ozzy56 Odesláno 12. prosinec 2023 Odesláno 12. prosinec 2023 (upraveno) asi nikdy nepochopím tyhle hrozné nehody, taky jsem byl mladý, ale asi měl více pudu sebezáchovy https://www.novinky.cz/clanek/krimi-naraz-do-stromu-byl-tak-silny-ze-vyletel-motor-novopeceny-ridic-nezvladl-smyk-40453950 Upraveno 12. prosinec 2023 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
dýzl Odesláno 12. prosinec 2023 Odesláno 12. prosinec 2023 No jo z Třeboně na Suchdol je to relativně široká a rovná cesta, asi valil jak prase !! Citovat
Ferry Odesláno 12. prosinec 2023 Odesláno 12. prosinec 2023 divný, vždyť měl zimní gumy ... njn, tohle byl taky podobnej letec https://www.pozary.cz/clanek/277462-nehoda-ve-vestci-u-prahy-si-vyzadala-jeden-lidsky-zivot-ohlasil-ji-ecall/ (jiz druhej na tom miste) Citovat
sitler Odesláno 12. prosinec 2023 Odesláno 12. prosinec 2023 tvl, u Majdaleny? Tu silnici docela dobre znam, to musel letet jak totalni hovado. Jako, je tam par houpacnu, ale to fakt musis letept jak bezmozek (nebo mit uplne mrtvy tlumice a k tomu letet) Citovat
OK406 Odesláno 12. prosinec 2023 Odesláno 12. prosinec 2023 Přesně tak pěkný rovný přehledný úsek silnice. Jak se uvádí, jednalo se o ,,mladého 18letého" řidiče. Jel s kamarádem. Myslel si, že vše zná. Měl jet pomaleji a předvídat ke stavu klimatíckých podmínek, že bude silnice ,,klouzat" a zřejmě v reakci na smyk a rychlost šlápl na brzdu. Bohužel, ABS není všemocné! Citovat
Fruktis Odesláno 12. prosinec 2023 Odesláno 12. prosinec 2023 tak hlavně že z toho vylezli oba živý narozdíl od toho ve Vestci...no a holt 307 není už nejmladší auto, koroze a šup motor je venku natotata...třeba si dá příště velkého majzla. Citovat
PaKr Odesláno 13. prosinec 2023 Odesláno 13. prosinec 2023 @ozzy56 všichni jsme byli mladí a většina začala v těch 18 samostatně jezdit. Ale nevím. Jediné auto, které jsem dostal byla Felda a to už jsem měl papíry čtyři roky a hodně naježděno i ve služebních autech. Předešlé škodovky i 206 jsem si koupil za svoje, tak třeba jsem těch aut "jenom" vážil a nechtěl to někde rozbít díky nějakému machrování a předvádění. A navíc jsem věděl, že v těch škodovkách bych měl velkou šanci na pobyt v nemocnici ( ne-li hůř) @Fruktis dovolím si částečně nesouhlasit, protože si myslím, že ten motor by letěl i u fuglovky. No můžou být rádi, že nejeli třeba ve felině, to by asi dopadli hůř. Když jsem viděl ty fotky, tak jsem ani nevěřil, že to někdo přežil. A celou dobu, co to píšu si říkám, že věta z Povídek od Šimka a Grossmanna " Děkoval pánu Bohu, že jízdu přežil" je v tomhle případě velmi aktuální Fruktis, ozzy56 a Pepito ohodnotil 3 Citovat
ozzy56 Odesláno 13. prosinec 2023 Autor Odesláno 13. prosinec 2023 @PaKr možná je to i v tom cos napsal--asi jsme si těch aut více vážili (nejen aut), protože jsme nic nedostali zadarmo..., když mladým dneska řekneš, že jsi měl auto přes zimu na špalkách v půjčené garáži, aby co nejdéle vydrželo, tak jsi v jejich očích pomatenec , samozřejmě jsi jezdil tak, aby se tobě a autu nic nestalo, protože na druhé nebylo..., osobně si myslím, že tihle piloti bez pudu sebezáchovy se stejnak zabijí, jestli dneska nebo zítra je vlastně jedno, hlavně aby nevzali s sebou někoho jiného Hafity, Medvěd, Pepito a 2 další ohodnotil 4 1 Citovat
Dave_k Odesláno 20. leden 2024 Odesláno 20. leden 2024 No tuhle 307 taky pěkně rozštípal. Ty svodidla skrz auto. brrr. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. únor 2024 Autor Odesláno 21. únor 2024 (upraveno) je tam krásný rozhled, viditelnost na dálku, a přesto těžká nehoda https://polar.cz/zpravy/moravskoslezsky-kraj/cely-ms-kraj/11000041662/ridicka-peugeotu-nedala-na-bruntalsku-prednost-naraz-otocil-fiat-na-bok Upraveno 21. únor 2024 uživatelem Péťa Upraven odkaz, aby v něm nebyly reklamy Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.