Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

tak asi akzdy ma jine papiry
prvni je original
druhy je propisovaci kopie
treti je propisovaci kopie v anglictine

je asi jedno kdo si necha original - ale na pojistovnu to musi nahlasit oba a oba daji svoji cast papiru
pokud je nehoda mezi vice vozy sepisuji se papiry vzajemne 3 auta - 2x papir

Upraveno uživatelem Havlicek.Lukas
Odesláno (upraveno)

To je docela dobře, že do toho vstoupila i druhá pojišťovna. Protože s obyčejným člověkem si většinou vytřou řiť. Bo vědí, že bude držkvat, vyhrožovat, ale na 90% to k soudu nedá.
Kdežto konkurenční pojišťovna, by se nejspíš tak snadno nenechala.

Upraveno uživatelem dracekvo
Odesláno

Žel s kooperativou veskrze špatné zkušenosti, ale při jiném pojištění!!  Jen tak pro formu manželce u Nezaviněného PÚ zkrátili plnění cca o polovinu, to že má trvalé následky i po reopeaci vůbec neřešili  a dali jen na vědomí něco jako ve smyslu, že nebyla v ohrožení života. Mně letos  zamítli plnění  pojistky kde mj bylo pojištění (které jsem uplatňoval) na DPN. Odůvodnění-prý šlo o pokračování předchozího úrazu, takže jsem zjistil, že jsem asi superman, protože dle jejich sdělení jsem rok pracoval (několik desítek m2 omítek, zámkové dlažby.....)   s utrženým vazem bicepsu na  pravé ruce !

Odesláno

@dýzl  ...měls k těm případům najatého  dobrého advokáta a od něj doporučeného posudkového lékaře / soudního znalce? Pokud ne, chyba.  Já jsem po předposlední a poslední mnou nezaviněné nehodě v obou případech hned angažoval advokáta a dopadlo to diametrálně odlišně. Ano, 3 roky jsem se jezdil do Prahy soudit, ale dostal jsem zpět úplně všechno, včetně kalkulovaných ušlých příjmů.

Odesláno (upraveno)

@dýzl pojišťovnám se to vyplácí. Protože se s nima soudí naprosté minimum lidí. Takže v tabulce v excelu to to stále výhodnější lidi okrádat a případný vyjímečný soud prohrát.
A když pojišťovna zřejmě postupuje v rozporu se zákonem a podáte podnět na dozorový orgán (ČNB), tak ten si s tím akorát vytře zadek. Vlastní zkušenost. Ono se stačí podívat co za existence se v ČNB uhnízdilo.
Třeba já svůj případ vyřešil tak (možná už jsem to tu psal, nejsem si jistý), že jsem pojišťovnu poslal doháje i s její amortizací dílů a nesmyslnejma cenama za práci (škodu vyčíslili na 25 tis). Dal auto do autorizovanýho servisu v Praze, vzal si náhradní vozidlo a pak jí poslal fakturu na 100 tis + ještě i podle tabulkových náhrad připočetl náklady na cesty. 😄

• O 5 týdnů později...
Odesláno (upraveno)

@PítrR Dostali jsme 70 tis Kč a za 65 tis jsme koupili 308 sw 1,6HDi . 307 sw odjela na podvalu snad opravu k vítězi elektronické dražby do Karviné . Syn už zase jezdí a je na výsost spokojený. Sice měl týden problém sednout za volant, ale nakonec začal jezdit s naší 5008. K 308 má dvě sady Alu kol. Tak snad si už tu smůlu vybral. Ale těch nervů při vyřizování bylo dost. Děkuji za podporu a rady. 

Upraveno uživatelem Kleofáš
Odesláno (upraveno)

No a kameru si koupil? Věc za 1000 Kč dokáže kolikrát zachránit mnohonásobně více. Hlavně při porojíždění zatáčkou, kde si to někdo střihne protisměrem. Nebo když, někdo do vás nacouvá zcela bez důvodu. (osobní zkušenost)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...