Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Fruktisův balkon ...aneb jak pracují takyřemeslníci

Recommended Posts

Odesláno

Prej si nechám to koleno pro korunu vrtat. A zítra mi vrátí peníze...už potřetí...a pak mě zazaluje za pomluvu. 🤣Pak zase že ne, pak zase že jo...a právník že mi bude volat...a voni neumí poslat ani odstoupení na spravnej mail...to je komedie.🤣

Odesláno

Tak pan právník prý bude volat ke mě do práce...pry mu po telefonu řeknou zda jsem zneužil bankovní systém pro svou potřebu...no nic..poslal jsem pánovi kopii výpisu z registru aby věděl že po něm jde exekutor ..🤣

A ten pán tomu věří...svým lžím...to je asi už nějaká diagnóza...🙈

Odesláno

Vždycky mě rozesměje, když se nějaký takový tragéd ohání právníkem, představuju si úplně v barvách právníka, kterej by se s ním vůbec bavil, natož aby ho chtěl zastupovat 🤣

Odesláno (upraveno)

Ale on má právníka k dispozici nonstop.

Tak další info. Mluvil jsem z dalšími poškozenými a mých 15 tisíc je ještě směšná částka. Jsou na to lidi hůře. Třeba zničeny materiál za 100...zničena fasáda...

A policajt mě neměl co odmítat,po poradě s právníkem měl mé podání zaprotokolovat a verdikty vynášet až potom.

Každopádně na fušera se vaří voda v kotli.👹

Upraveno uživatelem Fruktis
Odesláno (upraveno)
před 2 hodinami, oddie napsal:

Vždycky mě rozesměje, když se nějaký takový tragéd ohání právníkem, představuju si úplně v barvách právníka, kterej by se s ním vůbec bavil, natož aby ho chtěl zastupovat 🤣

Tyhle lidi to mají na salámu. Tchán celý život bral, bral, dluží kam se podívá, pořád si bere, pořád dluží, neplatí satelit, neplatí nájem, důchod nedostal, protože kvůli exekucím dělal brigádně=nemá odpracováno, pobírá 4k dávky a nikdo mu nic nemůže. Přijde exekutor, on mu nic neda, že nemá, nebo jen 500, i to stačí, protože snaha. Teď na nás zkoušel, že my by jsme ho měli správně živit a že to dá k právníkovi, když nebudem. Jsem ho vysmál. Na cigára a chlast peníze jsou, sle žere suchej chleba, nějakou dobu chodil krást jídlo nám, tak dostal do držky, že ani omylem. Věčně mi tu zvoní lidi ze vsi a hledají ho, protože si od nich půjčil na cigára. Tihle si z toho nic nedělají. Vykopnout ho nemůžu, protože nemá kam jít... Jinak ho přivede zpět pčr, že mu bráním v přístupu k bydlišti.... Prostě kocourkov. A slušní pracující lidi, co dřou, aby se měli dobře, na tyhle svině doplácí. 

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Ještě mě napadlo zda jeho vercajk nepochází z nějaký krádeže...když ho nechce...

Já se zase nedivím že lidi občas berou spravedlnost do vlastních rukou...včera po návštěvě PČR jsem k tomu měl slušně našlápnuto.🤪

Odesláno

..mno, tak k tem svym dverim musim priznat, ze jsem si je "zku.rvil" sam  :D ... nechal jsem si dobre poradit a po probarveni lihovym moridlem na spravny odstin jsem na to slehnul bezbarvou lazuru ... no ... a co myslite, ze se stalo? :D Je to kua tmavy jak prase .... babicku malem slehlo..  :D  a me taky ...   no takze si to kolecko brouseni dame znova od zacatku, a pak na to misto lazury pujde UV odolny polyuretan - ten to snad na finale nedoje.be....

• O 4 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Tak poslední pan co to přijel nacenit si řekl nesmysl. Tak si zmrsim sám. Koupil jsem si v Lidlu Aku úhlovou brusku tě jejich lepší řady,páč to co mám doma,tak stačí jen držet a jsem vyklepanej jak žito. Tohle člověk ani neví že to drží v ruce,nevibruje to, při startu člověk nepotřebuje mít sílu jak bejk...😁 Začal jsem broušením betonu, ale kvůli ptačímu hnízdu to dělám jen omezeně a jen když fouká vítr správným směrem.

Na prvního pana se už zabývá podáním policie. Stále stejná pohadka jak mu braním v komunikaci a že se nechci dohodnout a že nejsem doma...atd...přitom mi volal jen jednou...🤪na domluvené časy nedorazil🤪

A kdyby náhodou přijel,tak za vrátky mám připraven klacek😁

Edit: Tak události se dali do chodu, policie začala konat a jdu v pondělí doplnit podání.

Upraveno uživatelem Fruktis
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Tak dneska zbroušené nerovnosti na podlaze balkonu a z čela ...byl to boj...padl jeden brusný talíř na beton...na podlaze to ještě vypadalo v pohodě,ale pak u toho čela mizel před očima...tak jsem tomu dal aspoň nějaký tvar a úhel...

Bruska z Lidlu se činila... Chce to ale větší baterku...na plnou sílu otáček se vydržela točit půl hodiny a pak zdechla..

Dále mě čeká obložit boky balkonu nejspíše polystyrenem, a pak tam udělám rovnou stěrku. No a pak natáhnout polys, nahodit omítku, natřít. Práce jak na kostele...

A co se týče pana, tak už sepisu predzalobni výzvu, podle PČR nemám čekat na výsledek šetření a vymáhání jet nezávisle na nich.

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak dneska srovnán beton...na to že jsem to dělal poprvý tak jsem spokojen...je to v rovině a skloněno jedním směrem a hlavně je to v jednom kuse.

IMG_20240921_184246397.thumb.jpg.bd0a0e2492f117fac33ba61488a834a1.jpg 

Nevím co tu tři dny sasili s betonem...sám jsem si míchal a nosil a za čtyři hodiny bylo hotovo...

PČR mi poslala lejstro že nic nevypátrala...je tam aspoň zaznamenána výpověď debzota, prý jsem po něm chtěl pořád něco navíc a bez platby...přitom já chtěl jen pořádně odvedenou práci...tak si můžou podat spolu pac...výkon práce předvedli stejny.

Aspoň teda pana předali na zivnostak pro neoprávněně podnikání...tam se ale výsledek nedozvím...

No a čeká mě soudní vymáhání. 😱😱

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...