Weri 605 Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 (upraveno) Tak první moje otázka: Může červené auto takto zastavit..? (Účel vyložení naložení osob, nákladu). Jedná se o jednosměrky ve směru modrých šipek. Tyrkysové obdelníky značí 2 zaparkovaná auta. Aut stojí kolem vícero, ale nejsou podstatná.. Duhá moje otázka: Jak si vysvětlujete pojem - neprodlené nastoupení vystoupení osob, naložení složení nákladu..? zajmá mě názor lidu, klidně konkrétní příklady.. díky předem.. Upraveno 29. říjen 2025 uživatelem Weri 605 Citovat
oddie Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 Za mě v pohodě, jet tam kolem, ani mi to nepřijde divné a prostě to objedu... Citovat
Medvěd Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 (upraveno) Sám jsem na místě červeného X krát stál a tohle je ještě celkem v poho Když musíš, tak musíš a jako řidítko zásobovacího povozu pácháš i větší zvěrstva s tím, že to buď projde (90%) nebo bude spor a možná i pokuta - jedná se o blokaci v řádu max. jednotek minut a i ze strany MP a POLICIE to bývalo tolerováno, pokud přestupek nebyl vyloženě prasárnou (blokace přechodu) nebo se přestupce nechoval jako arogantní blb. Jsem rád, že dnes (v době sloupkové) už se živím jinak, páč bych možná radši skončil než se dohadovat s dementy a ještě být třeba focen či točen na video a následně vláčen po sítích Upraveno 29. říjen 2025 uživatelem Medvěd Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. říjen 2025 Autor Odesláno 29. říjen 2025 (upraveno) Tak pruh 3 m široký tam zůstal, takže takhle zastavit muže. A odpověď na otázku číslo 2, prostě neprodlený nastoupení vystoupení, vlezou do auta, nebo vylezou pasažeři a odjezd, to samé s nákladem, vyhodím či naložím, odložím na chodník a odjíždím. Žádný čekání na pasažery nebo než to odstěhuji do 4 patra. Upraveno 29. říjen 2025 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 Na to vystoupení a nastoupení to mohl dát do té 10metrové díry před přechodem (teda jestli tam nestála "nepodstatná" auta). Časy, jak píše @Radek Hurvajz Citovat
Weri 605 Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 Takže řekněme, že první volné parkovací místo je vzdálené cca 300 - 400m od paneláku, kde bydlíš ve 4. patře.. přivezl sis domů novou televizi a mikrovlku.. co si budem obě věci jsou poměrně těžký a blbě se nesou. Zastavíš si teda před barákem, vyložíš to na chodník a odjedeš si zaparkovat.., ale mezi tím ti do cesty vjedou popeláři, takže po patnácti až dvaceti minutách budeš rád, že najdeš aspoň prázdný krabice.. ? Nebo přivezeš si domu babču s berlema, která potřebuje podporu při chůzi zejména do schodů a víš, že na nohou vydrží tak 2 minuty a pak upadne. Vyložíš jí na chodník a odojedeš si zaparkovat, ale mezi tím ti do cesty vjedou popeláři, takže babču najdeš po patnácti až dvaceti minutách ohlodanou pouličníma kočkama.. ? Citovat
ozzy56 Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 já bych to objel, bo místa je dost..., televizi bez dohledu nechá jen blázen..., babce bych vytáhl skládací stoličku a šel zaparkovat..., pokud tam stojí popeláři a jde objet po chodníku, tak jedu--po trávě ale nejezdím, nemám rád zas*ané auto od hlíny Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. říjen 2025 Autor Odesláno 29. říjen 2025 před 18 minutami, Weri 605 napsal: Takže řekněme, že první volné parkovací místo je vzdálené cca 300 - 400m od paneláku, kde bydlíš ve 4. patře.. přivezl sis domů novou televizi a mikrovlku.. co si budem obě věci jsou poměrně těžký a blbě se nesou. Zastavíš si teda před barákem, vyložíš to na chodník a odjedeš si zaparkovat.., ale mezi tím ti do cesty vjedou popeláři, takže po patnácti až dvaceti minutách budeš rád, že najdeš aspoň prázdný krabice.. ? Nebo přivezeš si domu babču s berlema, která potřebuje podporu při chůzi zejména do schodů a víš, že na nohou vydrží tak 2 minuty a pak upadne. Vyložíš jí na chodník a odojedeš si zaparkovat, ale mezi tím ti do cesty vjedou popeláři, takže babču najdeš po patnácti až dvaceti minutách ohlodanou pouličníma kočkama.. ? No prostě jsem tam je nenapsal že potřebuješ ještě závozníka který u toho počká nebo babče pomůže, pokud tam není zákaz stání tak si to klidně můžeš odnést, včetně té babči. Nic neporušuješ, A jak je to namalované tak ať nikoho neblokuješ. Ale ptala jsi se na zastavení, tak jsem podle toho odpovídal Citovat
