Weri 605 Odesláno 24. říjen 2022 Autor Odesláno 24. říjen 2022 (upraveno) Už asi 5 let... Jinak Kemoňovi to klidně vlastnoručně předám... - rovnou na hlavu... Upraveno 24. říjen 2022 uživatelem Weri 605 Citovat
Guest Scratch Odesláno 24. říjen 2022 Odesláno 24. říjen 2022 (upraveno) V 18. 10. 2022 at 14:08, Weri 605 napsal: Přátelé.. čekala jsem "les rukou" na rezervace pokojů.. V případě, že se nás nesejde dostatečné množství, nevyplatí se ani jedné straně (organizátorům a penzionu) tento sraz podniknout.. A jen ještě detail.. pokud i tak budou volné pokoje na budově C, dojde z energetických důvodů k přesunům.. (cena zůstane stejná). my neprijedeme, to jen pro prvni i info, to druhy je, ze mam 40. narozky, to treti je, zamyslet se nad tim a dat si sebereflexi, zda vse je cajk, podle opakovaneho nezajmu a skoro az sraz pro par kamosu, co se nazerou, to bylo vzdy malo....), bych rekl, ze to uplne cajk neni, byt si asi myslite, ze super..... tak dle meho neni...... neni to v pohode ani na foru... viz guma co ma misto mozku nastavena pravidla......no cislo 96, co jsem mel na dresu za doby Roberta Langa.... no jeje... uz ho nemam.... no uz sem moc nelezu, protoze me tu uz nic nelaka.... se starsim osazenstvem si spojku najdeme..... vzdy Upraveno 25. říjen 2022 uživatelem Scratch Citovat
KoudaK Odesláno 24. říjen 2022 Odesláno 24. říjen 2022 Weri ty kecko... 29.5.19 Strážnice a tam jsme se tak nějak domluvili... Weri 605 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 24. říjen 2022 Odesláno 24. říjen 2022 @Scratch neber si mě laskavě do huby, nechci být součástí tvých výlevů... Pokud máš se mnou a mou prací pro P C nějaký problém, tak se obrať na vedení. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Weri 605 Odesláno 25. říjen 2022 Autor Odesláno 25. říjen 2022 @Scratch takže s tím bowlingem mi nepomůzeš...? Citovat
radim.1008 Odesláno 25. říjen 2022 Odesláno 25. říjen 2022 @Scratch myslím si, že je to sraz pro všechny, co chtějí přijet a ne pro pár vyvolených. Ten nezájem podle mě čiší ze situace ve společnosti. Jestli máš pocit, že je něco špatně tady na fóru, tak to pojmenuj. Za mě nic takového nevidím a to tu jsem denně. A jestli myslíš práci jednoho moderátora, tak ten jen požaduje dodržování pravidel, které jsme snad všichni četli... KoudaK, Radek Hurvajz, OK406 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Guest Scratch Odesláno 25. říjen 2022 Odesláno 25. říjen 2022 před 9 hodinami, pavelu96 napsal: @Scratch neber si mě laskavě do huby, nechci být součástí tvých výlevů... Pokud máš se mnou a mou prací pro P C nějaký problém, tak se obrať na vedení. je dobre, ze jsi se v tom poznal před 3 hodinami, Weri 605 napsal: @Scratch takže s tím bowlingem mi nepomůzeš...? bohuzel, vyslo to takto spatne, s takovym terminem srazu jsem nepocital před 58 minutami, radim.1008 napsal: @Scratch myslím si, že je to sraz pro všechny, co chtějí přijet a ne pro pár vyvolených. Ten nezájem podle mě čiší ze situace ve společnosti. Jestli máš pocit, že je něco špatně tady na fóru, tak to pojmenuj. Za mě nic takového nevidím a to tu jsem denně. A jestli myslíš práci jednoho moderátora, tak ten jen požaduje dodržování pravidel, které jsme snad všichni četli... no a tech co chteji prijet opravdu moc neni, a ted ta otazka, proc vlastne? Musi byt neco spatne. Taky se tu na foru nic nedeje, krom Medvedova prispevku, ktery zvednul troskuk vlnu aktivity .Ono jde i o to, se nad tou moderaci zamyslet a ne jet ve stylu muz s kozenou brasnou........ , ale to uz tu bylo receno mnohokrat , lepsi to neresit, lepsi to stejne nebude Citovat
