Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Letošní ročník mi nevyšel, bo jsme se akorát vraceli z Chorvatska. Tak jsem to zbytečně nehrotil. 

Ale příští rok 💪

Koukám, že kudrnatý klučina tam byl i letos 😁 s tím jsem jezdil minulý rok. 

Odesláno (upraveno)

Dnes v Pardubicích. ;)

IMG_20220709_094621.jpg

Otestováno:

308 ALLURE PACK HYBRID 180PS E-EAT8  

IMG_20220709_102908.jpgIMG_20220709_102806.jpg

308SW E-GT PACK HYBRID 225PS E-EAT8 

IMG_20220709_103117.jpg

3008 GT PACK HYBRID4 300PS E-EAT8 

IMG_20220709_105716.jpg

A raketa 508SW PSE HYBRID4  360PS E-EAT8 

IMG_20220709_115832.jpgIMG_20220709_115957.jpg

IMG_20220709_130050.jpg

Zabaveno :D

20220709_094153.jpgNějak se začít musí 😉IMG_20220709_114030.jpg

Upraveno uživatelem radim.1008
Odesláno (upraveno)

Já zkoušel e-2008 a 3008. Obě krásné, ale ta cena! Elektro je fakt tiché, to se mi moc líbilo, i ten 3d displej nebo jak to nazvat kdy jsou 2 nad sebou a ten horní je průhledný. Vypadá to moc dobře. Plno věcí se mi líbilo, akorát mě zarazilo, že u 3008 nešly sklopit sedadla do roviny a bylo mi řečeno, že je to hybridem, že je tam baterka a tak to nejde. Vzadu byl snížený strop, narážel jsem tam hlavou. Za to u 5008 tam problém se sklopením ani stropem není.

Peugeot akce se mi moc líbila.

Btw.: nevíte kdo je ta holka vedle čísla 12? S ní jsem totiž jezdil 🙂

Upraveno uživatelem emato
Odesláno (upraveno)

Ale ta modrá 308 s baterkama nejede špatně, viď? :) No, já po 14ti dnech s automatem zkusil 208 s manuálem a nějak mě to v tom městě nebavilo. 6 rychlostí, moc práce. Ale prý jsem to ještě nezapomněl, říkala @Verýsek. :)

Upraveno uživatelem kupák
Odesláno

ja ted objizdim pobocky jednoho opravdu velkeho dealera koncernu a vsem tem vedoucim, se kterymi tam jednam, pokladam stejnou otazku..... zda ty elektrodebilite verej.......... a dostavam stejnou odpoved.....

nikdo v to neveri, na elektrosluzebaky jenom nadavaj od debilniho nabijeni u firmy, po debilni nabijeni kamkoli prijedou, nedejboze kdyz museji cekat az se nabijecka uvolni :D :D 

ale svorne rikaji, ze tohle vsechno holt zakaznikum rikat nemuzou a museji jim tyto *neumím psát slušně*ky cpat......  :D :D :D :D 

Odesláno

Nic není debilni...oni jsou debilni... ja mám služební ele 208 a všechno úplně v pohodě...jak nabíjení tak ježdění,tak všechno..

Spíš je to otravuje, tak na to nadavají..

Kdo nevyzkoušel nemůže kritizovat...

Já vůči ele autům,taky byla skeptická a nechtěla jsem snima jezdit a jak jsem to vyzkoušela a zjistila co a jak,tak úplně v pohodě..

Pořád jsem zastáncem spalováků...a doufám, že se něco stane,aby je zanechali...ale pokud ne,tak stím stejně nic neuděláme a budeme muset se stím zžít..

Odesláno (upraveno)

Na první pohled jen. Pak si všimneš že na kapotě a v oknech se odráží něco jinýho než je nahoře, ze střechy se páří nebo co, křoví v dálce svítí jak LEDky a začne ta fotka bejt divná :D

Jako nápad dobrej, ale provedení hrozný, to je asi nějaká rychlovka

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...