Medvěd Odesláno 8. říjen 2022 Autor Odesláno 8. říjen 2022 (upraveno) Sitler - ..... Zadní okno není vůbec potřeba ... - tak přesně tohle si nemyslím. Vždycky bylo, je a bude dobré vědět co se děje za autem a byť mám najeto mnoho set tisíců km za volanty různých dodávek (možná právě proto), jakmile mám v autě zadní okno, tak ho využívám. Nesnesu ani věci položené na krytu zavazadelníku a když vidím jak jsou mnozí schopní narvat auto až po střechu krámama a vyrazit na tisíce km dlouho cestu k moři nebo do hor, jen nevěřícně kroutim hlavou. To by teda u mě neprošlo - mě vadilo už jen když jsem ve 306ce musel cestou na Slovač položit věnec vedle Pavla na sedačku Upraveno 8. říjen 2022 uživatelem Medvěd Péťa ohodnotil 1
Vena garážmistr Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Hele pokud to bude dělat oficiální reklamka ten polep tak si dají sakra pozor aby to udělali " nelegálně" tudíž z levného materálu který na to nesmí být použitý. Na zadní okno jsou schválený ty perforovaný folie jak píšou kluci výše. A tou folií je ven krásně vidět já jsem vozil na svým autě reklamu tehdy na Bernarda pivovar protože jsem neměl prachy na tmavý folie a chtěl jsem aby nebylo vidět do kufru a pak když jsem to zatmavil foliema tak jsem nepoznal rozdíl. Důležitý je si jen pohlídat aby se strhla tmavá folie která tam teď patrně je. Další věc je že auto bude nejspíš registrovaný jako N1 a tam neplatí stejný předpis jako u O1.
Havlicek.Lukas Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 mame jedno auto ve flotile s reklamou na zadnim okne - ano neni pres to videt - ale v noci za deste jelikoz ta reklama je uz 5 let stara a ty "dirky" jsou zadelane nejakym svinstvem@Medvěd jestli mas moznost dej si cestu prazskou MHD ale vyber si autobus s reklamou pres okna - sedni dovnitr a zjistis jak to "funguje" Fruktis a Rikic339 ohodnotil 2
sitler Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 @Medvěd ano, pokud pres nej je videt, je to bonus. Ale realne - umim jezdit bez nej a nechybi mi. Mozna diky tomu, ze jsem stravil X desitek tisic km v aute, kteremu chybelo vnitrni zrcatko. Realne osobne ani pohledem skrz zadni okno neumim zacouvat, resim zasadne pres zrcatka. A pravidelne jezdim tak, ze skrz zadni okno mam zadnej nebo omezenej vyhled - at uz je v kufri ted neslozenej kocar, nebo vysunuta operka hlavy na prostredni sedacce, nebo tam nekdo sedi... Proste nehpruhledne zadni okno je neco, co me nemuze jakkoliv vykolejit. A na silnici, pokud nekoho za sebou nevidim v bocnich, tak je sakra blizko a ma sakra problem s rozestupem. Ten mrtvej uhel za osobakem je hodne malej. Rikic339, P607Olda a Pepito ohodnotil 3
Medvěd Odesláno 8. říjen 2022 Autor Odesláno 8. říjen 2022 Sitler - nepřesvědčíš mě, mé zkušenosti jednoznačně říkají, že okno (i to zadní) je dobré používat P. S. Couvám taky na zrcátka, ale současně i hlídám zadním oknem. Holt léta praxe a odříkání
Milan+ Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Tak mizerně myjete auta,protože u nás je to cca 4-5 let též a v poho,to auto dává denně 500-600km krom víkendu,ty jsou někdy. MotoMoto ohodnotil 1
Péťa Odesláno 8. říjen 2022 Odesláno 8. říjen 2022 Po dohodě s autorem zamykám. Vše už bylo napsáno a i mnohem víc pavelu96 ohodnotil 1
Recommended Posts