Milan+ Odesláno 25. únor 2024 Autor Odesláno 25. únor 2024 A opět,jen naštěstí šlápoty. ozzy56 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
RichVa Odesláno 26. únor 2024 Odesláno 26. únor 2024 @Milan+ od té doby, co vozím na krytu chladiče v motorovém prostoru https://www.deramax.cz/deramax-auto-ultrazvukovy-odpuzovac-plasic-kun-a-hlodavcu-do-auta?gad_source=1&gclid=CjwKCAiAivGuBhBEEiwAWiFmYYd9k-h6DR-KrzA1L04sI2wiTowdXbVX1eSny9JImuK8llf6lTyvYhoCG-sQAvD_BwE ani stopa. Mám to posazené na nekluzné podložce pro mobily. Citovat
Milan+ Odesláno 3. březen 2024 Autor Odesláno 3. březen 2024 V 26. 2. 2024 at 21:38, Péťa napsal: @Milan+ Máš tam nějaký plašič? Ještě jsem se k tomu nedokopal,Cx3 tam jsem ho dal,když se zakousla do deky na kapotě a je klid. Do jedničky zatím nevlezla,asi nemá kudy,jak je tam málo místa. Tak ho musím objednat a zadělat. Péťa ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 6. květen 2024 Autor Odesláno 6. květen 2024 Tak zadělaná jedna díra v deklu pod motorem,ještě koupit ten plašič a snad bude pokoj. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 17. květen 2024 Autor Odesláno 17. květen 2024 (upraveno) Tak dnes druhá garanční ve Zdibech a opět musím poděkovat @Ta jak bydlí s Pe.Trem Objednání, perfektní přístup i jejich kolegů a opět super price. Trošku jsem si mohl vyzkoušet Tucson po face. Dal jsem sólo pár km. Pár změn tam je,něco k lepšímu,něco opak.Vždycky se mi líbila na sedadlech alcantara,ale po téhle zkušenosti jsem rád ,že máme kůži. Upraveno 17. květen 2024 uživatelem Milan+ Pe.Tr, ozzy56 a Péťa ohodnotil 3 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 ty nove klice to se proste nelibi snad nikomu Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Milan+ Odesláno 17. květen 2024 Autor Odesláno 17. květen 2024 Verča říkala vibrační vajíčko Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 17. květen 2024 Odesláno 17. květen 2024 Péťa, Charlie 1, Draslar a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Charlie 1 Odesláno 4. červenec 2024 Odesláno 4. červenec 2024 V 17. 5. 2024 at 18:34, Milan+ napsal: Tak dnes druhá garanční ve Zdibech a opět musím poděkovat @Ta jak bydlí s Pe.Trem Objednání, perfektní přístup i jejich kolegů a opět super price. Trošku jsem si mohl vyzkoušet Tucson po face. Dal jsem sólo pár km. Pár změn tam je,něco k lepšímu,něco opak.Vždycky se mi líbila na sedadlech alcantara,ale po téhle zkušenosti jsem rád ,že máme kůži. konečně to vevnitř vypada k světu..... Citovat
Milan+ Odesláno 5. červenec 2024 Autor Odesláno 5. červenec 2024 @Charlie 1 To jsi asi na hrany,zatím co mi tam bylo řečeno ,tak se vnitřek nelíbí,minula verze byla hezčí,tohle je hranatý a poslepované, děs. Za mě venek fce fajn. Citovat
Milan+ Odesláno 12. listopad 2024 Autor Odesláno 12. listopad 2024 (upraveno) Tak nás navštívila kuna na ostro. Hadice od expanzky na hadry. Provizorní oprava ,dolitá kapalina a umyto . Dík @Pe.Tr, objednal originál s tím ,že jsem si ho vyzvedl tady v Kelly. Plašička nepomohla,asi si vycvičíme kunu od mala kolem baráku. Upraveno 12. listopad 2024 uživatelem Milan+ ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
ozzy56 Odesláno 12. listopad 2024 Odesláno 12. listopad 2024 mám nové info--na kuny je prý nejlepší plech o rozměru cca metr na metr na dřevěném roštu, uprostřed plechu mezera jeden centimetr (takže vlastně dva kusy plechu 100x50) a ke každému plechu drát..., večer hodit pod motor a druhý konec drátů do zásuvky ve zdi--účinnost jak volby za komančů 99.9 % a na krtka je výborný prý propan-butan a kousek hadice, účinnost 100%-- jen se nesmí u toho kouřit Pepito a Milan+ ohodnotil 2 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. listopad 2024 Odesláno 12. listopad 2024 před 2 minutami, ozzy56 napsal: na krtka je výborný prý propan-butan a kousek hadice, účinnost 100%-- jen se nesmí u toho kouřit Si mi připoměl jedno video OK406, Péťa, Pepito a 3 další ohodnotil 6 Citovat
Charlie 1 Odesláno 12. listopad 2024 Odesláno 12. listopad 2024 to nasere...cp jsi tam měl za plašičku? Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 12. listopad 2024 Odesláno 12. listopad 2024 (upraveno) Hele, v Kelly kup sprej na ochranu kabeláže Starline, je nelepivej. Každej pulrok s ním vystříkám motorovej prostor a kuny mi tam nelezou, předtím dost často u 406 i 207 poťapanej motor, ale nic nežrali, zato u Fiesty vyžrala komplet kabely od svíček. Ja myslim že to fakt funguje, aspoň na ty naše mrchy tady. Upraveno 12. listopad 2024 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Vena garážmistr Odesláno 12. listopad 2024 Odesláno 12. listopad 2024 No že by ten prej byl nelepivej se mi nechce věřit. Už jsem to psal mnohokrát mě funguje obyčejný mejdlo navrtaná 8 díra a drc páskou chycený k vracečce hadici chladiče funguje to na x autech kde jsem to dával. Je pravda teda že naše kočky jsou naučený chrápat v motoráku a jak je známo tak kuna se s kočkou nesnese takže to je možná účinnější než to mejdlo ale u některých aut kde sem mejdlo dával vím bezpečně že se tam kočky k autu nedostanou a taky to funguje. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.