chce to ale větší baterku...na plnou sílu otáček se vydržela točit půl hodiny a pak zdechla.. Dále mě čeká obložit boky balkonu nejspíše polystyrenem, a pak tam udělám rovnou stěrku. No a pak natáhnout polys, nahodit omítku, natřít. Práce jak na kostele... A co se týče pana, tak už sepisu predzalobni výzvu, podle PČR nemám čekat na výsledek šetření a vymáhání jet nezávisle na nich. RichVa, Hafity a OK406 ohodnotil 3 Citovat
Fruktis Odesláno 21. září 2024 Autor Odesláno 21. září 2024 Tak dneska srovnán beton...na to že jsem to dělal poprvý tak jsem spokojen...je to v rovině a skloněno jedním směrem a hlavně je to v jednom kuse. Nevím co tu tři dny sasili s betonem...sám jsem si míchal a nosil a za čtyři hodiny bylo hotovo... PČR mi poslala lejstro že nic nevypátrala...je tam aspoň zaznamenána výpověď debzota, prý jsem po něm chtěl pořád něco navíc a bez platby...přitom já chtěl jen pořádně odvedenou práci...tak si můžou podat spolu pac...výkon práce předvedli stejny. Aspoň teda pana předali na zivnostak pro neoprávněně podnikání...tam se ale výsledek nedozvím... No a čeká mě soudní vymáhání. OK406, Péťa a BubakGS ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.