PaKr Odesláno 26. srpen 2022 Autor Odesláno 26. srpen 2022 Tak pochopitelně využívám klubové výhody a kupuji podle orig. čísel. Tak jsem zjistil, že desky jsou stejné jako na můj nafťák, ale kotouče jsou jiné ( ale se stejným průměrem) Citovat
Ferry Odesláno 29. srpen 2022 Odesláno 29. srpen 2022 to je podobny jako u 406 a 806, na 406 pasujou desticky urceny pro 806 a lisi se jen ve velikosti toho treciho segmentu, u 806 je do sirky vetsi asi o 3 mm, jinak tvar a rozmer podkladovyho "plechu" je stejnej, diky tomu ale pri jejich pouziti na 406tce nevznika na kotouci hranka OK406 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 19. září 2022 Autor Odesláno 19. září 2022 Auto si ze mě asi dělá srandu svítila jenom levá brzdovka, tak se dívám a pro pravé a horní byla spálená pojistka, po výměně hned další. Po hodině hledání a měření jsem nepřišel vůbec na nic, všechno jsem složil zpátky a svítí všechno jak má. Myslím si, že to bude v průchodce do "pátých" dveří, ale uvidíme. Citovat
Ferry Odesláno 19. září 2022 Odesláno 19. září 2022 to nejspis bude, jinde, nez tam a ve svetle, se to slusnout nemuze. Citovat
PaKr Odesláno 4. říjen 2022 Autor Odesláno 4. říjen 2022 Asi si v minulosti něco zažilo, promáčknout podlahu v tomto místě to chce talent.... No nic, dal jsem černé Body ( bylo po ruce), pokračoval jsem u těch šroubů ( ty tři, co trčí z podlahy) a trochu srovnal tu přední promáčklinu na prahu. Citovat
dýzl Odesláno 4. říjen 2022 Odesláno 4. říjen 2022 Odvádíš pěkný kus práce!! ale prosím, dnes již je pozdě, ale výhledově, do budoucna nejen pro tebe ale i další , nedávejte do auta nic na sanitární silikon!! Pokud již silikon na maximálně univerzální, ale nejlépe to co je určeno na auta. Sanitární silikon je fungicidní -kyselý skrze plísně, způsobuje korozi , pokud povrch "železa" nemá dobrou protikorozní ochranu!! OK406 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 5. říjen 2022 Autor Odesláno 5. říjen 2022 Co je pravděpodobnější? Odešel samotný zámek v kufru nebo kabeláž? Volal švagr, že starší dcerka třískla s kufrem ( neodhadla sílu a přehnala to) a od té doby se nedostanou do kufru. Tak jsem ještě večer po šichtě předvedl trochu akrobacie a otevřel kufr zevnitř ( a čeká mě to určitě ještě jednou) Zámek jsem zacvakl, zkusil a nic. Spínač v klice funguje, piny v konektoru ke spínači jsou nové, kostra ke spínači jde. Ale zámek prostě neotevírá. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. říjen 2022 Odesláno 6. říjen 2022 No, nejsnazší bude vzít měřák a změřit, jestli do toho jde šťáva. Jako vzhledem k ráně bych tipl zámek. Ale ze zkušenosti vím, že manželce se po ráně vždy vysypal mikrospínač. Citovat
PaKr Odesláno 6. říjen 2022 Autor Odesláno 6. říjen 2022 Mikrospínač funguje, ten jsem změřil, ale nenašel jsem žádný konektor u zámku, takže nevím jestli tam jde plus ( a skoro o půlnoci se to hledá blbě) . Ale taky si myslím, že to bude zámek. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 6. říjen 2022 Odesláno 6. říjen 2022 Nevím, jak hatch, ale pochybuji, že to bude jiný. Tak na SW když odkrytuju plasty na pátých dveřích, tak tam je normálně přivedenej konektor k zámku. Citovat