Pepito Odesláno 25. říjen 2022 Odesláno 25. říjen 2022 před 3 hodinami, Weri 605 napsal: @Scratch takže s tím bowlingem mi nepomůzeš...? Weri, já Ti s tím bowlingem pomůžu (když mě necháte vyhrát ). ChouLu, Kamoska a Weri 605 ohodnotil 3 Citovat
Weri 605 Odesláno 25. říjen 2022 Autor Odesláno 25. říjen 2022 Děkuju Pepito... (škodnej nebudeš.., ale ten displej ani jako vedoucí asi neošálím... ) Pepito ohodnotil 1 Citovat
Pepito Odesláno 25. říjen 2022 Odesláno 25. říjen 2022 Není zač Weri. Když můžu, pomůžu. A stejně vás všechny porazím. Už trénuji doma ve sklepě s plastovými kuželkami. Weri 605 a Kamoska ohodnotil 2 Citovat
KoudaK Odesláno 28. říjen 2022 Odesláno 28. říjen 2022 @radim.1008 pěkně si to napsal. @Pepito plastový kuželky máš na mysli ty 1,5 L nebo 2,0 L? @Scratch nevím jestli sleduješ situaci co se tu děje ale spoustu lidí se bojí doplatku za šalinu a plyn a taky cena PH nesvědčí tomu aby člověk jel přes půl republiky. Pro někoho vypláznout před vánocama 7 táců za víkend nemusí být jen tak... Medvěd, Radek Hurvajz, Weri 605 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Medvěd Odesláno 28. říjen 2022 Odesláno 28. říjen 2022 V 25. 10. 2022 at 11:29, Scratch napsal: ......Taky se tu na foru nic nedeje, krom Medvedova prispevku, ktery zvednul troskuk vlnu aktivity . ??? ? O čom že píšeš? Čím jsem zvedl pozornost? O ničom nemám tuchy Citovat
radim.1008 Odesláno 31. říjen 2022 Odesláno 31. říjen 2022 V 8. 10. 2022 at 19:44, radim.1008 napsal: Poprosím třílůžák v 1.patře c11. Nebo jaký bude vhodný pro rodinu s dítětem? Oznamuji, že pokud se sraz uskuteční, tak bohužel dorazím sám. A tudíž bych v tom případě prosil jednu volnou postel. Citovat
Weri 605 Odesláno 31. říjen 2022 Autor Odesláno 31. říjen 2022 On to má nařízený od hasičů... že prej bez manželky umí líp a dýl pařit... Zcela upřímně - tenhle týden zavolám do penzionu a uvidíme, jak se jim to bude líbit.. pokud to nebude vadit jim, tak se potkáme... mě by to bylo líto kvůli těm, co ("mě maj rádi" ) chtěj přijet.. Postele pořešíme až jako poslední, ale Radime u mě a u Pepita je volno.. jen nevím, kdo z nás chrápe víc a kdo se s kým víc nevyspí... Radek Hurvajz, Pepito a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
Kamoska Odesláno 31. říjen 2022 Odesláno 31. říjen 2022 Ahojky prosím o rezervaci pokoje C 2 - přízemí - 4-lůžkový pokoj pro Kamoska, Swobr, Blafra - 2 kusy, děkuji Kamoska a spol. Pepito, Weri 605 a radim.1008 ohodnotil 3 Citovat
radim.1008 Odesláno 1. listopad 2022 Odesláno 1. listopad 2022 před 10 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Jak jako? Co jsi Zůze udělal? Tak jako. Rodinná rada rozhodla, že se stihne víc akcí v daný víkend. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 1. listopad 2022 Odesláno 1. listopad 2022 Víc reálně mi přijde opakování loňského "covid vánočáku" ve Zdibech, ale naděje umírá poslední Citovat
Veverka Odesláno 3. listopad 2022 Odesláno 3. listopad 2022 Jestli něco bude, tak Veverkovic 3x Radek Hurvajz, Pepito, Klemoň a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.