Weri 605 Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 (upraveno) Takže pokud zastavím v tý druhý řadě jako červený auto, můžu si teda dojít do kanceláře (cca 50m) pro dalšího žáka, kterej mi nebere mobil, (páč už ho má správně před jízdou vypnutej)..? Je to teda stále zastavení a nikoli už stání..? Upraveno 29. říjen 2025 uživatelem Weri 605 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. říjen 2025 Autor Odesláno 29. říjen 2025 (upraveno) Podle mě by to bylo už stání. Takže, nemůžeš si doběhnout 50 m Navíc jsou tam vyznačeny modré zóny, takže bys ani s tou babčou neměla jít do patra, jak jsem psal. Tady podle mě fakt můžeš jenom zastavit, stát ne. Nechceš nám říct že to pomalovaný autoškolský auto nějaký policajt pojebal za to že tam takhle stojí? Upraveno 29. říjen 2025 uživatelem Radek Hurvajz Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
oddie Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 Jé, tam jsem tě včera viděl zastavit Radek Hurvajz a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 Jo von je před tím přechodem vobrubník... - odstranit obrubníky a postavit to tam Radek Hurvajz a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. říjen 2025 Autor Odesláno 29. říjen 2025 No a taky už tam jedna popelnice stojí pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 "Zastavuju" tam takhle (a nejen já ) už víc jak 13 let... a najednou.. - jak píše Hurvajz v poslední větě .. Jako je mi to u prdky, stejně tam to auto budem dál takhle všichni dávat, páč tady prostě ty místa nejsou... (promiň oddie, budeš muset hnout volantem a objet.. ). Nejčastějš to tam dáváme, páč si střídáme auta (ty dvě u chodníku sou naše atm), ale deš si nahoru pro klíče.., ty prostě v kapse nemáme.. Nás asi nejvíc krká, kolik fízlů už kolem toho za ty léta prošlo a najednou to vadí.. jak ten vymáchanej pytlík čaje Khónovi.. Mmch toho fízla sem proklela ., ňákej novej metař.., zčernaj mu koule.. Radek Hurvajz a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
oddie Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 Já tam občas chodím akorát pěšky, zrovna včera jsme tam tudy šli, tak říkám, tady jezdí Verča s autoškolou a vono pic, akorát přijela akorát jak tam máte šrumec a stál tam v druhý řadě už někdo, tak jsem ani nemával a nerozptyloval, tak ani nevíš Citovat
Weri 605 Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 No to fakt nevím.. občas je to střídání obě auta ven obě dovnitř a do toho všude lidi a zejména lezou za covající auta.. Citovat
Pe.Tr Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 dej varovky hod za auto trojuhelnik a p.s. kdyz vezu babky , zenklova ul a pak za Ladvim panelaky . Normal na chodnik az ke vchodu a klidku babku az domu a no stres. V Ostrave uplne bez ostychu , v Praze byvam pravda vlastnetrosku nervoznejsi pavelu96, ozzy56 a Weri 605 ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 (upraveno) Víš mě spíš sejrá, že kolikrát auta "zastaví" tak, že se fakt nedá projet.. Denně v tý Praze vidím takovejch kixů nebezpečnejch a tahle buzna mě jebala za tohle... Jednal se mnou jak s největším kriminálním živlem (jako bych si měla sednout na prdku z někoho kdo má uniformu), byl i vošklivej.., takže na fritování fakt nic moc (sem slabá na žaludek) jako asi tomu ani moc nepomohlo, že sem mu poměrné důrazně řekla (páč mě teda furt skákal do řeči - to jako úplně nesnáším - chlapi rada nad zlato - neskákejte ženský do řeči - nikdy!!!, probudíte tím v ní jedenáctihlavou saň, co šlehá plameny a sežere vás) "panebože sklapněte už na chvíli"... Potřebovala sem (v rámci zkoušek) přeparkovat ty auta.. a šla za mnou i ta žákyně.. jestli sem tam byla 3 minuty.., bylo to moc.. Vstávala sem v 6 .. nenáviděla celej svět a on do něj přišel .. a nenechal mě mluvit.. idiot... tak to pak schytal.., pokutu sem věděla, že už stejně nafotil a odeslal.., takže když pak odcházel, tak sem za ním "křičela" - je to dobrý, můžete na sebe bejt hrdej, budete mít na dárky, zatleskejte si pane blbečku.. Já se omlouvám, ale fakt mě naSštval... Mmch to s tím ️ děláme, když "uklízej" ulice... trapáci to pokropěj vodou a vyděláno... Upraveno 29. říjen 2025 uživatelem Weri 605 pavelu96, OK406, Pepito a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Hafity Odesláno 29. říjen 2025 Odesláno 29. říjen 2025 před 6 hodinami, Weri 605 napsal: neprodlené nastoupení vystoupení osob Vypíchnul bych to "neprodlené".... Citovat
ozzy56 Odesláno 30. říjen 2025 Odesláno 30. říjen 2025 před 10 hodinami, Weri 605 napsal: byl i vošklivej. mám to stejně s holkama od městské policie--když je škaredá má po prdeli, hezké se přiznám ke všemu šak je to celodenní styk s občanama, tak proč tam verbujou škaredé tlusté čůzy ?? Pepito a Weri 605 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.