Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

tvl, u Majdaleny? Tu silnici docela dobre znam, to musel letet jak totalni hovado. Jako, je tam par houpacnu, ale to fakt musis letept jak bezmozek (nebo mit uplne mrtvy tlumice a k tomu letet)

Odesláno

Přesně tak pěkný rovný přehledný úsek silnice. Jak se uvádí, jednalo se o ,,mladého 18letého" řidiče. Jel s kamarádem. Myslel si, že vše zná. Měl jet pomaleji a předvídat ke stavu klimatíckých podmínek, že bude silnice ,,klouzat" a zřejmě v reakci na smyk a rychlost šlápl na brzdu. Bohužel, ABS není všemocné!

Odesláno

tak hlavně že z toho vylezli oba živý narozdíl od toho ve Vestci...no a holt 307 není už nejmladší auto, koroze a šup motor je venku natotata...třeba si dá příště velkého majzla.

Odesláno

@ozzy56 všichni jsme byli mladí a většina začala v těch 18 samostatně jezdit. Ale nevím. Jediné auto, které jsem dostal byla Felda a to už jsem měl papíry čtyři roky a hodně naježděno i ve služebních autech. Předešlé škodovky i 206 jsem si koupil za svoje, tak třeba jsem těch aut "jenom" vážil a nechtěl to někde rozbít díky nějakému machrování a předvádění. A navíc jsem věděl, že v těch škodovkách bych měl velkou šanci na pobyt v nemocnici ( ne-li hůř):myslim

@Fruktis dovolím si částečně nesouhlasit, protože si myslím, že ten motor by letěl i u fuglovky.

No můžou být rádi, že nejeli třeba ve felině, to by asi dopadli hůř. Když jsem viděl ty fotky, tak jsem ani nevěřil, že to někdo přežil. 

A celou dobu, co to píšu si říkám, že věta z Povídek od Šimka a Grossmanna  " Děkoval pánu Bohu, že jízdu přežil" je v tomhle případě velmi aktuální :)

Odesláno

@PaKr   možná je to i v tom cos napsal--asi jsme si těch aut více vážili (nejen aut), protože jsme nic nedostali zadarmo..., když mladým dneska řekneš, že jsi měl auto přes zimu na špalkách v půjčené garáži, aby co nejdéle vydrželo, tak jsi v jejich očích pomatenec :),  samozřejmě jsi jezdil tak, aby se tobě a autu nic nestalo, protože na druhé nebylo..., osobně si myslím, že tihle piloti bez pudu sebezáchovy se stejnak zabijí, jestli dneska nebo zítra je vlastně jedno, hlavně aby nevzali s sebou někoho jiného  :myslim

• O 1 měsíc později...
  • O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...