PaKr Odesláno 11. říjen 2022 Autor Odesláno 11. říjen 2022 Opět jsem se k tomu dostal za tmy, ale zámek jsem vyndal celý ven ( konečně) našel konektor a při "zavřeném" stavu bylo na jednom drátu 9,55V, prostřední je kostra a na třetím jsem nezměřil nic.... Citovat
PaKr Odesláno 18. říjen 2022 Autor Odesláno 18. říjen 2022 Ještě nevyhřívá levé zrcátko... Sehnal jsem dneska jiné, ale napadlo mě, že při výměně stahovačky jsem dal i jinou jednotku, tak jestli to nemůže být vypnuté přes diag. Nebo je chyba někde v drátech. Pochopitelně, předešlý majitel říká, že to fungovalo ( a u spolujezdce to funguje), tak proto mě napadla ta jednotka. Ale to je jen laická úvaha, chtělo by to názor odborníků. @ChouLu, @jarokare dopředu dík Citovat
radim.1008 Odesláno 18. říjen 2022 Odesláno 18. říjen 2022 Viděl bych to na přelámaný kabel v průchodce dveří, když u spolujezdce hřeje. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 18. říjen 2022 Odesláno 18. říjen 2022 Zapni výhřev a změř, jestli tam něco leze. Asi nejsnazší řešení. Případně změřit odpor zrcátka a pak kabely. Citovat
inoxing Odesláno 22. říjen 2022 Odesláno 22. říjen 2022 (upraveno) Teď nevim z hlavy, jestli jde neco kodovat u jednotky dveri u 307, ale co si pamatuju, tak i nenakodovana vybava kolikrat bezi i bez konfigurace (napr. dodelani zadnich oken v elektrice bezelo i bez konfigurace v bsi). Spis bych se podival na draty, vetsinou to uhnije v konektoru nebo v kloubu zrcatka. A pokud se nepletu, tak 307 bez vyhrivanych zrcatek snad ani nebyla, stejne jako bez prednich elektrickych oken. Upraveno 22. říjen 2022 uživatelem inoxing Citovat
PaKr Odesláno 31. říjen 2022 Autor Odesláno 31. říjen 2022 Tak zámek kufru vyřešen výměnou za jiný, tak ještě to zrcátko. @inoxing asi neměli všechny výhřev, viděl jsem na vrakovišti i s manuálním ovládáním Další z řady drobných bolestí je zadní opěradlo v rozpadu... Ale nevím, jestli můžu vzít z pětidveřové? Citovat
PaKr Odesláno 17. listopad 2022 Autor Odesláno 17. listopad 2022 Včera přišel pozdrav z Číny. Sice původně měla být do mojí 307, ale tam jsem si dal jinou a tušil jsem, že i ta objednaná bude mít využití. Citovat
PaKr Odesláno 22. prosinec 2022 Autor Odesláno 22. prosinec 2022 Dneska ( nebo spíš včera) bylo nepříjemné překvapení. Za jízdy se zamklo řízení Naštěstí se nic nestalo, auto odvezla odtahovka. Když jsem měnil sloupek řízení, tak jsem spínačku přišrouboval obyčejným šroubkem, takže dneska jsem přijel, sundal spínačku a vyndal ten zamykací element ( a zahodil hodně daleko). Citovat
PaKr Odesláno 30. prosinec 2022 Autor Odesláno 30. prosinec 2022 Včera telefon, že auto nestartuje, na otočení klíčku se ozvalo jenom cvaknutí. Baterka je dobrá a na roztažení chytlo . Dneska už nešlo ani roztáhnout a nejde nic přes COM ( světla, blinkry, stěrače), akorát zadní stěrač jede furt. A vůbec se nehýbe rafika palivoměru ( benzín tam je) Citovat
PaKr Odesláno 30. prosinec 2022 Autor Odesláno 30. prosinec 2022 Přehodil jsem bsm z 206 a stejný stav vyndal jsem BSI, podívám se dovnitř jestli není vevnitř zoxidované. Jinak nejde ani rádio. A při zapnutí zapalování se rozsvítí obrysové a v pozici pro start svítí potkávací Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.