Maxxis019 Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 Zdravím, přítelkyni včera ťuknul nekdo na parkovišti a prasknul jí přední nárazník a nejspíš nadobka na ostřikovače. Tak prosím o typy, rady jak opravit nárazník viz foto. a kdyby někdo měl na prodej tu nádrž na ostriky .diky všem za rady a nabídky Citovat
Péťa Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 Mě to přijde docela dost prasklý. Nedá se sehnat na vrakovišti jiný nárazník? Ještě ho můžeš sundat a ukázat někomu u vás, kdo svařuje plasty. Řekl bych, že skoro v každém městě někdo takový je. V Kutné Hoře např. tenhle..., ale určitě najdeš někoho na doporučení známých. Citovat
pavelu96 Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 No spíš než že jí "někdo ťuknul" to vypadá, že normálně najela do obrubníku (ale to si vyříkejte doma ) Nejjednodušší bude zajet do servisu a nechat to opravit Nebo seženeš nový nárazník, nádobku na ostřikovače (možná motorek na ostřikovače) a přehodíš si to sám. Nevím jaké máš možnosti a jakého známého mechanika, tak je těžké tady teoretizovat... Péťa ohodnotil 1 Citovat
Maxxis019 Odesláno 20. listopad 2022 Autor Odesláno 20. listopad 2022 ahoj?děkuji ale mechanika nemám. myslel jsem že to dám sám... a ten nárazník by nešel nějakým způsobem zalaminátovat? Citovat
Dave_k Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 Plasty se svařují jak už bylo psáno. Zavaření přijde tak na 500,- +lak, ale nárazník musí dolů. Kousek od KH bylo vrakoviště (myslím Nové Dvory) tam by jsi možná pochodil. Maxxis019 ohodnotil 1 Citovat
Ferry Odesláno 20. listopad 2022 Odesláno 20. listopad 2022 Tohle nema cenu nechavat svarovat, na 206 je dilu vsude mraky, tohle je dokonce obyc verze narazniku a ne XS, tak ten urcite sezenes s trochou stesti i v barve. Rozhodne to bude levnejsi nez opravovat tenhle, navic po svareni by se to stejne muselo lakovat, nejde to svarit tak, aby to nebylo videt a nemuselo se to dal opracovat. Jinak teda tohle urcite neni tukanec od nekoho ciziho, to by jako prvni schytala ta cerna lista, svetlo, blatnik... a ne tahle cast, co je utopena o dost centimetru dozadu. Tohle je *neumím psát slušně* do obrubniku nebo nejakyho kamene, jako vysita, jak uz psal Pavelu pavelu96, Maxxis019 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Maxxis019 Odesláno 20. listopad 2022 Autor Odesláno 20. listopad 2022 před 2 hodinami, Dave_k napsal: Plasty se svařují jak už bylo psáno. Zavaření přijde tak na 500,- +lak, ale nárazník musí dolů. Kousek od KH bylo vrakoviště (myslím Nové Dvory) tam by jsi možná pochodil. děkuji moooc...zítra budu řešit dík... Citovat
dracekvo Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 (upraveno) A chceš to mít hezký, nebo to chceš mít jen opravený? Já bych pod to dal plech a snejtoval to. Možná to ještě malinko zatmelit pružným karosářským tmelem, odmastit a stříknout barvou ve spreji. To vše bez sundání nárazníku. Však je to plast a ten nerezne. Oprava za pár stovek. Pokud bych to chtěl hezký, tak bych koupil celej nárazník. Co jsem koukal, tak za 800,- ho prodává někdo v budějkách se stejnou barvou. Svařování, lakování bude stát daleko víc peněz, protože je s tím prostě práce. Upraveno 22. listopad 2022 uživatelem dracekvo Citovat
PaKr Odesláno 22. listopad 2022 Odesláno 22. listopad 2022 @dracekvo nýtovat raději ne, už jsem viděl jak to krásně hnije ( hlavně, když někdo dá obyčejný neošetřený plech. Na červené 307 jsem podobně prasklý nárazník nahříval horkovzduškou a "tavil" trafopajkou. Z venku potom tmel, barvu a lak ve spreji. K autu sice byl druhý nárazník, ale chtěl jsem to prostě zkusit. Na 206 je asi nejblbější místo ten šroub se čtvercovou hlavou u blatníku. Citovat
dracekvo Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 No, sehnat kousek nerezového plechu a nerezové nýty snad není problém Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. listopad 2022 Odesláno 23. listopad 2022 Buď na vrakáči za pár korun jinej, to fakt nemá cenu opravovat jako u 406 coupe, kde ty díly prostě nejsou. Nebo vrtačka, drc pásky a nazdar Takhle to dělám manželce, když to někde rejpne. Dodává to tomu autu charakter inoxing a RichVa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.